Lukuaika: 8 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 21/12/2023)

Etätyön ja digiyhteyksien aikakaudella, Yhä useammat ihmiset haluavat hankkia freelancereille digitaalisen viisumin, jonka avulla he voivat työskennellä mistä päin maailmaa tahansa. Digitaaliset nomadit, kuten ne yleisesti tunnetaan, hyödyntää teknologiaa irtautuaksesi perinteisestä toimistorakenteesta ja tutkiaksesi uusia näköaloja. Oikean kohteen valitseminen on ratkaisevan tärkeää onnistuneen digitaalisen nomadikokemuksen kannalta, ottaen huomioon tekijät, kuten elinkustannukset, infrastruktuuri, ja yleistä elämänlaatua. Tässä artikkelissa, Tutustumme viiteen parhaaseen maahan, jotka tarjoavat ihanteellisen ympäristön digitaalisille nomadeille, jotka etsivät tasapainoa työn ja seikkailun välillä.

 • Juna on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Tässä artikkelissa kerrotaan junamatkoista Tallenna juna -toiminnolla, The Halvin junalippujen verkkosivusto Maailmassa.

Mikä on digitaalinen nomad-viisumi?

Digitaalinen viisumi freelancereille tai Nomad Visa on erikoistunut viisumi- tai oleskeluohjelma, jota tietyt maat tarjoavat henkilöille, jotka työskentelevät etänä tai ansaitsevat tuloja verkossa asuessaan kyseisessä maassa. Digitaaliset Nomad-viisumit on suunniteltu helpottamaan etätyöntekijöiden laillista oleskelua, freelancereita, ja itsenäisiä ammatinharjoittajia, jotka voivat hoitaa työtehtävänsä verkossa. Näiden viisumien voimassaoloaika voi yleensä vaihdella muutamasta kuukaudesta useisiin vuosiin, maasta riippuen. Monet näistä ohjelmista tarjoavat mahdollisuuden pidentää viisumia pitemmästä oleskelusta kiinnostuneille henkilöille.

Saadaksesi digitaalisen nomad-viisumin, sinun on yleensä täytettävä seuraavat kriteerit:

 1. Esitä todisteet etätyöstä, joka voidaan todistaa työsopimuskopiolla tai työnantajasi virallisella kirjeellä, jossa myönnetään lupa etätyöhön.
 2. Sinulla on riittävästi taloudellisia resursseja elättääksesi itsesi koko oleskelusi ajan, pankkitiliotteilla tai muilla asiakirjoilla, jotka osoittavat riittävästi varoja elinkustannusten kattamiseen.
 3. Säilytä sairausvakuutus koko isäntämaassa oleskelusi ajan.
 4. Sinulla on puhdas rikosrekisteri.

Ennen kuin asettuu määränpäähän, freelancereiden tulee ottaa huomioon erilaisia tekijöitä. Jotkut näistä näkökohdista sisältävät:

Suotuisa sää – yksilölliset mieltymykset sääolosuhteisiin vaihtelevat. Vaikka jotkut saattavat etsiä lämpöä, toiset saattavat suosia viileämpää ilmastoa. siis, uuden maan etsinnässä, on tärkeää keskittyä alueen vallitsevaan säähän.

Luotettava WiFi – ottaen huomioon jokaisen digitaalisen nomadin riippuvuuden vakaasta Internet-yhteydestä, On erittäin tärkeää varmistaa, että valitussa maassa on vankka WiFi-infrastruktuuri. Johdonmukaiset liitännät ovat välttämättömiä, koska ne vaikuttavat suoraan kykyysi työskennellä tehokkaasti.

Kukoistava yhteisö – sosiaalisten yhteyksien luominen on avainasemassa. Nomadinen elämäntapa voi olla eristävää, korostaa yhteyksien luomisen tärkeyttä ajan myötä. Monet digitaalisten paimentolaisten hotspotit ovat kehittyneet nomadien kerääntymisen seurauksena näille alueille.

Kohtuulliset asumiskustannukset – digitaalisille nomadeille, taloudellisen elämäntavan ylläpitäminen on ensiarvoisen tärkeää. Asunnon vuokraaminen lyhyeksi ajaksi voi olla kallista, joten on järkevää etsiä maita, joissa elinkustannukset ovat alhaisemmat.

