Χρόνος διαβασματός: 5 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 02/03/2023)

Η άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή για ταξίδια στην Ευρώπη αλλά και η περίοδος των τραπεζικών αργιών. Εάν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στην Ευρώπη μεταξύ Απριλίου και Αυγούστου, θα πρέπει να γνωρίζετε τις αργίες. Ενώ οι αργίες είναι μέρες γιορτής και πανηγυριών, Είναι επίσης μέρες που οι Ευρωπαίοι παίρνουν άδεια για να ταξιδέψουν. Ετσι, Αυτό μπορεί να επηρεάσει τις εργάσιμες ημέρες των τοπικών επιχειρήσεων, επίσημους ιστότοπους, και τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Επομένως, θα πρέπει να ερευνήσετε εκ των προτέρων τον προορισμό των διακοπών σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις διακοπές κατά τους μήνες που ξεκινούν από τον Απρίλιο, την ώρα του Πάσχα, έως τον Αύγουστο. Διαβάστε προσεκτικά τα απαραίτητα για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ταξίδι στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια των επίσημων αργιών.

  • Σιδηροδρομικές μεταφορές είναι φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο για να ταξιδέψουν. Αυτό το άρθρο είναι γραμμένο για να εκπαιδεύσει περίπου ταξιδιών με τρένο από Save A Train, ο Φτηνότερη ιστοσελίδα εισιτηρίων τρένων Στον κόσμο.

Ταξιδεύοντας με τρένο κατά τη διάρκεια των τραπεζικών αργιών

Τα τρένα κυκλοφορούν κανονικά κατά τις επίσημες αργίες στην Ευρώπη. Ωστόσο, δεδομένου ότι οι αργίες είναι αργίες στην Ευρώπη, οι ντόπιοι χρησιμοποιούν την ευκαιρία να ταξιδέψουν κατά τη διάρκεια των τραπεζικών αργιών. Έτσι, εάν οι ημερομηνίες του ταξιδιού σας πέφτουν σε αργίες, καλύτερα να αποφύγετε να ταξιδέψετε μετά 10 AM μέσω 6 ΜΕΤΑ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ. Εξάλλου, κατά τις αναφερόμενες ώρες, ενδέχεται να υπάρχει έλλειψη εισιτηρίων τρένου, οπότε καλύτερα να αγοράσετε το εισιτήριό σας για το τρένο πολύ νωρίτερα.

παρ 'όλα αυτά, Οι αργίες είναι όταν πραγματοποιούνται τα σημαντικότερα φεστιβάλ στην Ευρώπη. Για παράδειγμα, κατά τις αργίες του Αυγούστου, το πολύχρωμο Καρναβάλι του Νότινγκ Χιλ στο Λονδίνο, και το φεστιβάλ Gone Wild στο Ντέβον, είναι 2 από τα καλύτερα φεστιβάλ τραπεζικών διακοπών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα τρένα του Άμστερνταμ στο Λονδίνο

Παρίσι στο Λονδίνο τρένα

Βερολίνο προς Λονδίνο τρένα

Βρυξέλλες προς Λονδίνο τρένα

 

Travelers Couple Admire View of Mountain Lake

Απαραίτητες τραπεζικές διακοπές στην Ευρώπη

Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, Απρίλιος 27

Αρχικά Ημέρα του βασιλιά ήταν στη μνήμη των πέμπτων γενεθλίων της πριγκίπισσας Βιλελμίνας 1885. Από τότε, Ολλανδοί γεμίζουν τους δρόμους, ειδικά στο Άμστερνταμ, βάφοντας τα κανάλια σε χρώματα του πορτοκαλί, Επίσημο χρώμα της Ημέρας του Βασιλιά. Έτσι, πριν πάει στο Άμστερνταμ, προκράτηση εισιτηρίων τρένου, και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας.

