Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 14/05/2020)

Pariisissa ja Roomassa ovat huipulla lähes jokaisen matkailijan Bucket List. Nämä upeat kaupungit ovat suosittuja niiden kulttuuria, maailmanluokan ruokaa, erinomainen arkkitehtuuri ja paljon muuta. Vaikka Rooma ja Pariisi ovat kaukana toisistaan, ne ovat hyvin yhteydet junalla. Tämä tarkoittaa sitä, sinun ei tarvitse valita näistä upeat kaupungit, voit käydä niitä molempia! Auttaa sinua tekemään tämän matka mahdollisimman miellyttävä me teille kuinka päästä Roomasta Pariisiin Highspeed-junalla.

 

Matkustaa suurnopeusjunien

Voit nopeuttaa kautta Ranskassa ja Italiassa käytetään vain nopeiden yhteyksien. Yksi nopeimmista ja mukavin tapa matkustaa Roomasta Pariisiin on ottamalla Thello pikajuna. Tämä nykyaikainen juna kiidättää Pariisiin aikayksikön. Ensimmäinen, otat suurnopeusjunan Roomaan Milanoon ja Milanosta Pariisiin Thello-suurnopeusjunilla. Matka-ajan tätä matkaa vaihtelee, riippuen siitä, mikä kouluttaa nostat. Suosittelemme varata paikkoja etukäteen kuin sinun täytyy tehdä varauksia näiden junien turvata istuin.

Lyon - Nizza Juna-ajat

Pariisista Nizzaan Junat

Avignon Nizza Junat

Marseillen Nizzaan Junat

 

Rooma Pariisiin junalla

 

Ota luonnonkaunis reitti – Rooma - Pariisi nopeaan junaan

Riippumatta valitsemastasi reitistä, kun matkustat Roomasta Pariisiin nopealla junassa, kannattaa nauttia tutustua yksi kauneimmista kaupungeista Ranskassa matkan varrella. Kiva imee komeus Provence ja jakaa sen kautta upeine rantoja, laaja kävelykadun ja ulkona markkinat. Pysähtyen Nizzassa voit nähdä toisen upeita osa Ranskaa ja hienosti hajottaa matkalle Roomasta Pariisiin.

Dijon Provence Junat

Pariisi Provence Junat

Lyon Provence Junat

Marseillen Provence Junat

 

 

Vierailla muissa Euroopan kaupungeissa matkan varrella

Hyödynnä oman vapauden käyttämällä taajamajunat ja pysähtyen muissa Euroopan kaupungit. Matkustaa Roomasta Milanoon, päälle Geneve ennen päästä perille – Pariisi.

Paris Lille Junat

Roomasta Milanoon Junat

Hampurista Berliiniin Junat

Geneve Pariisi Junat

 

Rooma Pariisiin junalla

 

Ei junamatka on yli neljä tuntia pitkä. Tämä tekee upeita reittejä tahansa seikkailija, joka inhoaa pitkiä ajeluja. On hyvä muistaa, että jotkut kaupungit ovat kalliimpia vierailla kuin toiset, niin riippuen budjetista saatat mieluummin matkareitti joka ei sisällä kaikki kaupungit on lueteltu. Katso verkkosivustollemme ja voit tehdä oman henkilökohtaisen matkasuunnitelmasi, jolla pääset Rooman ja Pariisin välille nopealla junassa, mutta myös Pariisista Roomaan samalla rautateellä. Voit myös pitää ajan tasalla uusimmat kampanjat meidän Facebook, Viserrys ja Instagram sivut.

 

Ajatellut joten tämä reitti Roomasta Pariisiin itse? Mene SaveATrain Online tarkistaa kaikki eksklusiiviset hintamme ja alkaa suunnitella seuraavaa seikkailuasi!

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhow-to-get-from-rome-to-paris-by-train%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)