Comanda Un tren de vânzare bilete ACUM

Bilete de tren CFL ieftine și prețuri de călătorie

Aici puteți găsi toate informațiile despre Bilete de tren CFL ieftine și Prețurile de călătorie CFL și beneficii.

 

Subiecte: 1. Repere CFL cu trenul
2. Despre CFL 3. Cele mai bune informații pentru a obține un bilet de tren CFL ieftin
4. Cât costă biletele CFL 5. Rute de călătorie: De ce este mai bine să folosiți trenurile CFL, și nu călătoriți cu avionul
6. Care sunt diferențele dintre Timpul scurt, și Bilete de zi pe CFL 7. Există un abonament CFL
8. Cu cât timp înainte de plecarea CFL trebuie să ajung 9. Care sunt programele trenurilor CFL
10. Care stații sunt deservite de CFL 11. Întrebări frecvente despre CFL

 

Repere CFL cu trenul

  • Cu o rată mare de punctualitate 96%, CFL (Compania oficială de cale ferată din Luxemburg) este unul dintre cei mai fiabili operatori feroviari din Europa.
  • In fiecare an, CFL ia 25 milioane de oameni și 105 milioane de tone de mărfuri către destinațiile lor din Luxemburg și din Europa.
  • CFL este foarte ecologic, Fără CO2, și 100% din întreaga lor energie electrică provine din energie regenerabilă.
  • CFL este cel mai mare furnizor de servicii de mobilitate din Luxemburg.

 

Despre CFL

CFL, Societatea Națională a Căilor Ferate din Luxemburg, este un alt nume pentru Căile Ferate Naționale din Luxemburg. De când a fost înființată în 1946, CFL a oferit servicii de mobilitate cetățenilor luxemburghezi.

Oferte CFL servicii feroviare în Luxemburg și în toată Europa. Cu biletul potrivit, puteți vizita tot ce este mai bun locuri de vacanta in Europa. Cu diferite categorii de bilete, CFL răspunde nevoilor tuturor.

Trenurile CFL sunt frecvente liniile feroviare, Luxemburg – Bruxelles, Luxemburg – Paris, Ettelbruck – vasal, Wasserbillig – Dusseldorf. Puteți ajunge în țările vecine din Europa folosind trenurile CFL: Franţa, Germania, și Belgia.

În întreaga corporație, 3,090 angajații lucrează pe calea ferată pentru a se asigura că câteva milioane de pasageri ajung în siguranță la destinații în fiecare zi.

 

CFL train heading to luxembourg

Mergi la Salvați o pagină de pornire a trenului sau utilizați acest widget pentru a căuta bilete de tren pentru CFL:

Salvați o aplicație iPhone pentru tren

Aplicația pentru Android Save A Train

 

Salvați un tren

Origine

Destinaţie

Data plecării

Data returului (facultativ)

Adult (26-59):

Tineret (0-25):

Senior (60+):


 

Cele mai bune informații pentru a obține un bilet de tren CFL ieftin

Numărul 1: Rezervați-vă biletele CFL în avans cât de mult puteți

Pretul Bilete de tren CFL se ridică pe măsură ce ziua de călătorie se apropie. Puteți economisi bani rezervând biletele de tren CFL cât mai departe posibil din ziua plecării (În mod normal 3 luni înainte este maximul). Rezervarea devreme vă asigură că veți obține cele mai ieftine bilete de tren CFL. De asemenea, sunt limitate ca număr, deci cu cât comanzi mai repede, mai ieftin pentru tine. Pentru a economisi bani pe biletele de tren CFL, cumpărați-vă biletele din timp.