Βρυξέλλες προς Άμστερνταμ τρένα

Λονδίνο στο Άμστερνταμ τρένα

Βερολίνο προς Άμστερνταμ τρένα

Παρίσι στο Άμστερνταμ τρένα

 

Ημέρα της Βαστίλης στη Γαλλία, Ιούλιος 14

Η πιο σημαντική εθνική γιορτή στη Γαλλία, ημέρα της Βαστίλλης, ήταν ένας λόγος να βγούμε στους δρόμους του Παρισιού από τότε 1789. Ταξιδιώτες από όλη τη Γαλλία και όχι μόνο ταξιδεύουν στο Παρίσι για να θαυμάσουν τα φώτα του Πύργου του Άιφελ την Ημέρα της Βαστίλης. Τα σχέδια για αυτήν την ημέρα ξεκινούν μήνες νωρίτερα. Αν νομίζετε ότι το Παρίσι είναι γεμάτο την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή τα Χριστούγεννα, τότε η Ημέρα της Βαστίλης βρίσκεται σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο.

Άμστερνταμ στο Παρίσι τρένα

Το Λονδίνο στο Παρίσι τρένα

Ρότερνταμ στο Παρίσι τρένα

Βρυξέλλες στο Παρίσι τρένα

 

Εθνική Ημέρα του Βελγίου, Ιούλιος 21

Η Ημέρα της Ανεξαρτησίας του Βελγίου είναι αργία, Ένα από 10 στη χώρα. Ενώ οι ντόπιοι γιορτάζουν σε όλη τη χώρα, μπορείτε να περιμένετε την πιο συναρπαστική γιορτή στις Βρυξέλλες, όπου στρατιωτικές πομπές, μια βελγική αερογέφυρα, και γίνονται πυροτεχνήματα. Ετσι, εάν πρόκειται να ταξιδέψετε στο Βέλγιο τον Ιούλιο, Η 21η είναι μια ημερομηνία που πρέπει να θυμάστε και να κάνετε κράτηση εισιτηρίων τρένου για Βρυξέλλες πολύ νωρίτερα.

Λουξεμβούργο για τρένα Βρυξέλλες

Αμβέρσα με τρένα Βρυξέλλες

Άμστερνταμ τρένα Βρυξέλλες

Παρίσι τρένα Βρυξέλλες

 

Amsterdam Open Boat Tours

Καλοκαιρινές διακοπές στην Ευρώπη

Ο Ιούλιος-Αύγουστος είναι η πιο πολυσύχναστη περίοδος ταξιδιού στην Ευρώπη. Αφού το σχολείο τελείωσε, οι περισσότεροι προτιμούν ταξιδεύοντας στην Ευρώπη με τα παιδιά τις καλοκαιρινές διακοπές. Έτσι, Η Ευρώπη γεμίζει πολύ, Και αυτό παρά το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι αφιερώνουν αυτό το χρόνο για να ταξιδέψουν επίσης. Το τελευταίο μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός σας. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γνωρίσετε την Ευρώπη είναι ως ντόπιος, που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε δημιουργικά. Για να διευκρινίσουμε περαιτέρω, ένα από τα πολλά δημιουργικούς τρόπους ταξιδιού είναι με την ανταλλαγή σπιτιών με μια ευρωπαϊκή οικογένεια που ταξιδεύει στο εξωτερικό, και αυτό λειτουργεί και αν είστε από και εκτός Ευρώπης. Ωστόσο, Αυτό απαιτεί εκ των προτέρων προγραμματισμό και την έρευνά σας για να βρείτε το σπίτι σας μακριά από το σπίτι.

 

Οι καλύτεροι προορισμοί για τραπεζικές διακοπές

Οι περισσότεροι ταξιδεύουν στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ή σε παραθαλάσσιους προορισμούς. Ωστόσο, Η Ευρώπη έχει πολλά όμορφα και ιδιαίτερα μέρη που δεν είναι παράξενα. Έτσι, Οι καλύτεροι προορισμοί τραπεζικών διακοπών είναι τα κρυμμένα διαμάντια της Ευρώπης που μπορείτε να επισκεφτείτε σε ένα μακρύ ή σύντομο ταξίδι με τρένο. Για παράδειγμα, ρεουτσ χωριά, μεσαιωνικά κάστρα στη Γερμανία, και οι καταπράσινες γαλλικές κοιλάδες είναι μερικά μέρη όπου μπορείτε να ξεφύγετε από τα πλήθη.

