Läsningstid: 5 minuter
(Senast uppdaterad: 02/03/2023)

Våren är den bästa tiden att resa i Europa men även helgdagar. Om du planerar att resa till Europa mellan april och augusti, du bör vara medveten om helgdagar. Medan helgdagar är dagar för firande och festivaler, det är också dagar då européer tar ledigt för att resa. Således, detta kan påverka arbetsdagarna för lokala företag, officiella webbplatser, och kollektivtrafik.

Därför, du bör undersöka ditt semestermål i förväg. Detta gäller särskilt helgdagar under månaderna från och med april, vid påsktid, till augusti. Läs noga igenom det väsentliga i allt du behöver veta om att resa till Europa under helgdagar.

  • Järnvägstrafiken är miljövänliga sättet att resa. Denna artikel är skriven för att utbilda om tåg resa från Save A Train, De Billigaste tågbiljettwebbplats I världen.

Tåg som reser under helgdagar

Tågen går som vanligt under helgdagar i Europa. i alla fall, eftersom helgdagar är helgdagar i Europa, lokalbefolkningen utnyttjar möjligheten att resa under helgdagarna. Så, om dina resdatum infaller på helgdagar, du bör undvika att resa efter 10 AM genom 6 E.M. Dessutom, under nämnda timmar, det kan bli ont om tågbiljetter, så det är bättre att köpa din tågbiljett i god tid.

ändå, helgdagar är när de viktigaste festivalerna i Europa äger rum. Till exempel, under augusti helgdagar, det färgstarka Notting Hill karneval i London, och Gone Wild-festivalen i Devon, är 2 av de bästa helgdagsfestivalerna i Storbritannien.

Amsterdam till London Tåg

Paris till London Tåg

Berlin till London Tåg

Bryssel till London Tåg

 

Travelers Couple Admire View of Mountain Lake

Viktiga helgdagar i Europa

Kungsdagen i Nederländerna, april 27

Ursprungligen Kings Day var till minne av prinsessan Wilhelminas femårsdag 1885. Sedan dess, Holländare fyller gatorna, speciellt i Amsterdam, måla kanalerna i orange färger, Kungsdagens officiella färg. Så, innan du åker till Amsterdam, förboka tågbiljetter, och båtbiljetter, att göra det bästa av din tid.

Bryssel till Amsterdam Tåg

London till Amsterdam Tåg

Berlin till Amsterdam Tåg

Paris till Amsterdam Tåg

 

Bastilledagen i Frankrike, juli 14

Den viktigaste nationella helgdagen i Frankrike, Nationaldagen, har varit en anledning att gå ut på Paris gator sedan dess 1789. Resenärer från hela Frankrike och utanför reser till Paris för att beundra Eiffeltornets ljus på Bastilledagen. Planerna för denna dag börjar månader i förväg. Om du tycker att Paris är överfullt på alla hjärtans dag eller jul, då är Bastilledagen på en helt annan nivå.

Amsterdam till Paris Tåg

London till Paris Tåg

Rotterdam till Paris Tåg

Bryssel till Paris Tåg

 

Belgiens nationaldag, juli 21

Belgiens självständighetsdag är en helgdag, en av 10 i landet. Medan lokalbefolkningen firar över hela landet, du kan förvänta dig det mest spännande firandet i Bryssel, där militära processioner, en belgisk övergång, och fyrverkerier äger rum. Således, om du är inställd på att resa till Belgien i juli, den 21 är ett datum att komma ihåg och boka tågbiljetter till Bryssel i god tid.

Luxemburg till Bryssel Tåg

Antwerpen till Bryssel Tåg

Amsterdam till Bryssel Tåg

Paris till Bryssel Tåg

 

Amsterdam Open Boat Tours

Sommarlov i Europa

Juli-augusti är den mest hektiska tiden på resesäsongen i Europa. Sedan skolan är slut, de flesta föredrar resa till Europa med barn under sommarlovet. Så, Europa blir väldigt överfullt, och detta trots att européer tar den här tiden att resa också. Det senare kan fungera till din fördel. Ett av de bästa sätten att uppleva Europa är som en lokal, vilket innebär att du kan använda möjligheten att resa kreativt. För att förtydliga ytterligare, en av de mest kreativa sätt att resa är genom att byta bostad med en europeisk familj som reser utomlands, och detta fungerar både om du är från och utanför Europa. i alla fall, detta kräver planering i förväg och gör din forskning för att hitta ditt hem hemifrån.

 

De bästa helgdagsdestinationerna

De flesta reser till de europeiska huvudstäderna eller kustdestinationerna. i alla fall, Europa har många vackra och speciella platser utanför allfartsvägarna. Så, de bästa semesterdestinationerna är Europas dolda pärlor som du kan besöka på en lång eller kort tågresa. Till exempel, Dutch byar, medeltida slott i Tyskland, och frodiga franska dalar är några platser där du kan komma bort från folkmassorna.

Ytterligare stora banksemesterdestinationer är Alpernas nationalparker. Till skillnad från nationalparker i USA eller Asien, du kan nå vilken nationalpark som helst med tåg. Oavsett om du bestämmer dig för det schweiziska, franska, eller italienska alperna, kom ihåg att under helgdagar reser även lokalbefolkningen runt. Så, planera din tågresa i förväg.

Frankfurt till Berlin Tåg

Leipzig till Berlin Tåg

Hannover till Berlin Tåg

Hamburg till Berlin Tåg

 

 

Viktiga råd för att planera din första helgresa

Som tidigare nämnts, planering i förväg kan ta dig till fantastiska platser i Europa. Så, det första är att sätta sig ner och göra en reseplan, inklusive alla platser du vill besöka och göra. För det andra, göra en lista före avgång för alla nödvändigheter för resor som sammanfattar allt du måste göra innan du reser. Detta kan innefatta att boka tågbiljetter och välja typ av boende.

Efter att ha genomfört dessa två viktiga steg, nästa steg i planeringen av din första helgresa är att kontrollera om det finns särskilda arbetstider för helgdagar för större webbplatser. Även om det finns små chanser att vissa platser kommer att vara stängda, de flesta landmärken är öppna som vanligt eller kommer att fungera som på söndagar. Denna information hjälper dig att planera din resplan.

Sammanfattningsvis, helgdagar är nationella helgdagar i Europa. Medan kollektivtrafiken, som tåg, fungerar som vanligt i de flesta länder, tågen blir mycket upptagna eftersom européer också tar sig tid att resa. Därför, planering i förväg är det bästa sättet att se till att du har en fantastisk europeisk helgdag.

 

En otrolig tågresa börjar med att hitta de bästa tågbiljetterna på den mest underbara och bekväma tågsträckan. Vi på Rädda ett tåg hjälper dig gärna att förbereda dig för en tågresa och hitta de bästa tågbiljetterna till de bästa priserna.

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg "Resa till Europa under helgdagar" på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text eller ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/en/traveling-to-europe-under-bank-holidays/ – (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)