Waktu membaca: 3 minit
(Lepas Kemaskini: 26/05/2021)

Kereta api di Eropah adalah satu perkara yang besar; kita suka rel kami, dan kami akan memilih mereka atas mana-mana jenis pengangkutan pada bila bila masa. Selain daripada mendapatkan dari titik A ke titik B dalam yang pantas, cara selesa dan boleh dipercayai, terdapat begitu banyak kebanyakan kamu tidak mengetahuinya pengangkutan kereta api kira-kira. Dalam pada itu, kami mengkhususkan beberapa fakta mengejutkan mengenai kereta api di Eropah kamu tidak sedar sehingga kini:

 

Kereta api di Eropah Adakah mesra alam

Beri suara kepada semua orang dengan kesedaran yang ingin menolong Ibu Alam dan perancang kami hidup selamanya: jika anda membeli tiket kereta api dan bukannya tiket kapal terbang atau bas, dan anda akan melakukan hanya itu. Seperti yang kita ketahui, "kereta api berkelajuan tinggi 3x lebih cekap tenaga daripada kereta api serantau ", manakala "walaupun yang paling perlahan kereta api 20% lebih cekap daripada kereta". Bagaimana hebat adalah bahawa?

London untuk Trains Brussels

London untuk Trains Paris

Lyon untuk Trains London

London untuk Trains Amsterdam

 

 

Perjalanan dengan kereta api Adakah Bagaimana The Penduduk tempatan Melancong

perjalanan kereta api secara besar-besaran di Eropah, dan kami mempunyai rasa ia tidak akan berubah bila-bila masa tidak lama lagi. Terdapat beberapa sebab mengapa kereta api begitu popular di kalangan orang Eropah, dan semua daripada mereka adalah 100% sah: mereka adalah super cepat, kos efektif, dan mudah setiap cara yang mungkin. Tambahan pula, Kereta api di Eropah adalah yang tulen perjalanan pengalaman, yang adalah hanya satu lagi bonus kepada segala-galanya!

Lyon untuk Trains Geneva

Zurich ke Kereta api Geneva

Paris untuk Trains Geneva

Lucerne untuk Trains Geneva

 

Kereta api di Eropah adalah selesa

 

Kereta api Travel Bolehkah Simpan Wang Di Bilik Hotel

tunggu, apa? Ya, memang benar! Kerana sesuatu yang dinamakan "Kereta api semalaman di Eropah"Pelancong yang membelanjakan lebih 10 berjam-jam dengan kereta api dari titik A ke titik B dapat menikmati faedah menunggang kereta api semalam di Eropah dan menyimpan duit di sebuah bilik hotel. Terdapat beberapa jenis penginapan yang ditawarkan dalam "kereta api semalaman," direka bentuk untuk memenuhi keutamaan perjalanan semua orang dan bajet mereka. jadi, kami mempunyai:

  • kerusi berbaring
  • petak tidur kecil, pelamin
  • petak penghuni tidur single atau double

Jenis tawaran biasanya berbeza-beza bagi setiap negara dan kereta api syarikat, tetapi mereka biasanya termasuk tawaran sama.

Bremen ke Kereta api Berlin

Leipzig untuk Trains Berlin

Hanover untuk Trains Berlin

Hamburg untuk Trains Berlin

 

Jika anda melakukan perjalanan untuk tempoh yang lama kemudian Trains di Eropah dengan Rail Pass Hasil Anda Diskaun

Tidak, anda tidak bermimpi - sebahagian besarnya, pas kereta api datang dengan bonus yang boleh jadi apa sahaja dari hadiah kecil seperti menaiki bot dan pengangkutan bas untuk diskaun di hotel dan lawatan berjalan kaki. kadang-kadang, anda juga boleh mendapat ganjaran menawarkan anda aktiviti percuma termasuk percuma pelayaran sungai, makanan, dan sama.

Brussels untuk Trains Amsterdam

Lille untuk Trains Amsterdam

Berlin untuk Trains Amsterdam

Paris untuk Trains Amsterdam

 

Anda biasanya boleh Kiss Mereka Bayaran Ruang Menyimpan Goodbye

Satu daripada yang paling besar perkara mengenai perjalanan kereta api bunyi hampir terlalu baik untuk menjadi kenyataan. Ummm, tunggu sehingga ia, yeap, anda fikirkan: kebanyakan kereta api di Eropah tidak mengenakan bayaran bagasi! pasti, ia adalah kerana tidak ada pemeriksaan dalam semasa anda dalam perjalanan dengan kereta api, yang bermaksud - anda perlu membawa seluruh barang-barang anda dengan anda. Walaupun sesetengah mungkin melihat ini sebagai satu kekurangan untuk melatih perjalanan, kita merasa mengagumkan: sekurang-kurangnya kita tahu kita akan melakukan perjalanan cahaya, betul? Tambahan pula, sentiasa ada dalam kereta bagasi tempat untuk membantu penumpang yang mengangkut perjanjian yang baik bagasi, supaya yang diselesaikan.

 

masa depan anda mempunyai keraguan mengenai sama ada atau tidak untuk perjalanan dengan kereta api - kita berfikir jawapannya adalah cukup jelas ... tidak ia? Pergi ke Save-A-Train untuk mencari destinasi anda dalam 3 minit, pada kadar paling murah, dan dilepaskan daripada yuran tempahan menjijikkan!

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, kemudian klik sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-surprising-facts-you-should-know-about-trains-in-europe-fun-times%2F%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed)