Jotta junalippu NYT

Halvat CFL-junaliput ja matkan hinnat

Täältä löydät kaiken tiedon Halvat CFL-junaliput ja CFL-matkojen hinnat ja edut.

 

aiheista: 1. CFL junan kohokohdista
2. Tietoja CFL: stä 3. Parhaat oivallukset saada halpa CFL-junalippu
4. Kuinka paljon CFL-liput maksavat 5. Matkareitit: Miksi on parempi käyttää CFL-junia, eikä matkusta lentokoneella
6. Mitä eroja on lyhyessä ajassa, ja päiväliput CFL: ltä 7. Onko CFL-tilaus
8. Kuinka kauan ennen CFL: n lähtöä minun on saaputtava 9. Mitkä ovat CFL-juna-aikataulut
10. Mitkä asemat ovat CFL: n palvelemia 11. CFL: n usein kysytyt kysymykset

 

CFL junan kohokohdista

  • Korkean täsmällisyysasteen ollessa 96%, CFL (Luxemburgin virallinen rautatieyhtiö) on yksi luotettavimmista rautatieyrityksistä Euroopassa.
  • Joka vuosi, CFL vie 25 miljoonaa ihmistä ja 105 miljoonaa tonnia tavaroita määränpäähänsä Luxemburgiin ja kaikkialle Eurooppaan.
  • CFL on erittäin ympäristöystävällinen, Hiilidioksiditon, ja 100% kaikesta heidän sähköstä on peräisin uusiutuvasta energiasta.
  • CFL on Luxemburgin suurin liikkumispalvelujen tarjoaja.

 

Tietoja CFL: stä

CFL, Luxemburgin rautateiden kansallinen yhdistys, on toinen nimi Luxemburgin rautateille. Sen perustamisesta lähtien 1946, CFL on tarjonnut liikkumispalveluja Luxemburgin kansalaisille.

CFL tarjoaa rautatieliikennepalvelut Luxemburgissa ja kaikkialla Euroopassa. Oikealla lipulla, voit käydä kaikessa parhaassa lomapaikat Euroopassa. Eri lippuluokilla, CFL palvelee kaikkien tarpeita.

CFL-junat käyttävät usein rautatieyhteyksiä, Luxemburg – Bryssel, Luxemburg – Pariisi, Ettelbruck – lääninherra, Wasserbillig– Düsseldorf. Voit päästä naapurimaihin Euroopassa käyttämällä CFL-junia: Ranska, Saksa, ja Belgiassa.

Koko yrityksen, 3,090 työntekijät työskentelevät rautateillä varmistaakseen, että miljoonat matkustajat pääsevät turvallisesti määränpäähänsä päivittäin.

 

CFL train heading to luxembourg

Mene Tallenna juna-kotisivu tai etsi tätä widgettiä junaliput CFL: ään:

Tallenna juna-iPhone-sovellus

Tallenna juna-Android-sovellus

 

Tallenna juna

alkuperä

määränpää

Lähtöpäivä

Palautuspäivä (Valinnainen)

Aikuinen (26-59):

nuoret (0-25):

Vanhempi (60+):


 

Parhaat oivallukset saada halpa CFL-junalippu

Määrä 1: Varaa CFL-lippusi etukäteen niin paljon kuin voit

Hinta CFL-junaliput nousee, kun matkapäivä lähenee. Voit säästää rahaa varaamalla CFL-junalippusi mahdollisimman kauas lähtöpäivästä (Yleensä 3 kuukaudet eteenpäin on suurin). Varaus ajoissa varmistaa, että saat halvimmat CFL-junaliput. Niiden lukumäärä on myös rajoitettu, joten mitä nopeammin tilaat, halvempaa sinulle. Säästää rahaa CFL-junalipuista, osta lippusi aikaisin.