Επιπλέον υπέροχοι προορισμοί τραπεζικών διακοπών είναι οι Εθνικά πάρκα Άλπεων. Σε αντίθεση με τα εθνικά πάρκα στις ΗΠΑ ή την Ασία, μπορείτε να φτάσετε σε οποιοδήποτε εθνικό πάρκο με τρένο. Είτε αποφασίσετε για τους Ελβετούς, γαλλική γλώσσα, ή ιταλικές Άλπεις, να θυμάστε ότι κατά τη διάρκεια των αργιών οι ντόπιοι ταξιδεύουν επίσης. Έτσι, προγραμματίστε το ταξίδι σας με το τρένο εκ των προτέρων.

Φρανκφούρτη προς Βερολίνο Τρένα

Λειψία προς Βερολίνο Τρένα

Ανόβερο στο Βερολίνο Τρένα

Αμβούργο στο Βερολίνο Τρένα

 

 

Απαραίτητες συμβουλές για τον προγραμματισμό του πρώτου σας ταξιδιού για τραπεζικές διακοπές

Οπως αναφέρθηκε προηγουμένως, Ο προγραμματισμός εκ των προτέρων μπορεί να σας οδηγήσει σε υπέροχα μέρη στην Ευρώπη. Έτσι, το πρώτο πράγμα είναι να καθίσετε και να κάνετε ένα σχέδιο ταξιδιού, συμπεριλαμβανομένων όλων των τόπων που θέλετε να επισκεφτείτε και να κάνετε. κατα δευτερον, κάνει μια λίστα πριν από την αναχώρηση για όλα τα απαραίτητα για το ταξίδι που συνοψίζει όλα όσα πρέπει να κάνετε πριν ταξιδέψετε. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την κράτηση εισιτηρίων τρένου και την επιλογή του τύπου καταλύματος.

Αφού ολοκληρώσετε αυτά τα δύο σημαντικά βήματα, Το επόμενο βήμα στον προγραμματισμό του πρώτου ταξιδιού σας στις τραπεζικές διακοπές είναι να ελέγξετε εάν υπάρχουν ειδικές ώρες εργασίας στις τραπεζικές αργίες για μεγάλους ιστότοπους. Αν και υπάρχουν μικρές πιθανότητες να κλείσουν κάποια μέρη, Τα περισσότερα ορόσημα είναι ανοιχτά ως συνήθως ή θα λειτουργούν όπως τις Κυριακές. Αυτές οι πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε το δρομολόγιο του ταξιδιού σας.

Συμπερασματικά, Οι αργίες είναι εθνικές αργίες στην Ευρώπη. Ενώ τα μέσα μαζικής μεταφοράς, σαν τρένα, λειτουργεί ως συνήθως στις περισσότερες χώρες, Τα τρένα είναι πολύ απασχολημένα αφού και οι Ευρωπαίοι αφιερώνουν χρόνο για να ταξιδέψουν. Επομένως, Ο εκ των προτέρων προγραμματισμός είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι θα έχετε φανταστικές ευρωπαϊκές τραπεζικές διακοπές.

 

Ένα απίστευτο ταξίδι με τρένο ξεκινά με την εύρεση των καλύτερων εισιτηρίων τρένου στην πιο υπέροχη και άνετη διαδρομή τρένου. Εμείς στο Save A Train θα χαρεί να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για ένα ταξίδι με τρένο και να βρείτε τα καλύτερα εισιτήρια τρένου στις καλύτερες τιμές.

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε την ανάρτηση ιστολογίου μας «Ταξιδεύοντας στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια των τραπεζικών διακοπών» στον ιστότοπό σας? Μπορείτε είτε να τραβήξετε φωτογραφίες και να μας στείλετε κείμενο είτε να μας δώσετε εύσημα με έναν σύνδεσμο προς αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου. Ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/en/traveling-to-europe-during-bank-holidays/ – (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσετε απευθείας στις σελίδες αναζήτησής μας. Σε αυτό το link, θα βρείτε τις πιο δημοφιλείς διαδρομές τρένων μας - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml.
  • Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/pl_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε το / pl σε / tr ή / de και περισσότερες γλώσσες.