Vrijeme čitanja: 3 zapisnik
(Zadnja izmjena: 26/05/2021)

Vozovi u Evropi su velika stvar; volimo naše šine, a mi ćemo ih izabrati u odnosu na sve druge vrstu prevoza u svakom trenutku. Osim što su se od tačke A do tačke B u brze, udoban i pouzdan način, ima toliko većina vas nisu ni svjesni o voza prevoza. U to ime, smo izdvajajući nekoliko iznenađujuće činjenice o vozova u Evropi niste bili svjesni do sada:

 

Vozovi u Evropi su ekološki

Uzvikujte svima sa sviješću koji žele pomoći našoj majci prirodi i našem planeru da žive vječno: ako kupite kartu za vlak umjesto aviona ili autobuske karte, a vi ćete raditi upravo to. Kako saznajemo, "brzi vozovi su 3x energetski efikasniji nego regionalna voza ", dok je "čak i najsporiji voz je 20% efikasniji od automobila". Kako super je to?

London u Brisel Trains

Londona do Pariza Trains

Lyon u London Trains

London u Amsterdam Trains

 

 

Putovanje voz Kako mještani Turizam

Putovanje vozom je masivan u Europi, i imamo osjećaj da neće biti uskoro mijenja bilo koje vrijeme. Postoji nekoliko razloga zbog kojih vlakovi su popularni među Evropljanima, i svi od njih su 100% čitljiv: oni su super brzo, isplativ, i zgodan na svaki mogući način. Plus, Vozovi u Evropi vožnje su autentičan iskustvo putovanja, što je samo još jedan bonus na cijelu stvar!

Lyon u Ženevu Trains

Zurich u Ženevu Trains

Pariza do Ženeve Trains

Lucerne u Ženevu Trains

 

Vozovi u Evropi su udobne

 

Vlak putovanje može uštedjeti novac na Hotelska soba

čekati, šta? da, istina je! Zahvaljujući nešto što se zove "preko noći Vozovi u Evropi"Putnike koji troše više 10 sati u vozu od tačke A do tačke B mogu uživati ​​u blagodati vožnje prekonoćnim vlakom u Evropi i ušteda novca na hotelskoj sobi. Postoji nekoliko različitih vrsta smještajnih nude u okviru "preko noći vozova," dizajniran tako da odgovara željama putovanja svima i njihov budžet. Dakle, imamo:

  • zavaljen sjedala
  • Manji spavanje pregrade, couchettes
  • Jedan ili dvostruki korisnik spavanje pregrade

Ove vrste ponude obično se razlikuju po zemlji i željezničke kompanije, ali oni obično uključuju slične ponude.

Bremen u Berlin Trains

Leipzig Berlin Trains

Hanover u Berlin Trains

Hamburg Berlin Trains

 

Ako putujete na duži period onda Trains u Evropi sa Rail Pass mogu da ti nabavim Popusti

nope, ne sanjaš - u većini slučajeva, rail propusnice dolaze s bonusima koje mogu biti ništa od manjih takve poklone vožnja brodom i autobuski prevoz do popusta na hotele i pješačke ture. ponekad, možete čak dobiti nagrade Vam nudi potpuno slobodne aktivnosti, uključujući besplatan River Cruises, jela, i slično.

Brisel u Amsterdam Trains

Lille u Amsterdam Trains

Berlin u Amsterdam Trains

Pariza do Amsterdama Trains

 

Obično možete Kiss Oni ostava Naknade Goodbye

Jedan od najveća stvari o putovanja vozom zvuči previše dobro da bi bilo istinito. ummm, čekati za to, yeap, pogodili ste: većina vozova u Evropi ne naplaćuje naknade za prtljagu! siguran, to je zbog činjenice da nema provjere kada putujete vlakom, što znači - morate nositi čitav svoj prtljag sa tobom. Dok bi neki to vide kao mana putovanja vozom, smatramo da je impresivno: barem znamo da ćemo putovati svjetlo, u pravu? Plus, uvijek postoji prtljaga košaricu negdje da pomogne putnicima koji su prevozili dobar dio prtljage, tako da se sredim.

 

Sljedeći put kada se predomišlja o tome da li ili ne da putuju vlakom - mislimo da je odgovor je prilično jasan ... zar ne? Idi Save-A-Train rezervirati odredišta u 3 zapisnik, na najjeftinije cijene, i oslobođen odvratan naknade za rezervaciju!

 

Da li želite da ugradite naš blog post na svoju stranicu, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-surprising-facts-you-should-know-about-trains-in-europe-fun-times%2F%3Flang%3Dbs – (Dođite spusti da vidi Embed Code)