Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 20/02/2020)

Mange byer i Europa har en smuk palads (eller to) at trække i turister. Det er derfor, det er svært at blive enige om, hvad de fem smukkeste paladser i Europa er. Lad os få et kig på vores udvalg af de smukkeste paladser i Europa:

 

1. Smukke paladser i Europa og Frankrig Chateau de Versailles

Versailles er måske et af de mest berømte slotte i verden, og det fortjener det ry. Det er en juvel af det 18. århundredes franske kunst, overdådig og rig på kunstværker og skønhed.

Det blev udvidet med den berømte franske hersker Ludvig XIV, der flyttede både retten og regeringen til Versailles i 1682. Slottet var det centrale sted af magt i Frankrig indtil revolutionen i 1789. Nu er det en af ​​de mest berømte turist steder i verden.

Dijon til Paris Tog

Reims til Paris Tog

Lille til Paris Tog

Ture til Paris Tog

 

 

2. Windsor Castle, Det Forenede Kongerige

Windsor er en arbejdsgruppe kongelige palads og er blandt de smukkeste paladser i Europa, den ældste og største slot i verden, der stadig har beboere. Den britiske dronning tilbringer sine private weekender i Windsor.

Historien om Windsor Castle er næsten 1000 år lange. Gennem århundreder, det har været hjemsted for mange berømte medlemmer af britiske royalty. Slottet indeholder St. Georges Kapel, gravpladsen af ​​ti monarker, og State Apartments er indrettet med Royal Collection skatte.

Amsterdam til London Tog

Rotterdam til London Tog

Paris til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

 

3. Storhertugpaladset Luxembourg

Grand Ducal Palace of Luxembourg

 

Den Storhertugpaladset af Luxembourg i Luxembourg By er den officielle residens for Storhertugen. Han bruger det meste af sine officielle funktioner, sammen med storhertuginden. Paladset indeholder også deres kontorer, samt staterooms.

Bygningen blev første gang brugt som rådhuset, efter det blev bygget i 1572. I 1817, det blev den officielle residens for guvernøren. Den Storhertugpaladset ser strålende i den flamske renæssancestil, og det er en af ​​grunden til det er på vores liste over smukkeste paladser i Europa. Det har en af ​​de smukkeste facader i byen, samt flot indretning.

Antwerpen til Luxembourg Tog

Bruxelles til Luxembourg Tog

Metz til Luxembourg Tog

Paris til Luxembourg Tog

 

4. Neuschwanstein, Tyskland

Neuschwanstein fortjener sin plads blandt de smukkeste paladser i Europa på grund af dets idylliske omgivelser og betagende arkitektur. Denne slot ligner det kom lige ud af et eventyr. Faktisk, det har været brugt som inspiration til slottet i Disneys Tornerose.

Det er en 19. århundrede romansk Revival palads. Kunsthistorikere rundt om i verden, at det er et af symbolerne på romantikken. Kong Ludwig II over B-envaria bygget Neuschwanstein som hans tilbagetog i 1837. Efter kongens død i 1886, blev det åbent for offentligheden.

Ulm til Füssen Tog

München til Füssen Tog

Stuttgart til Füssen Tog

Nürnberg til Füssen Tog

 

 

5. Smukke paladser i Europa og Østrig – Schloss Schonbrunn

Beautiful Palaces in Europe - Schloss Schonbrunn, Austria

 

En af de mest besøgte seværdigheder og smukkeste paladser i Europa er i Wien, Østrig, Schönbrunn er også en verdens kulturarv websted. Slottet startede som en jagthytte til kejser Leopold I. Det blev bygget i det 17. århundrede. Schonbrunn er en af ​​de bedste værker af arkitekten Bernhard Fischer von Erlach.

Siden da, Schönbrunn har også set brug som retten i Maria Theresa, hvorefter det blev det centrale punkt og vært for anliggender af staten. Bygget i barokstil, slottet har for det meste bevaret sin oprindelige tilstand. Dens unikke arkitektur gør det til et af de mest fortryllende steder at besøge i Europa.

Salzburg til Wien Tog

München til Wien Tog

Graz til Wien Tog

Prag til Wien Tog

 

Hvis du er klar til at planlægge din tur rundt de fem smukkeste paladser i Europa, disse var de steder, du ikke kan gå glip af. Alle disse destinationer kan nås let via toget, så bestille dine billetter og begynde at planlægge!

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbeautiful-palaces-europe%2F/%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)