Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 27/08/2021)

At finde penge udveksling punkter i Europa kan være svært for en turist. Hvad er mere, i de fleste steder, du kan forvente at tabe penge på valutakurser. For at hjælpe dig ud, Vi har lavet en liste over de bedste penge udveksling punkter i Europa:

 

Valutaveksling i Rom

Hvis du ikke vil bruge en Pengeautomat, er det muligt at udveksle penge på forskellige steder i byen. Der er mange udveksling punkter i nærheden af ​​Rom Termini, Roms hovedbanegård. Imidlertid, anbefaler vi Casa del Turista, som er en kort gåtur fra stationen.

Milano til Rom Tog

Firenze til Rom Tog

Pisa til Rom Tog

Napoli til Rom Tog

 

Penge Exchange i Milano

Turister i Milano er sandsynligt vil besøge Milanos domkirke, der er en god pengeveksling punkt. Kig efter udveksling på Piazza del Duomo, blot et minut væk fra domkirken. Det accepterer også rejsechecks, hvis du tilfældigvis har dem.

Genova til Milano Tog

Rom til Milano Tog

Bologna til Milano Tog

Firenze til Milano Tog

 

Valutaveksling In Paris

Paris har interessante penge omskiftere, hvoraf nogle har eksisteret i et århundrede. Du kan finde mange af dem tæt på en af ​​byens bedste attraktioner - Triumfbuen. Den ene vi anbefaler, er APS Change, på 30 Avenue de Friedland.

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

 

 

Penge Exchange i Berlin

Når du er i Berlin, der er mange penge exchange pletter hvor raterne er gode. Imidlertid, Vi foreslår, at du ser for Euro Skift filial steder for de bedste priser. Du kan finde dem på Europa Center, samt Alexanderplatz Station i Berlin.

Berlin til Potsdam Tog

Berlin til Hamburg Tog

Frankfurt til Berlin Tog

Berlin til München Tog

 

Valutaveksling I München

München er en stor turistby, så du skal være på vagt over for potentielle turistfælder. Imidlertid, er der stadig masser af steder, hvor man kan udveksle penge og få gode priser. Ria Pengeoverførsel og valutaveksling er en af ​​dem. Du kan finde den på Arnulfstrasse 1.

Düsseldorf til Munich Tog

Dresden til München Tog

Nürnberg til München Tog

Bonn til München Tog

Money Exchange Points in Europe

 

Penge Exchange i London

Som hovedstad i Storbritannien og en større turistby, London er fuld af egnede pengeveksling pletter. Hvis du vil slå dine penge i pounds, kigge efter enten Covent Garden FX eller Thomas Exchange Global på Leicester Square.

Amsterdam til London Tog

Paris til London Tog

Berlin til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

Valutaveksling I Bruxelles

At finde de bedste pengeveksling pletter i Bruxelles bør ikke tage dig for lang tid, hvis du følger vores tips. Du kan kontrollere den kurs, en valutaveksling tilbyder dig, ved at sammenligne den med den midterste markedskurs. Imidlertid, at spare tid, du kan lige så godt tage til DME Forandring på Boulevard Adolphe Max 11.

Luxembourg til Bruxelles Tog

Antwerpen til Bruxelles Tog

Amsterdam til Bruxelles Tog

Paris til Bruxelles Tog

 

Penge Exchange i Basel

De schweiziske brug Francs, så det er, hvad du får brug for under dit ophold i Basel. Hvis du går med tog til Schweiz, du vil sandsynligvis gå igennem Basel Bahnhof. Der er en Travelex udveksling tæt på det, der tilbyder gode priser.

München til Basel Tog

Zürich til Basel Tog

Bern til Basel Tog

Geneve til Basel Tog

 

Valutaveksling I Amsterdam

Banker i Holland normalt kun tilbyde penge exchange tjenester til deres kunder, som er ubelejligt for turister. Når i Amsterdam, se efter forandringskontorer på Damrak avenue. Den mest populære er Pott Change, som du kan finde i nærheden af kongeligt palads.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

Amsterdam Canal

 

Penge Exchange i Wien

Du skal bruge euro i Wien. Lufthavne og turist spots er de sikreste muligheder for pengeveksling pletter. Imidlertid, et af de steder, vi anbefaler er Interchange, overfor St. Stephens Cathedral tæt på metrostation. De accepterer også rejsechecks, som kan være praktisk, hvis du har dem.

Salzburg til Wien Tog

München til Wien Tog

Graz til Wien Tog

Prag til Wien Tog

 

Skal du på en ferie i Europa? Hvis en af ​​disse store europæiske byer er på dagsordenen, planlægge din rejse og Bog Toget Billetter en gang!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “Top 10 Penge Exchange Points I Europa” på dit websted? du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmoney-exchange-points-europe%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)