Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 27/08/2021)

Finne penger utveksling poeng i Europa kan være vanskelig for en turist. Hva er mer, i de fleste steder, du kan forvente å tape penger på valutakurser. For å hjelpe deg ut, Vi har laget en liste over de beste penger utveksling poeng i Europa:

 

Valutaveksling In Rome

I tilfelle du ikke vil bruke en Minibank, det er mulig å veksle penger på forskjellige steder i byen. Det er mange utvekslingspunkter i nærheten av Roma Termini, Roma sentralbanestasjon. derimot, Vi anbefaler Casa del Turista, som ligger en kort spasertur fra stasjonen.

Milano til Roma Togene

Firenze til Roma Togene

Pisa til Roma Togene

Napoli til Roma Togene

 

Penger Utveksling I Milano

Turister i Milan sannsynligvis kommer til å besøke Milano-katedralen, som er en god valutaveksling poeng. Se etter utveksling på Piazza del Duomo, bare ett minutt fra katedralen. Det godtar også reisesjekker, hvis du tilfeldigvis har dem.

Genoa til Milano Togene

Roma til Milano Togene

Bologna til Milan Togene

Firenze til Milano Togene

 

Valutaveksling In Paris

Paris har interessante pengevekslerne, noen av dem har eksistert i hundre år. Du kan finne mange av dem i nærheten av en av byens største attraksjoner - Triumfbue. Den vi anbefaler er APS Change, på 30 Avenue de Friedland.

Amsterdam til Paris tog

London til Paris tog

Rotterdam til Paris tog

Brussel til Paris tog

 

 

Penger Utveksling I Berlin

Når du er i Berlin, det er mange penger exchange steder hvor prisene er gode. derimot, Vi foreslår at du ser for Euro Endre avdelings steder for de beste prisene. Du finner dem i Europa Center, samt Alexanderplatz stasjon i Berlin.

Berlin til Potsdam Togene

Berlin til Hamburg Togene

Frankfurt til Berlin Togene

Berlin til München Trains

 

Valutaveksling I München

München er en stor turist by, så du bør være på vakt mot potensielle turistfellene. derimot, er det fortsatt nok av steder hvor du kan veksle penger og få gode priser. Ria Money Transfer og Valutaveksling er en av dem. Du finner det på Arnulfstrasse 1.

Düsseldorf til München Trains

Dresden til München Trains

Nürnberg til München Trains

Bonn til München Trains

Money Exchange Points in Europe

 

Penger Utveksling I London

Som hovedstad i Storbritannia og en stor turistby, London er full av egnede penger utveksling flekker. Slik slår pengene dine i pounds, ser for enten Covent Garden FX eller Thomas Veksling Globalt på Leicester Square.

Amsterdam til London Trains

Paris til London Trains

Berlin til London Trains

Brussel til London Trains

 

Valutaveksling I Brussel

Finne den beste veksle stedene i Brussel bør ikke ta deg for lang hvis du følger våre tips. Du kan sjekke kursen som en valutaveksling tilbyr deg ved å sammenligne den med den midterste markedskursen. derimot, for å spare tid, du kan like godt ta turen til DME Endre på Boulevard Adolphe Max 11.

Luxembourg til Brussel Togene

Antwerpen Brussel Togene

Amsterdam til Brussel Togene

Paris til Brussel Togene

 

Penger Utveksling I Basel

De sveitsiske bruk franc, så det er det du trenger under ditt opphold i Basel. Hvis du går med tog til Sveits, vil du sannsynligvis gå gjennom Basel togstasjon. Det er en Travelex utveksling nær det som tilbyr gode priser.

München til Basel Togene

Zürich til Basel Togene

Bern til Basel Togene

Geneva til Basel Togene

 

Valutaveksling In Amsterdam

Bankene i Nederland vanligvis bare tilby pengevekslingstjenester til sine kunder, som er upraktisk for turister. Når du er i Amsterdam, se etter endringskontorer på Damrak avenue. Den mest kjente er Pott Change, som du kan finne i nærheten av kongelig palass.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

Amsterdam Canal

 

Penger Utveksling I Wien

Du må euro i Wien. Flyplasser og turiststeder er de tryggeste alternativene for penger utveksling flekker. derimot, en av stedene vi anbefaler er den Interchange, motsatt St. Stephens Cathedral nær T-banestasjonen. De godtar også reisesjekker, noe som kan være praktisk hvis du har dem.

Salzburg Wien Togene

München til Wien Togene

Graz til Wien Togene

Praha til Wien Togene

 

Skal du på ferie i Europa? Hvis en av disse store europeiske byer er på dagsorden, planlegge turen og Bestill Togbilletter på tide!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “Topp 10 Money Exchange-punkter i Europa” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmoney-exchange-points-europe%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)