Määrä 2: Matkusta CFL: llä ruuhka-aikojen ulkopuolella

Kuten jokaisella rautatieoperaattorilla, CFL-junaliput ovat halvempaa ruuhka-aikoina, viikon alussa, ja päivällä. Voit olla varma, että saat halvempia junaliput viikon sisällä. Tiistaina, keskiviikko, ja torstaina, CFL-junaliput ovat edullisimmat. Äänenvoimakkuuden vuoksi Liikematkailijat työmatkat aamulla ja illalla, junaliput maksavat suurimman osan ajasta enemmän. On paljon halvempaa matkustaa milloin tahansa aamun ja illan työmatkan välillä. Viikonloput ovat toinen huippujakso junille, etenkin perjantaisin ja lauantaisin. Myös CFL-junalippujen hinnat nousevat yleisiä vapaapäiviä ja koululomia, ja koulujen loma Euroopassa voi kestää 3 viikkoa joka kerta.

Määrä 3: Tilaa lippusi CFL: ään, kun olet varma matkasi aikataulusta

CFL-junat ovat erittäin kysyttyjä, ja minimaalisella kilpailulla, ne ovat tällä hetkellä Luxemburgin junien paras valinta. Heillä on varaa asettaa junalippurajoituksia, kuten heillä on, joka kieltää lippujen vaihdon tai hyvitykset, ellei kyseessä ole rautatielippujen yritystyyppi. Vaikka on edelleen verkkosivustoja, joilla voit myydä lippujasi käytettyinä ihmisille, CFL ei salli käytettyjen lippujen myyntiä. Kuinka tämä auttaa säästää rahaa? Tilaa lippusi, kun olet varma aikataulustasi, mikä säästää sinua yhden lipun varaamisesta kahdesti, koska jotain tuli esiin ja et voinut käyttää alkuperäistä ostettua lippua.

Määrä 4: Osta CFL-lippusi Save A Train -sivustolta

Tallenna juna on suurin, parhaat, ja halvimmat junalippujen tarjoukset Euroopassa. Hyvät suhteemme moniin rautatieoperaattoreihin, jotka ovat junalippulähteitä, ja tietämyksemme tekniikan algoritmeista, anna meille pääsy halvimpiin junalipputarjouksiin. Emme tarjoa vain halpoja junalipputarjouksia pelkästään CFL: lle; tarjoamme saman muille CFL-vaihtoehdoille.

Luxemburg - Colmar-junahinnat

Luxemburgista Brysseliin junahinnat

Antwerpen - Luxemburg junien hinnat

Metz - Luxemburg junien hinnat

 

onboard the CFL train

 

Kuinka paljon CFL-liput maksavat?

Julkinen liikenne sisällä Luxemburgin Grand Douchy on joskus ilmainen ja joskus ei, riippuen reitistä ja jos olet kansalainen. kuitenkin, 1ensimmäinen luokka CFL-junissa, maksaa aina rahaa, mutta ne eivät myöskään ole kallis valinta. CFL-junaliput alkavat 3-6 € yhdestä junamatkasta. The CFL-junalipun hinta riippuu siitä, minkä tyyppisen lipun ostat ja milloin valitset matkustaa:

Hinta
Lyhyt aika 3 €
Päivälippu 6 €

 

 

Matkareitit: Miksi on parempi käyttää CFL-junia, eikä matkusta lentokoneella

1) Saavu aina keskustaan. Tämä on yksi CFL-junien etu verrattuna lentokoneisiin. CFL-junat ja kaikki muu junamatka mistä tahansa kaupungista seuraavan kaupungin keskustaan. Se säästää aikaa ja kustannukset ohjaamosta lentokentältä keskustaan. Juna pysähtyy, on helpompi päästä minne tahansa kaupunkiin, johon olet menossa. Sillä ei ole väliä, mistä olet matkalla, Bryssel, Nancy, Pariisi, tai Amsterdam, kaupungin keskustan pysäkit ovat CFL-junien merkittävä etu! Esimerkiksi, Luxemburgin lentokenttä on 20 minuutin päässä kaupungin keskustasta.

2) Lentokoneilla matkustaminen edellyttää, että olet ainakin lentokentällä 2 tuntia ennen lentoaikaasi. Sinun on suoritettava turvatarkastukset ennen kuin sinut pääsee koneeseen. CFL-junilla, sinun on vain oltava asemalla vähemmän kuin 30 minuuttia etukäteen. Kun tarkastellaan myös aikaa, joka vie matkustamiseen lentokentältä kaupungin keskustaan, huomaat, että CFL-junat ovat parempia kokonaismatka-ajan suhteen.

3) CFL-junaliput ovat halpoja, vaikka vertaisit niitä lentolippuihin. Lisäksi, kun vertaa kaikkia mukana olevia maksuja, CFL-junalippuilla on vielä parempi hinta. Muiden kustannusten kanssa, kuten matkatavarakulut, joita sinun ei tarvitse maksaa junissa, matkustaa CFL: llä on paras.

4) Junat ovat ympäristöystävällisiä. Junien ja lentokoneiden vertailu, junat tulisivat aina ylhäältä. Lentokoneet saastuttavat ilmakehän voimakkaasti suurilla hiilipitoisuuksilla, joita ne vapauttavat. Juna verrattuna antaa Hiili 20x vähemmän kuin lentokoneet.

 

Mitä eroja on lyhyessä ajassa, ja päivälippu CFL: llä?

CFL: llä on erityyppisiä lippuja eri budjetteihin ja matkan kestoon: onko kyseessä liike- tai vapaa-aika. Voit olla varma, että yksi näistä lipuista olisi ihanteellinen ensimmäisen luokan matkallesi Luxemburgin yli CFL-junilla.

Lyhyet CFL-liput:

Lyhytaikainen lippu on voimassa vain 1. luokkaan 2 tuntia validointihetkestä. Voit matkustaa CFL-junaverkostossa ilman rajoituksia, mutta ota huomioon junan saapumisaika määränpäähän, aikataulun mukaan. Jos joudut matkustamaan lyhyellä varoitusajalla, sinun pitäisi hankkia tämä lippu. Et ole rajoitettu tiettyyn junaan, ja sinulla on oikeus valita yhteys.

CFL Päiväliput:

CFL-päiväliput ovat pitkäaikaisia ​​1. luokan lippuja, ja ne ovat voimassa sen myöntämishetkestä asti 4 olen seuraavana päivänä. Voit ostaa CFL Day -junalipun lippuautomaatista, lippumyymälä, tai Tallenna juna.

 

 

Onko CFL-tilaus?

Julkinen liikenne, mukaan lukien valitut CFL-junapalvelut, Luxemburgissa, on ilmainen. Siksi, CFL-tilausta ei tarvita, ellet halua matkustaa 1. luokassa. Luxemburgin kansalaiset, jotka matkustavat usein rajan yli Ranskaan, voi nauttia Flexway 1. luokan kuukausilipusta, varten 85 €. Lisäksi, Luxemburgin kansalaiset voivat nauttia alhaisista kuukausilipuista Saksaan. Joten mistä saat lisätietoja tästä?

– CFL-lipputiskit.

– CFL-asiakaspalvelupuhelimessa 2489 2489

 

Kuinka kauan ennen CFL: n lähtöä minun on saaputtava?

Toiseen on vaikea sanoa tarkasti, mutta Tallenna juna neuvoo sinua saapumaan 30 minuuttia ennen lähtöaikaa. Tällä ajanjaksolla, sinulla on myös tarpeeksi aikaa ostaa asioita mitä tarvitset tee junamatkasi mahdollisimman helppoa.

 

Mitkä ovat CFL-juna-aikataulut?

Voit saada selville reaaliajassa kotisivumme kautta Tallenna juna. Kirjoita vain nykyinen sijaintisi ja haluamasi määränpää, ja me näytämme sinulle tiedot.

Luxemburg - Köln junien hinnat

Luxemburg - Koblenz-junien hinnat

Pariisin ja Luxemburgin junahinnat

Bryssel - Luxemburg-junien hinnat

 

old style CFL trains

 

Mitkä asemat ovat CFL: n palvelemia?

CFL: n Luxemburgin asema sijaitsee Place de la Garessa, joka on kaupungin keskustassa.