Optimaalinen työ- ja perhe-elämän tasapaino – oikean tasapainon saavuttaminen työn ja vapaa-ajan välillä voi olla haasteellista digitaalisille nomadeille. Siksi, On ratkaisevan tärkeää valita paikka, joka mahdollistaa harmonisen yhdistelmän työ- ja yksityiselämää.

Amsterdam Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Rotterdam Pariisi Junat

Bryssel Pariisiin Junat

 

1. Portugali

 • Keskimääräiset kuukausikulut: $1200-$2200+ USD
 • Visa: Oleskeluviisumi – tällä viisumilla voit oleskella ensimmäiset neljä kuukautta. Kun saavut Portugaliin, voit hakea kahden vuoden oleskelulupaa. Väliaikaisen oleskelun viisumi – tällä viisumilla, voit jäädä 12 kuukaudet. Et voi jatkaa tätä viisumia tai käyttää sitä oleskeluluvan saamiseksi, mutta voit jatkaa sitä neljä kertaa
 • Vaadittava kuukausipalkka: yli 3 040 euroa

Näyttää siltä, että Portugali on muuttunut Euroopan Baliksi, toimii digitaalisten paimentolaisten keskuksena. Kesällä 2022, Portugali ilmoitti käynnistävänsä erityisviisumin freelancereille ja etätyöntekijöille. He voivat nyt tutustua Portugaliin kansallisella D7-viisumilla, tarjoaa mahdollisuuden saada oleskelulupa.

Varmasti, ilmasto on upea lähes ympäri vuoden, elinkustannukset ovat alhaisemmat kuin suuressa osassa Länsi-Eurooppaa, ja keittiö on yksinkertaisesti uskomatonta! Kuvittele, että nautit herkullisen aterian, sen jälkeen munatorttuja, ja lopuksi portviini… ihanaa.

Vaikka useat Portugalin alueet sopivat verkkoyrittäjille, Portugalin digitaalisten paimentolaisten perimmäinen kaupunki on pääkaupunki, Lissabon. Täynnä digitaalisia nomadeja joka suunnasta, kokeneet matkailijat väittävät, että se on tällä hetkellä yksi parhaista paikoista yhteydenpitoon samanhenkisten ihmisten kanssa. Toiseksi halutuin kohde on Porto, eloisa opiskelijakaupunki, joka tunnetaan joen varrella sijaitsevasta maalauksellisesta vanhastakaupungistaan, jota koristavat siniset laattarakennukset. Äskettäin alkanut projekti on paljastettu – digitaalisen nomadikylän perustaminen Madeiralla! Olla osa tätä pyrkimystä Ponta Do Solissa, pitää jättää hakemus. Jos valittu, voit hyvin löytää uuden kotisi Portugalista!

 

Digital Visa For Freelancers In Portugal

 

2. Viro

 • Keskimääräiset kuukausikulut: $1000-$2000 USD
 • Visa: C-digitaalinen nomad-viisumi kestää 6 kuukaudet. D digitaalinen nomad-viisumi on voimassa 1 vuosi
 • Vaadittava kuukausipalkka: yli 3 504 euroa

Tämä entinen Neuvostoliitto Itämeren rannalla on yksi aliarvostetuimmista (ja erinomainen!) Eurooppalaisia paimentolaiselämän kohteita. Sisään 2020, Viro vahvisti asemaansa edelläkävijänä Euroopan kansojen joukossa julkistamalla digitaalisen viisumin freelancereille, merkitsee uraauurtavaa liikettä. Viro avasi uraauurtavan e-residenssin. Ajatuksena on, että omistajat kaikkialla maailmassa voivat perustaa yrityksen Viroon ja johtaa sitä kokonaan verkossa. Tätä kutsutaan digitaaliseksi residenssiksi, ja voit saada sen todistavia älykortteja kaikkialta maailmasta. Jos haluat fyysisesti harjoittaa freelancerina Virossa, voit keskittyä C- ja D-viisumeihin.

