Läsningstid: 4 minuter
(Senast uppdaterad: 27/08/2021)

Hitta pengar knutpunkterna i Europa kan vara svårt för en turist. Vad är mer, på de flesta platser, Du kan räkna med att förlora pengar på valutakurser. För att hjälpa dig, Vi har gjort en lista över de bästa pengar knutpunkter i Europa:

 

Valutaväxling In Rome

Om du inte vill använda en Bankomat, är det möjligt att växla pengar på olika platser i staden. Det finns många knutpunkter i närheten av Rom Termini, Roms centralstation. i alla fall, Vi rekommenderar Casa del Turista, som är en kort promenad från stationen.

Milano till Rom Tåg

Florens till Rom Tåg

Pisa till Rom Tåg

Neapel till Rom Tåg

 

Money Exchange I Milano

Turister i Milano sannolikt kommer att besöka Milanos katedral, vilket är en bra pengar knutpunkt. Leta efter utbyte på Piazza del Duomo, bara en minut från katedralen. Det accepterar också resecheckar, Om du råkar ha dem.

Genua till Milano Tåg

Rom till Milano Tåg

Bologna till Milano Tåg

Florens till Milano Tåg

 

Valutaväxling i Paris

Paris har intressanta växlingskontor, varav några har funnits i ett sekel. Du kan hitta många av dem nära en av stadens främsta attraktioner - Äreport. Den vi rekommenderar är APS Change, på 30 Avenue de Friedland.

Amsterdam till Paris Tåg

London till Paris Tåg

Rotterdam till Paris Tåg

Bryssel till Paris Tåg

 

 

Money Exchange I Berlin

När du är i Berlin, Det finns många växel platser där priserna är bra. i alla fall, Vi föreslår att du tittar för Euro Ändra gren platser för de bästa priserna. Du hittar dem på Europa Center, så väl som Alexander Station i Berlin.

Berlin till Potsdam Tåg

Berlin till Hamburg Tåg

Frankfurt till Berlin Tåg

Berlin till München Tåg

 

Valutaväxling I München

München är en stor turiststad, så du bör vara försiktig med potentiella turistfällorna. i alla fall, Det finns fortfarande gott om platser där du kan växla pengar och få bra priser. Ria pengaöverföring och Valutaväxling är en av dem. Du hittar den på Arnulfstrasse 1.

Dusseldorf till Munich Tåg

Dresden till Munich Tåg

Nuremberg till Munich Tåg

Bonn till Munich Tåg

Money Exchange Points in Europe

 

Money Exchange i London

Som huvudstad i Storbritannien och en stor turiststad, London är full av lämpliga valutaväxling fläckar. Att vända dina pengar till pounds, leta efter antingen Covent Garden FX eller Thomas Exchange Global på Leicester Square.

Amsterdam till London Tåg

Paris till London Tåg

Berlin till London Tåg

Bryssel till London Tåg

 

Valutaväxling I Bryssel

Att hitta de bästa valutaväxling fläckar i Bryssel bör inte ta dig för länge om du följer våra tips. Du kan kontrollera den kurs som en valutaväxling erbjuder dig genom att jämföra den med den levande mellankursen. i alla fall, för att spara tid, du kan lika gärna gå till DME förändring på Boulevard Adolphe Max 11.

Luxemburg till Bryssel Tåg

Antwerpen till Bryssel Tåg

Amsterdam till Bryssel Tåg

Paris till Bryssel Tåg

 

Money Exchange I Basel

De schweiziska användnings franc, så det är vad du behöver under din vistelse i Basel. Om du går med tåg till Schweiz, du kommer sannolikt att gå igenom Basel Bahnhof. Det finns en Travelex utbyte nära det som erbjuder bra priser.

Munich till Basel Tåg

Zürich till Basel Tåg

Bern Basel Tåg

Genève Basel Tåg

 

Valutaväxling i Amsterdam

Banker i Nederländerna vanligtvis bara erbjuda pengar utbyta tjänster till sina kunder, vilket är obekvämt för turister. När du är i Amsterdam, leta efter förändringskontor på Damrak aveny. Den populäraste är Pott Change, där du kan hitta nära kungligt palats.

Bryssel till Amsterdam Tåg

London till Amsterdam Tåg

Berlin till Amsterdam Tåg

Paris till Amsterdam Tåg

Amsterdam Canal

 

Money Exchange I Wien

Du kommer att behöva euro i Wien. Flygplatser och turistattraktioner är de säkraste alternativen för valutaväxling fläckar. i alla fall, en av de platser som vi rekommenderar är Interchange, mittemot St. Stephens Cathedral nära till tunnelbanestation. De accepterar också resecheckar, vilket kan vara praktiskt om du har dem.

Salzburg till Wien Tåg

Munich till Wien Tåg

Graz till Wien Tåg

Prag till Wien Tåg

 

Att åka på en semester i Europa? Om någon av dessa större europeiska städer är på din agenda, planera din resa och Boka Tåg Biljetter i tid!

 

 

Vill du bädda in våra blogginlägg “Topp 10 Pengar knutpunkterna I Europa” på din webbplats? du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmoney-exchange-points-europe%2F%3Flang%3Dsv– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)