Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 26/05/2021)

Tog i Europa er en stor ting; vi elsker våre rails, og vi vil velge dem over alle andre type transport når som helst. Bortsett fra å få fra punkt A til punkt B på en rask, komfortabel og pålitelig måte, det er så mye de fleste av dere er ikke engang klar over om tog transport. På dette notatet, vi peke ut noen overraskende fakta om tog i Europa du ikke har vært klar over til nå:

 

Tog i Europa er miljøvennlige

Rop til alle med bevissthet som ønsker å hjelpe vår mor natur og planleggeren vår til å leve for alltid: hvis du kjøper togbillett i stedet for fly eller bussbillett, og du skal gjøre nettopp det. Som vi finne ut, "høyhastighetstog er 3x mer energieffektive enn regionale tog”, mens “selv den tregeste toget er 20% mer effektiv enn en bil”. Hvor fantastisk er det?

London til Brussel Togene

London til Paris tog

Lyon til London Trains

London til Amsterdam Tog

 

 

Reise med tog er hvordan lokalbefolkningen Reise

Togreise er massiv i Europa, og vi har fått en følelse det ikke vil være i endring som helst snart. Det er et par grunner til at togene er så populært blant europeere, og alle av dem er 100% legitim: de er super rask, kostnadseffektiv, og praktisk på alle mulige måter. Plus, Tog i Europa turene er en autentisk reiseopplevelse, som er bare en annen bonus til hele greia!

Lyon til Genève Togene

Zürich til Genève Togene

Paris til Genève Togene

Lucerne til Genève Togene

 

Tog i Europa er komfortable

 

Togreiser kan du spare penger på et hotellrom

Vente, hva? Ja, det er sant! På grunn av noe som kalles “nattogene i Europa”Reisende som bruker over 10 timer med tog fra punkt A til punkt B kan dra nytte av å kjøre i et nattog i Europa og sparer penger på et hotellrom. Det finnes flere forskjellige typer innkvartering tilbys innenfor “nattogene,” designet for å passe alles kjøre preferanser og deres budsjett. Så, vi har fått:

  • liggende seter
  • Mindre sove avdelinger, ligge
  • Enkle eller doble beboer sove avdelinger

Disse typer tilbud vanligvis varierer fra land til land, og togselskapet, men de vanligvis inkluderer lignende tilbud.

Bremen til Berlin Togene

Leipzig Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

Hvis du reiser for en lang periode da tog i Europa med Rail Pass kan få deg rabatter

Nei, du drømmer ikke - for det meste, rail pass kommer med bonuser som kan være alt fra små gaver som båtturer og busstransport til rabatter på hoteller og turer. Noen ganger, du kan også få belønning tilbyr deg helt gratis aktiviteter inkludert gratis River cruises, måltider, og lignende.

Brussel til Amsterdam Tog

Lille til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Du kan vanligvis Kiss De bagasje avgifter Farvel

En av størst ting om togreiser høres nesten for godt til å være sant. ummm, vente på det, jepp, du har gjettet det: de fleste tog i Europa har ikke betalt bagasje avgifter! Sikker, det er på grunn av det faktum det er ingen kontroll på når du reiser med tog, betyr - du må ta med deg hele bagasjen med deg. Mens noen kan se dette som en ulempe å trene reise, Vi synes det er imponerende: minst vi vet vi skal reise lys, Ikke sant? Plus, det er alltid en bagasjen handlevogn sted for å hjelpe passasjerer som transporterer en god del bagasje, så det er sortert ut.

 

Neste gang du har andre tanker om hvorvidt eller ikke å reise med tog - vi tror svaret er ganske klart ... er det ikke? Gå til Save-A-Train å bestille din destinasjon i 3 minutter, på billigste priser, og lettet av ytterst ubehagelig reservasjonsgebyr!

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-surprising-facts-you-should-know-about-trains-in-europe-fun-times%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)