Kaiken keskus on pääkaupunki, Tallinna! Tarjolla kiehtovaa keskiaikaista arkkitehtuuria ja herkullista ruokaa, Tallinna saattaa olla ihanteellinen paikka asua ja säästää rahaa. Kieltämättä, ulkomaalaisten työntekijöiden tulvan takia, Tallinna on nähnyt a pientä nousua kuluissa. Siitä huolimatta, hinnat ovat edelleen verrattavissa muihin itäeurooppalaisiin suosikkeihin, kuten Budapestiin tai Prahaan.

Nykyisessä, Tallinnan digitaalinen nomadiyhteisö koostuu pääasiassa ulkomaalaisista, jotka työskentelevät kaupungin eri kansainvälisten yritysten palveluksessa.. Vaikka etätyöntekijöille ei ole vielä paljon omistettuja tiloja, tämä on epäilemättä muuttumassa, kun paimentolaiset vetoavat yhä enemmän kaupunkiin!

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

Digital Nomad Lifestyle

3. Georgia (Maa, Ei valtio…)

 • Keskimääräiset kuukausikulut: $700-$1500 USD
 • Visa: viisumivapaa enintään 365 päivää
 • Vaadittava kuukausipalkka: ei mitään

Georgiasta on viime aikoina tullut digitaalisten paimentolaisten hotspot, herättää huomiota rohkaiseessaan kasvavaa yhteisöä tässä muuttuvassa maailmassa. Viimeisten vuosien aikana, Georgia on houkutellut aktiivisesti etätyöntekijöitä, tarjoaa ilmaisia yhden vuoden viisumeja ja innovatiivisia aloitteita, jotka mahdollistavat yhteistyön paikallisten ammattilaisten kanssa. Viime vuonna, maa otti uraauurtavan askeleen ottamalla käyttöön digitaalisen nomadiviisumin, asemansa edelläkävijänä etätyökohteissa.

Tbilisi, pääkaupunki, on kiehtova sekoitus vanhoja ottomaanien vaikutteita ja modernia eurooppalaista kulttuuria. Tunnettu kohtuuhintaisuudestaan, Tbilisi on digitaalisten paimentolaisten suosima valinta, tarjoaa helpon pääsyn sekä lumihuippuisille vuorille että kauniille rannikolle.

Vaikka Tbilisin digitaalinen nomadiyhteisö kasvaa edelleen, se isännöi tapahtumia lähes joka ilta, tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia verkostoitumiseen ja sitoutumiseen. Niille, jotka etsivät rennompaa tahtia, Batumi ja Kutaisi ovat loistavia vaihtoehtoja.

Bonusvinkki nomadeille: Georgian eteläpuolella, Armenia tarjoaa samanlaisen yhden vuoden ilmaisen viisumin. Jerevan, sen pääkaupunki, sillä on merkittävää potentiaalia tulla seuraavaksi suureksi paimentolaiskeskukseksi Kaukasuksen alueella. Se tekee koko alueesta houkuttelevan etätyön maailmassa liikkuville.

 

4. Bali, Indonesia

 • Keskimääräiset kuukausikulut: $700-$1200 USD
 • Visa: 30 päivän viisumi saavuttaessa useimmille kansallisuuksille tai Second Home Visa
 • Vaadittava kuukausipalkka: ei mitään

Vaatii parhaan paikan jokaisessa digitaalisessa nomadilistassa, Bali edustaa ikonista nomadikokemusta. Synonyymi digitaaliselle nomadismille, Balin viehätys piilee sen lähes täydellisyydessä.

Tämä trooppinen paratiisi tarjoaa Pinterestin arvoisia kahviloita, nopea Wi-Fi, turmeltumattomia rantoja, reheviä viidakoita, edullisia luksushuviloita, ja kokonaisvaltaista itsensä kehittämistä edistävä kulttuuri. Unenomaisten piirteidensä lisäksi, Balin todellinen helmi on sen yhteisö. Jokainen digitaalinen nomadi ja vaeltaja vetää puoleensa Canggun kaltaisiin paikkoihin, Uluwatu, ja Ubud.