Numărul 2: Călătoriți cu CFL în perioadele de vârf

Ca la fiecare operator feroviar, Biletele de tren CFL sunt mai ieftin în perioadele off-vârf, la începutul săptămânii, iar în timpul zilei. Puteți fi sigur că veți obține bilete de tren mai ieftine în săptămână. Marti, miercuri, și joi, Biletele de tren CFL sunt cele mai economice. Din cauza volumului de călătorii de afaceri mergând la serviciu dimineața și seara, biletele de tren costă mai mult în majoritatea timpului. Este mult mai ieftin să călătorești oricând între naveta de dimineață și seara. Weekend-urile sunt o altă perioadă de vârf pentru trenuri, mai ales vineri și sâmbătă. Prețurile biletelor de tren CFL cresc de asemenea sărbătorile publice și sărbătorile școlare, iar vacanțele școlare în Europa pot dura 3 săptămâni de fiecare dată.

Numărul 3: Comandați-vă biletele pentru CFL atunci când sunteți sigur de programul dvs. de călătorie

Trenuri CFL sunt la cerere mare, și cu o concurență minimă, în prezent, acestea rămân cea mai bună alegere pentru trenurile din Luxemburg. Își pot permite să stabilească restricții privind biletul de tren, cum ar fi cel pe care îl au, care interzice schimbul de bilete sau rambursările, cu excepția cazului în care este vorba despre tipul de bilet feroviar de tip Business.. Chiar dacă există încă site-uri web în care puteți vinde bilete la mâna a doua către oameni, CFL nu permite vânzarea de bilete la mâna a doua. Cum vă ajută acest lucru să economisiți bani? Comandați-vă biletul atunci când sunteți sigur de programul dvs. vă va scuti de rezervarea unui bilet de două ori, deoarece a apărut ceva și nu ați putut folosi biletul achiziționat original.

Numărul 4: Cumpărați biletele CFL pe Save A Train

Salvați un tren are cea mai mare, Cel mai bun, și cele mai ieftine oferte pentru biletele de tren din Europa. Relația noastră bună cu mulți operatori feroviari, care sunt sursele biletelor de tren, și cunoștințele noastre despre algoritmii tehnologici implicați, dați-ne acces la cele mai ieftine oferte de bilete de tren. Nu oferim doar oferte ieftine de bilete de tren numai pentru CFL; oferim același lucru și pentru alte alternative la CFL.

Prețuri trenuri Luxemburg - Colmar

Prețuri trenuri Luxemburg - Bruxelles

Prețurile trenurilor din Anvers către Luxemburg

Prețuri trenuri Metz - Luxemburg

 

onboard the CFL train

 

Cât costă biletele CFL?

Transport public în cadrul Marele Douchy al Luxemburgului este uneori gratuit și alteori nu, in functie de traseu si daca esti cetatean. in orice caz, 1clasa I pe trenurile CFL, costă întotdeauna bani, dar nici nu sunt o alegere costisitoare. Biletele de tren CFL încep de la 3 la 6 euro pentru o singură călătorie cu trenul. The prețul unui bilet de tren CFL depinde de ce tip de bilet cumpărați și când alegeți să călătoriți:

Preț
Timp scurt 3 €
Bilet de zi 6 €

 

 

Rute de călătorie: De ce este mai bine să folosiți trenurile CFL, și nu călătoriți cu avionul

1) Sosiți întotdeauna în centrul orașului. Acesta este un avantaj al trenurilor CFL în comparație cu avioanele. Trenuri CFL și toate alte călătorii cu trenul de oriunde din oraș până în centrul orașului următor. Vă economisește timp și costul unui taxi de la aeroport la centrul orașului. Cu stații de tren, este mai ușor să ajungeți oriunde în orașul către care vă îndreptați. Nu contează de unde călătoriți, Bruxelles, Nancy, Paris, sau Amsterdam, stațiile în centrul orașului reprezintă un avantaj major al trenurilor CFL! De exemplu, Aeroportul din Luxemburg este 20 la câteva minute de centrul orașului.

