Vrijeme čitanja: 3 zapisnik
(Zadnja izmjena: 14/05/2020)

Pariz i Rim su na vrhu liste kašike gotovo svakog putnika-a. Ove spektakularne gradovi su popularni za njihovu kulturu, svjetske klase kuhinje, fin arhitektura i još mnogo toga. Dok Rimu i Parizu su udaljeni, oni su vrlo dobro povezani željeznicom. To znači da ne morate birati između ovih veličanstven gradovi, možete ih posjetiti oba! Koji će vam pomoći da se ovo putovanje što udobniji smo podijeliti s vama kako doći vlakom iz Rima do Pariza brzi voz.

 

Putovanja vozova velikih brzina

Možete ubrzati kroz Francusku i Italiju koristeći samo velike brzine veze. Jedan od najbržih i najudobnijih načina putovanja od Rima do Pariza je vožnjom Thellom brzi voz. Ovaj savremeni voz će umutiti u Pariz vremena. Prvo, vozit ćete brzinim vlakom za Rim za Milano, a iz Milana za Pariz vlakovima brzih vozova Thello. Vreme putovanja za ovo putovanje varira, zavisno od toga koji treniraju po tebe. Preporučujemo vam da doživite mjesta u unaprijed kao morate napraviti rezervacije za ove vozove da se osigura mjesto.

Vremena od Lyona do Nice

Pariza do Nice Trains

Avignon do Nice Trains

Marseja do Nice Trains

 

Rim u Pariz vlakom

 

Uzeti slikovit put – Rim za Pariz brzim vozom

Ovisno o ruti koju se odlučite krenuti kad putujete iz Rima u Pariz vlakom brzih vlakova, možda želite uživajte u istraživanju jedan od najljepših gradova Francuske usput. Lijepo upija veličanstvenost Provansa i dionica kroz svoje prekrasna plaže, ekspanzivna šetalište i na otvorenom tržišta. Zaustavljaju se u Nici će vam omogućiti da vidite još jedan zapanjujući dijelu Francuske i da će lijepo razbiti svoj put iz Rima u Pariz.

Dijon Provence Trains

Paris Provence Trains

Lyon Provence Trains

Vlakovi od Marseja do Provanse

 

 

Posjetite drugim evropskim gradovima usput

Iskoristite svoju slobodu pomoću regionalnih vlakova i zaustavljaju se u drugim evropskim gradovima. Putuje iz Rima do Milana, na Ženevi prije nego što dođete do svog odredišta – Pariz.

Paris Lille Trains

Rima do Milana Trains

Hamburg Berlin Trains

Ženevi u Pariz Trains

 

Rim u Pariz vlakom

 

ne putovanje vozom je više od četiri sata duge. To čini ovaj savršen put za bilo avanturista koji ne voli dugačke voza. Dobro je imati na umu da su neki gradovi su skuplji posjetiti od drugih, tako da ovisno o vašem budžetu možda vole maršruta to ne uključuje sve gradove koje smo naveli. Pogledajte našu web stranicu i možete napraviti vlastiti osobni put kojim ćete voziti brzi voz, ali i iz Pariza u Rim istom željeznicom.. Također se možete držati u toku sa najnovijim promocijama na našim Facebook, Twitter i Instagram stranice.

 

Razmišljajući o tome da ovaj put iz Rima u Pariz sebe? Idi SaveATrain Online provjeriti sve naš ekskluzivni karata i počnite planirati svoj sljedeći avanturu!

 

Da li želite da ugradite naš blog post na svoju stranicu, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhow-to-get-from-rome-to-paris-by-train%2F%3Flang%3Dbs – (Dođite spusti da vidi Embed Code)