Ilman erillistä Balin digitaalista nomadiviisumia, vaihtoehtoja ovat Second Home Visa tai B211A-viisumi. Vaikka Second Home Visa on suosittu, kaikki eivät täytä sen taloudellisia kriteerejä. Jos 2 000 000 000 Rp (~133 485 dollaria) ei ole mahdollista, B211A-viisumi on vaihtoehto. Saavuttaessa, saat Indonesian rajoitetun oleskeluluvan (SE KUIN). Viranomaiset ottavat kuvan, joten harkitse tuoretta hiustenleikkausta ja lepää lennolla saadaksesi edustavan ilmeen. Tämän viisumin avulla voit pysyä enintään 30 päivää. Pidennyksen tapauksessa, sinun on poistuttava maasta ja palattava takaisin.

Salzburg Wien Junat

München Wien Junat

Graz Wieniin Junat

Praha Wien Junat

 

Digital Freelancers In Bali Indonesia

 

5. Dubai, Arabiemiirikunnat

 • Keskimääräiset kuukausikulut: $1500-$3000 USD
 • Visa: Etätyöviisumi
 • Vaadittava kuukausipalkka: vähimmäiskuukausitulot $3,500 USD

Dubai on julkistanut digitaalisen viisumin freelancereille 2020. Osallistujat “Etätyötä Dubaista” ohjelma saattoi asua ja työskennellä Emiraateissa, mutta heillä ei ollut oikeutta saada henkilötodistusta Arabiemiirikunnissa – Emirates-henkilökortti.

Vuoden keväällä 2022, säännöt muuttuivat. Digitaaliset nomadit saavat nyt oleskeluviisuminsa ohella Emirates-tunnuksen. Kortilla voit käyttää valtion palveluita, avata pankkitili, rekisteröi puhelinnumero, ja maksaa sähkölaskuja. Kuka tahansa ulkomaalainen, kansallisuudesta riippumatta, jos aikovat asua Arabiemiirikunnissa ja työskennellä etänä ulkomaiselle yritykselle, voivat jättää viisumihakemuksen.

Dubai on freelancerien paras valinta verovapaan tulopolitiikan ansiosta. Yhdistyneiden arabiemiirikuntien yksityishenkilöt eivät maksa tuloveroa. Juridiset henkilöt ovat vapautettuja yhteisöveron maksamisesta kesäkuuhun asti 2023. Sen jälkeen, yritykset, joiden voitot ylittävät AED:n 375,000, tai $102,100, verotetaan verokannan mukaan 9%.

Yritysystävälliset käytännöt yksinkertaistavat freelance-hankkeita. Töiden lisäksi, freelancerit nauttivat korkealaatuisesta elämäntyylistä maailmanluokan mukavuuksilla, monipuolista virkistystä, ja kosmopoliittinen tunnelma.

 

Dubai Is A Top Choice For Freelancers

 

Oikean maan ja digitaalisen viisumin valitseminen freelancereille on avainasemassa onnistumisen kannalta työn ja matkailun ja seikkailun yhdistämisessä. Viisi mainittua maata – Viro, Portugali, Indonesia, AUE, ja Georgia – tarjoavat ainutlaatuisia kokemuksia ja mahdollisuuksia etätyöntekijöille. Viron digitaalisesta eteenpäin ulottuvasta maisemasta Portugalin kulttuuriseen rikkauteen, jokainen kohde tarjoaa oman makunsa niille, jotka haluavat määritellä perinteisen työn käsitteen uudelleen. Kun maailma jatkaa etätyön omaksumista, nämä maat erottuvat majakoina digitaalisille nomadeille, jotka etsivät tyydyttävää ja rikastuttavaa elämäntapaa perinteisen toimiston rajojen ulkopuolella.

 

Suuri junamatka alkaa parhaiden lippujen löytämisellä kauneimmalta ja mukavimmalta junareitiltä. Me klo Tallenna juna auttaa mielellään sinua valmistautumaan junamatkaan, kun etsit muuttoa ja parhaat junaliput parhaaseen hintaan.

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme "Kuinka valmistautua junamatkaan" sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffi%2Fdigital-visa-for-freelancers-top-countries%2F – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)