Waktu membaca: 4 minit
(Lepas Kemaskini: 27/08/2021)

Mencari tempat pertukaran mata wang di Eropah boleh menjadi sukar untuk pelancong. Apa yang lebih, di kebanyakan tempat, anda boleh mengharapkan untuk kehilangan wang pada kadar pertukaran mata wang. Untuk membantu anda, kami telah membuat senarai yang terbaik mata pertukaran wang di Eropah:

 

Pertukaran Mata Wang In Rome

Sekiranya anda tidak mahu menggunakan ATM, ia adalah mungkin untuk menukar wang di pelbagai tempat di dalam bandar. Terdapat banyak mata pertukaran berhampiran Rome Termini, Stesen kereta api utama di Rom. Walau bagaimanapun, kami mencadangkan Casa del Turista, yang berjalan kaki yang singkat dari stesen.

Milan ke Kereta api Rome

Florence ke Kereta api Rome

Pisa ke Kereta api Rome

Naples ke Kereta api Rome

 

Pertukaran wang Di Milan

Pelancong di Milan mungkin akan melawat Katedral Milan, yang merupakan titik pertukaran wang yang baik. Mencari pertukaran pada Piazza del Duomo, hanya seminit dari katedral. Ia juga menerima cek pengembara, jika anda berlaku untuk mempunyai mereka.

Genoa untuk Trains Milan

Rom ke Kereta api Milan

Bologna untuk Trains Milan

Florence untuk Trains Milan

 

Pertukaran Mata Wang Di Paris

Paris mempunyai pengurup wang yang menarik, sesetengah daripada mereka telah wujud selama satu abad. Anda boleh mendapati banyak daripada mereka dekat kepada salah satu daripada tarikan utama di bandar ini - Gerbang kemenangan. Khidmat yang kami cadangkan adalah APS Tukar, di 30 Avenue de Friedland.

Amsterdam untuk Trains Paris

London untuk Trains Paris

Rotterdam untuk Trains Paris

Brussels untuk Trains Paris

 

 

Pertukaran wang Di Berlin

Apabila anda berada di Berlin, terdapat banyak tempat-tempat pertukaran wang di mana kadar adalah baik. Walau bagaimanapun, kami cadangkan anda mencari Euro Tukar cawangan lokasi untuk kadar terbaik. Anda boleh menemui mereka di Pusat Europa, serta Stesen Alexanderplatz di Berlin.

Berlin untuk Trains Potsdam

Berlin ke Hamburg Kereta api

Frankfurt ke Berlin Kereta api

Berlin ke Kereta api Munich

 

Pertukaran Mata Wang Di Munich

Munich adalah sebuah bandar pelancongan yang besar, jadi anda perlu berhati-hati dengan potensi perangkap pelancong. Walau bagaimanapun, masih terdapat banyak tempat-tempat di mana anda boleh bertukar-tukar wang dan mendapatkan kadar yang baik. Ria Pindahan Wang dan Pertukaran Wang salah seorang daripada mereka. Anda boleh menemuinya di Arnulfstrasse 1.

Dusseldorf untuk Trains Munich

Dresden ke Kereta api Munich

Nuremburg ke Kereta api Munich

Bonn untuk Trains Munich

Money Exchange Points in Europe

 

Pertukaran wang Di London

Sebagai ibu UK dan bandar pelancongan utama, London penuh dengan sesuai tempat pertukaran wang. Untuk menghidupkan wang anda ke dalam pound, mencari memuat Covent Garden FX atau Thomas Global Exchange di Leicester Square.

Kereta api Amsterdam To London

Paris untuk Trains London

Berlin untuk Trains London

Brussels untuk Trains London

 

Pertukaran Mata Wang Di Brussels

Mencari tempat yang terbaik tempat pertukaran wang di Brussels tidak akan membawa anda terlalu lama jika anda mengikuti tips kami. Anda boleh memeriksa kadar yang ditawarkan oleh pertukaran mata wang dengan membandingkannya dengan kadar pasaran pertengahan langsung. Walau bagaimanapun, untuk menjimatkan masa, anda juga mungkin menuju ke Tukar DME di Boulevard Adolphe Max 11.

Luxembourg untuk Trains Brussels

Antwerp untuk Trains Brussels

Amsterdam untuk Trains Brussels

Paris untuk Trains Brussels

 

Pertukaran wang Di Basel

Penggunaan Franc Switzerland, jadi itulah apa yang anda perlukan sepanjang penginapan anda di Basel. Jika anda pergi dengan kereta api ke Switzerland, anda mungkin akan melalui Basel Bahnhof. Terdapat Travelex pertukaran dekat dengan ia yang menawarkan harga yang baik.

Munich untuk Trains Basel

Zurich ke Kereta api Basel

Bern untuk Trains Basel

Geneva untuk Trains Basel

 

Pertukaran Mata Wang Di Amsterdam

Bank-bank di Belanda biasanya hanya menawarkan perkhidmatan penukaran mata wang kepada pelanggan mereka, yang menyusahkan untuk pelancong. Apabila Amsterdam, cari pejabat pertukaran di jalan Damrak. Yang paling popular adalah Pott Tukar, yang anda boleh dapati berhampiran Istana Diraja.

Brussels untuk Trains Amsterdam

London untuk Trains Amsterdam

Berlin untuk Trains Amsterdam

Paris untuk Trains Amsterdam

Amsterdam Canal

 

Pertukaran wang Di Vienna

Anda perlu euro dalam Vienna. Lapangan terbang dan tempat-tempat pelancongan adalah pilihan yang paling selamat untuk tempat-tempat pertukaran wang. Walau bagaimanapun, salah satu tempat yang kami cadangkan adalah Interchange, bertentangan St. Katedral Stephens berdekatan dengan stesen kereta bawah tanah. Mereka juga menerima cek pengembara, yang boleh menjadi mudah jika anda mempunyai mereka.

Salzburg untuk Trains Vienna

Munich untuk Trains Vienna

Graz ke Kereta api Vienna

Prague untuk Trains Vienna

 

Akan bercuti di Eropah? Jika salah satu daripada bandar-bandar utama Eropah adalah dalam agenda anda, merancang perjalanan anda dan Buku Anda Tiket Kereta Api pada masa!

 

 

Apakah anda ingin untuk menanamkan blog kami post “Atas 10 Mata wang Exchange Di Eropah” ke laman web anda? anda boleh mengambil foto dan teks kami dan hanya memberikan kita kredit dengan link ke laman blog ini. Atau klik di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmoney-exchange-points-europe%2F%3Flang%3Dms- (Tatal ke bawah sedikit untuk melihat Kod Embed)