2) Călătoria cu avioanele necesită să fiți cel puțin la aeroport 2 cu câteva ore înainte de ora dvs. de zbor. Va trebui să parcurgeți verificările de securitate înainte să vi se permită să urcați în avion. Cu trenurile CFL, trebuie doar să fii la gară mai puțin de 30 cu câteva minute înainte. Când aveți în vedere, de asemenea, timpul necesar pentru a face naveta de la aeroport la centrul orașului, îți vei da seama că trenurile CFL sunt mai bune în termenii timpului total de călătorie.

3) Biletele de tren CFL sunt ieftine chiar dacă le comparați cu biletele de avion. în plus, când comparați toate taxele implicate, Biletele de tren CFL au o ofertă de preț chiar mai bună. Cu alte costuri, cum ar fi taxele pentru bagaje pe care nu trebuie să le plătiți în trenuri, călătorind cu CFL e cel mai bine.

4) Trenurile sunt ecologice. În comparație între trenuri și avioane, trenurile ar ieși mereu în vârf. Avioanele poluează puternic atmosfera cu nivelurile ridicate de carbon pe care le degajă. În comparație, trenurile dau Carbon de 20 de ori mai puțin decât avioanele.

 

Care sunt diferențele dintre Timpul scurt, și Bilet de zi pe CFL?

CFL are diferite tipuri de bilete pentru diferite bugete și durata călătoriilor: indiferent dacă este vorba de afaceri sau de agrement. Puteți fi sigur că unul dintre aceste bilete ar fi ideal pentru călătoria dvs. de clasa I în Luxemburg cu trenurile naționale CFL.

Bilete CFL de scurtă durată:

Biletul de scurtă durată este valabil doar pentru clasa I 2 ore din momentul validării. Puteți călători pe rețeaua de tren CFL fără restricții, dar luați în considerare ora de sosire a trenului la destinație, conform orarului. Dacă trebuie să călătorești în timp scurt, ar trebui să obțineți acest bilet. Nu te limitezi la un anumit tren, și vi se permite să vă alegeți conexiunea.

CFL Bilete de zi:

Biletele CFL Day sunt bilete de lungă durată pentru clasa I, și sunt valabile din momentul emiterii până la 4 sunt a doua zi. Puteți achiziționa biletul de tren CFL Day de la o mașină de bilete, casa de bilete, sau Salvați un tren.

 

 

Există un abonament CFL?

Transport public, inclusiv servicii de tren CFL selectate, în Luxemburg, este gratuit. Prin urmare, nu este nevoie de un abonament CFL, dacă nu preferați să călătoriți clasa I. Cetățenii luxemburghezi care călătoresc adesea transfrontalier către Franța, vă puteți bucura de un abonament lunar la clasa I Flexway, pentru 85 €. în plus, Cetățenii luxemburghezi se pot bucura de tarife reduse la biletele lunare către Germania. Deci, de unde puteți obține informații suplimentare despre acest lucru?

– Contoare de bilete CFL.

– La telefonul de asistență pentru clienți CFL 2489 2489

 

Cu cât timp înainte de plecarea CFL trebuie să ajung?

Este dificil să spui cu exactitate celui de-al doilea, dar Salvați un tren vă sfătuiește să ajungeți 30 minute înainte de ora de plecare. Cu acest interval de timp, veți avea, de asemenea, suficient timp pentru a face cumpărături pentru lucrurile de care aveți nevoie fă-ți călătoria cu trenul cât mai ușor posibil.

 

Care sunt programele trenurilor CFL?

Puteți afla în timp real pe pagina noastră de pornire pe Salvare un tren. Trebuie doar să introduceți locația curentă și destinația dorită, și vă arătăm informațiile.

Prețuri trenuri Luxemburg - Köln

Prețuri trenuri Luxemburg - Koblenz

Prețuri trenuri Paris - Luxemburg

Prețurile trenurilor de la Bruxelles la Luxemburg

 

old style CFL trains

 

Care stații sunt deservite de CFL?

