Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 26/05/2021)

Togene i Europa er en stor ting; vi elsker vores skinner, og vi vil vælge dem over alle andre type transport når som helst. Bortset fra at få fra punkt A til punkt B på en hurtig, komfortabel og pålidelig måde, der er så meget de fleste af jer er ikke engang klar over om togets transport. På dette notat, vi udskille et par overraskende fakta om tog i Europa du ikke har været klar over indtil nu:

 

Tog i Europa er miljøvenlige

Råb til alle med en bevidsthed, der ønsker at hjælpe vores Moder Natur og vores planlægger med at leve for evigt: hvis du køber en togbillet i stedet for et fly eller en busbillet, og du vil gøre netop det. Som vi finde ud af, ”højhastighedstog er 3 gange så mange energieffektive end regionaltog”, mens ”selv den langsomste toget er 20% mere effektiv end en bil”. Hvor fedt er det?

London til Bruxelles Tog

London til Paris Tog

Lyon til London Tog

London til Amsterdam Tog

 

 

At rejse med tog er, hvordan Rejser Locals

Togrejser er massiv i Europa, og vi har fået en fornemmelse af at det ikke vil være skiftende helst snart. Der er et par grunde til, at togene er så populær blandt europæere, og alle af dem er 100% lovlig: de er super hurtig, omkostningseffektiv, og praktisk på enhver mulig måde. Plus, Tog i Europa forlystelser er en autentisk rejseoplevelse, der er bare en anden bonus til det hele!

Lyon til Geneva Tog

Zürich til Geneve Tog

Paris til Geneve Tog

Lucerne til Genève Tog

 

Tog i Europa er komfortable

 

Togrejser kan spare dig penge på et hotelværelse

Vente, hvad? Ja, det er sandt! På grund af noget, der hedder ”overnight Tog i Europa”Rejsende, der tilbringer over 10 timer på et tog fra punkt A til punkt B kan nyde godt af at køre i et tog over natten i Europa og spare penge på et hotelværelse. Der er flere forskellige typer af boliger, der tilbydes inden for ”overnight tog,” designet til at passe alles rejseindstillinger og deres budget. Så, vi har fået:

  • flystole
  • Mindre sovekabiner, liggepladser
  • Enkelt eller dobbelt beboer sovekabiner

Disse typer af tilbud som regel varierer fra land til land og tog selskab, men de omfatter typisk lignende tilbud.

Bremen til Berlin Tog

Leipzig til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

 

Hvis du rejser i en lang periode derefter Tog i Europa med Rail Pass kunne få dig Rabatter

Nix, du er ikke drømmer - for det meste, jernbane passerer kommer med bonusser, som kan være alt fra mindre gaver som bådture og busstransport til rabatter på hoteller og gåture. Sommetider, du kan endda få belønninger tilbyder dig helt gratis aktiviteter, herunder gratis flodkrydstogter, måltider, og lignende.

Bruxelles til Amsterdam Tog

Lille til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Du kan normalt Kiss Disse bagage gebyrer Goodbye

En af Den største ting om togrejser lyder næsten for godt til at være sandt. ummm, vente på det, jep, du har gættet det: de fleste tog i Europa ikke opkræver bagage gebyrer! Jo da, det er på grund af det faktum, er der ingen kontrol i, når du rejser med tog, hvilket betyder - du skal bære hele din bagage med dig. Mens nogle måske se dette som en ulempe at træne rejse, vi finder det imponerende: i det mindste, vi ved, vi vil være rejser lys, højre? Plus, der er altid en bagage vogn et sted for at hjælpe de passagerer, der transporterer en hel del bagage, så der er sorteret ud.

 

Næste gang du har andet tanker om, hvorvidt der skal rejse med tog - vi tror, ​​at svaret er temmelig klart ... er det ikke? Gå til Gem-A-Train at bestille din destination i 3 minutter, på de billigste priser, og lettet for utiltalende reservationsgebyr!

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-surprising-facts-you-should-know-about-trains-in-europe-fun-times%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)