Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 27/08/2021)

Găsirea punctelor de schimb de bani în Europa, poate fi dificil pentru un turist. Ce este mai mult, în cele mai multe locuri, vă puteți aștepta să piardă bani cu privire la ratele de schimb valutar. Pentru a vă ajuta, am făcut o listă cu cele mai bune puncte de schimb valutar din Europa:

 

Schimb valutar În Roma

În cazul în care nu doriți să utilizați un ATM, este posibil să se facă schimb de bani de la diferite locuri în oraș. Există mai multe puncte de schimb in apropiere de Termini din Roma, Gara principală din Roma. in orice caz, recomandăm Casa del Turista, care este la o scurtă plimbare de la stația.

Milano la Roma Trenuri

Florența la trenuri Roma

Pisa către trenuri Roma

Napoli la trenuri Roma

 

Bani Schimb La Milano

Turiștii din Milano sunt susceptibile de a merge să viziteze Domul din Milano, care este un bun punct de schimb valutar. Uita-te pentru schimb de la Piazza del Duomo, la doar un minut distanță de catedrală. De asemenea, acceptă cecuri de călătorie, dacă se întâmplă să le aibă.

Genoa la trenuri Milano

Roma Trenurile Milano

Bologna Trenurile Milano

Florența Trenurile Milano

 

Schimb valutar La Paris

Paris schimbătorii de bani interesante, dintre care unii au fost în jur de un secol. Puteți găsi mai multe dintre ele aproape de una dintre atracțiile principale ale orașului - Arcul de Triumf. Cel pe care îl recomandăm este Change APS, la 30 Avenue de Friedland.

Amsterdam Trenurile Paris

Londra Trenurile Paris

Rotterdam Trenurile Paris

Bruxelles la trenuri Paris

 

 

Bani Schimb La Berlin

Când vă aflați în Berlin, există multe locuri de schimb de bani în cazul în care ratele sunt bune. in orice caz, vă sugerăm să căutați Euro Modificare sucursale pentru cele mai bune tarife. Le puteți găsi la Centrul Europa, la fel de bine ca Stație de Alexanderplatz in Berlin.

Berlin Trenurile Potsdam

Berlin Trenurile Hamburg

Frankfurt Trenurile Berlin

Berlin Trenurile Munchen

 

Schimb valutar În Munchen

München este un oraș turistic mare, deci ar trebui să fie precaut de potențiale capcane turistice. in orice caz, există încă o mulțime de locuri unde puteți schimba bani și obține rate bune. Ria Money Transfer și schimb valutar sunt una dintre ele. O puteți găsi la Arnulfstrasse 1.

Dusseldorf la trenuri Munchen

Dresda Trenuri Munchen

Nürnberg la trenuri Munchen

Bonn la trenuri Munchen

Money Exchange Points in Europe

 

Bani Exchange în Londra

Ca capitala Regatului Unit și un oraș turistic important, Londra este plin de pete de schimb de bani adecvate. Pentru a transforma banii în lire, căutați fie la Covent Garden FX sau Thomas Global Exchange la Leicester Square.

Trenurile Amsterdam spre Londra

Paris Trenurile Londra

Berlin Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

Schimb valutar La Bruxelles

Găsirea cele mai bune locuri de schimb de bani de la Bruxelles nu ar trebui să dureze prea mult timp dacă urmați sfaturile noastre. Puteți verifica rata pe care o oferă un schimb valutar comparând-o cu rata medie pe piață. in orice caz, pentru a salva timp, s-ar putea la fel de bine merge la Schimbarea DME la Boulevard Adolphe Max 11.

Luxemburg Trenurile Bruxelles

Antwerp Trenurile Bruxelles

Amsterdam Trenurile Bruxelles

Paris Trenurile Bruxelles

 

Bani Schimb Basel

Swiss Franci utilizare, astfel încât este ceea ce aveți nevoie în timpul sejurului dumneavoastră în Basel. Daca pleci cu trenul în Elveția, va merge probabil prin Basel Bahnhof. Există un schimb aproape Travelex să-l care oferă tarife bune.

München la trenuri Basel

Zurich către trenuri Basel

Berna la trenuri Basel

Geneva la trenuri Basel

 

Schimb valutar În Amsterdam

Băncile din Țările de Jos, de obicei, oferă doar servicii de schimb de bani pentru clienții lor, care este incomod pentru turiști. Atunci când în Amsterdam, căutați birouri de schimbare pe bulevardul Damrak. Cel mai popular este Change Pott, pe care o puteți găsi în apropiere de Palatul Regal.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

Amsterdam Canal

 

Schimb valutar În Viena

Veți avea nevoie de euro din Viena. Aeroporturi si puncte turistice sunt cele mai sigure opțiuni pentru spoturi de schimb valutar. in orice caz, unul dintre locurile pe care le recomandăm este schimbul, vizavi de St. Stephansdom aproape de stația de metrou. De asemenea, acceptă cecuri de călătorie, care poate fi convenabil dacă le aveți.

Salzburg Trenurile Viena

Munchen la trenuri Viena

Graz Trenurile Viena

Praga la Viena Trenurile

 

Mergând într-o vacanță în Europa? Dacă unul dintre aceste orașe importante din Europa se află pe agenda, planificați călătoria și Rezervați Biletele De Tren la timp!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “Top 10 Bani punctelor de schimb În Europa” pe site-ul dvs.? puteți fie să ne faceți fotografiile și să ne trimiteți mesajul și să ne acordați credit cu un link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmoney-exchange-points-europe%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)