Stația luxemburgheză CFL este situată la Place de la Gare, care se află în centrul orașului.

În Troisvierges, Trenuri CFL pleacă și ajunge din stația Troisvierges situată pe linie 10, conectând orașul Luxemburg la nordul țării. Troisvierges găzduiește două dintre cele mai înalte dealuri din Luxemburg.

Trenurile CFL pleacă și sosesc în orașul Nancy din Franța. Trenurile CFL pleacă din Gara Centrală din Luxemburg către Nancy fiecare 1 ora.

Puteți descoperi Flandra în Belgia cu călătoria cu trenul de la Luxemburg la Gent și / sau Bruxelles. Trenurile CFL pleacă în fiecare oră din Luxemburg către orașele uimitoare ale Belgiei și orașe vechi fermecătoare din Europa.

 

 

Întrebări frecvente despre CFL

Sunt permise biciclete la bord Trenuri CFL?

Bicicletele sunt permise gratuit pe trenurile CFL, și atâta timp cât le depozitați în spații destinate bicicletelor. Puteți localiza spațiile de depozitare a bicicletelor prin marcajul verde pe ușile CFL.

Copiii călătoresc gratuit în trenurile CFL?

da, dar numai până la vârsta de 12 ani. Copii mai mici de 12 ani, pot călători gratuit dacă sunt însoțiți de o persoană mai mare de vârsta de 12, cu bilet valabil și card de identificare.

Sunt acceptate animale de companie pe trenurile CFL?

da, CFL iubește câinii de toate dimensiunile și acestea 4 oamenii cu picioare pot călători gratuit cu trenurile CFL. Câinii trebuie să fie în frunte și nu au voie să stea pe scaune.

Care sunt procedurile de îmbarcare pentru CFL?

Fiecare pasager trebuie să prezinte un bilet valabil și o carte de identitate. Dacă ți-ai pierdut biletul de tren sau te-ai grăbit, și nu a cumpărat un bilet în avans, o poți face în tren, de la reprezentanții CFL.

Cele mai solicitate întrebări frecvente despre CFL – Trebuie să comand un loc în avans pe CFL?

Nu, nu există rezervare de locuri pe trenurile CFL naționale sau internaționale, stai unde ai un loc liber, și veți avea întotdeauna un loc gratuit dacă ați cumpărat un bilet de tren în avans.

Există internet Wi-Fi pe trenurile CFL?

Nu. Te poti bucura Internet Wi-Fi gratuit în anumite gări CFL, dar Wi-Fi nu este disponibil pe trenurile CFL.

Prețuri trenuri Luxemburg - Ettelbruck

Prețuri pentru trenul de la Ettelbruck la Junglinster

Prețuri trenuri Mersch - Luxemburg

Prețuri trenuri Clervaux în Luxemburg

 

Brand new CFL Train

 

Dacă ați citit până acum, știți tot ce trebuie să știți despre trenurile CFL și sunteți gata să cumpărați biletul de tren CFL pentru călătoria dvs. viitoare Salvați un tren.

 

Avem Bilete de tren pentru acești operatori feroviari:

DSB Denmark

DSB daneză

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgia

intercity trains
Trenuri interurbane
SJ Sweden Trains

SJ Suedia

NS International Cross border trains

NS International Olanda

OBB Austria logo

OBB Austria

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norvegia

Switzerland Sbb railway

SBB Elveția

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxemburg

Thello Italy <> France cross border railway

adâncește

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Germania

European night trains by city night line

Trenurile de noapte

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Germania

Czech Republic official Mav railway operator

Mav cehă

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

sigla eurail

Eurail

 

Doriți să încorporați această pagină pe site-ul dvs? Click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-cfl%2F%0A%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed), Sau puteți doar să vă conectați direct la această pagină.

Copyright © 2021 - Salvați un tren, Amsterdam, Olanda
Nu lăsați fără un cadou - Obține Cupoane și știri !