Troisviergesissä, CFL-junat lähtevät ja saapuvat linjalla sijaitsevalta Troisviergesin asemalta 10, yhdistää Luxemburgin kaupungin maan pohjoiseen. Troisviergesissä asuu kaksi Luxemburgin korkeinta kukkulaa.

CFL-junat lähtevät ja saapuvat myös Nancyn kaupunkiin Ranskaan. CFL-junat lähtevät Luxemburgin päärautatieasemalta Nancyyn joka päivä 1 tunnin.

Voit löytää Flanderin Belgiassa junamatkalla Luxemburgista Gentiin ja / tai Brysseliin. CFL-junat lähtevät joka tunti Luxemburgista Belgian upeisiin kaupunkeihin ja viehättävät vanhat kaupungit Euroopassa.

 

 

CFL: n usein kysytyt kysymykset

Onko polkupyöriä sallittu CFL-junat?

Polkupyörät ovat sallittuja CFL-junissa ilmaiseksi, ja niin kauan kuin säilytät niitä polkupyöriä varten tarkoitetuissa tiloissa. Voit paikantaa polkupyörät, joissa on tilaa, CFL-ovien vihreällä merkinnällä.

Matkustavatko lapset ilmaiseksi CFL-junissa?

Joo, mutta vain vuoteen asti 12 vuotta. Alle 12 vuotta, voivat matkustaa ilmaiseksi, jos heidän seurassaan on vanhempi kuin 12, voimassa olevalla lipulla ja henkilökortilla.

Ovatko lemmikit sallittuja CFL-junissa?

Joo, CFL rakastaa kaiken kokoisia koiria ja näitä 4 jalkaiset ihmiset voivat matkustaa ilmaiseksi CFL-junissa. Koirien on oltava lyijyssä, eikä heidän saa istua istuimilla.

Mitkä ovat CFL-lennolle pääsyn menettelyt?

Jokaisen matkustajan on esitettävä voimassa oleva lippu ja henkilökortti. Jos kadotit junalippusi tai sinulla oli kiire, eikä ostanut lippua etukäteen, voit tehdä sen junassa, CFL: n edustajilta.

Pyydetyimmät CFL-usein kysytyt kysymykset – Pitääkö minun tilata paikka etukäteen CFL: ltä?

Ei, CFL: n kansallisissa tai kansainvälisissä junissa ei ole paikkaa, istut siellä, missä sinulla on vapaa paikka, ja sinulla on aina vapaa paikka, jos ostit junalipun etukäteen.

Onko CFL-junissa Wi-Fi-internetyhteys?

Ei. Voit nauttia Ilmainen Wi-Fi-internetyhteys valituilla CFL-juna-asemilla, mutta Wi-Fi ei ole käytettävissä CFL-junissa.

Luxemburg - Ettelbruck junien hinnat

Ettelbruck - Junglinster-junan hinnat

Mersch - Luxemburg junien hinnat

Clervaux - Luxemburg junien hinnat

 

Brand new CFL Train

 

Jos olet lukenut tähän pisteeseen, tiedät kaiken mitä sinun tarvitsee tietää CFL-junista ja olet valmis ostamaan CFL-junalippusi tulevaa matkaa varten Tallenna juna.

 

Meillä on junaliput näille rautatieyrityksille:

DSB Denmark

Tanskan DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgia

intercity trains
Intercity-junat
SJ Sweden Trains

SJ Ruotsi

NS International Cross border trains

NS International Alankomaat

OBB Austria logo

OBB Itävalta

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norja

Switzerland Sbb railway

SBB Sveitsi

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxemburg

Thello Italy <> France cross border railway

syvenee

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Saksa

European night trains by city night line

yöjunat

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Saksa

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Tšekki

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

eurail logo

Eurail

 

Haluatko upottaa tämän sivun sivustoosi? Klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-cfl%2F%0A%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin), Tai voit linkittää suoraan tälle sivulle.

Tekijänoikeus © 2021 - Tallenna juna, Amsterdam, Alankomaat
Älä jätä ilman läsnä - Hanki kuponkeja ja uutiset !