Χρόνος διαβασματός: 5 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 18/12/2022)

Γιορτάζοντας την Ημέρα του βασιλιά στην Ολλανδία μπορεί να είναι το καλύτερο μέρος στην Ολλανδία. Επί 27 Απρίλιος, γιορτάζουν τα γενέθλια του βασιλιά Willem-Αλεξάνδρου με μουσική, μέρη του δρόμου, υπαίθριες αγορές, και διασκεδαστικό εκθέσεις. Ο ίδιος ο βασιλιάς ταξιδεύει σε ολόκληρη τη χώρα με του οικογένεια. Τη νύχτα πριν από την ημέρα του βασιλιά, Το King's Night γιορτάζεται με μουσικές παραστάσεις στη Χάγη και σε άλλες πόλεις και στους μεγαλύτερους ψύλλους της χώρας ('Ελεύθερος') της αγοράς στην Ουτρέχτη. Είστε έτοιμοι να μάθετε τι είναι όλο περίπου? Εδώ είναι γιατί θα πρέπει να είναι Γιορτάζοντας την Ημέρα του βασιλιά στην Ολλανδία.

*Σημείωση! Ημέρα του βασιλιά είναι μόνο ένα μήνα μακριά. Τώρα είναι η ώρα να κάνετε το ξενοδοχείο σας Άμστερνταμ για Γιορτάζοντας την Ημέρα του βασιλιά στην Ολλανδία. Επισκέπτες από όλο τον Κάτω Χώρες, και όλο και περισσότερο από το εξωτερικό βιβλίο νωρίς για να εξασφαλίσει δωμάτια είναι διαθέσιμα.

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ?

Αρχικά, Princess Ημέρα εορτάστηκε στην Ολλανδία για τα γενέθλιά Wilhelmina του (31 Αύγουστος), όταν ήταν ακόμα μια πριγκίπισσα. Το κόμμα είχε πολλά μέρη για να, συμπεριλαμβανομένου; πολλά παιχνίδια για παιδιά και διακοσμημένα δρόμους. Όταν Wilhelmina έγινε η νέα βασίλισσα μετά το θάνατο του πατέρα της, άλλαξε στην Ημέρα της Βασίλισσας.

Τζουλιάνα, η επόμενη βασίλισσα και η κόρη Wilhelmina του, γιόρτασε την Ημέρα της Βασίλισσας στο 30 Απρίλιο, με μια παρέλαση στο Soestdijk. Βεατρίκη γιόρτασε επίσης την Ημέρα της Βασίλισσας στο 30 Απρίλιος (το δικό της γενέθλια είναι τον Ιανουάριο) αλλά σε αντίθεση με τη μητέρα της, πήρε όλη την οικογένεια της και ταξίδεψε σε όλη τη χώρα να επισκεφθεί αρκετούς δήμους. Βασιλιάς Willem Alexander ακολούθησε αυτή την παράδοση. Γεννήθηκε στις 27 Απρίλιος και αυτό έγινε η επίσημη Ημέρα κατά 2014 για Γιορτάζοντας την Ημέρα του βασιλιά στην Ολλανδία.

Βρυξέλλες προς Άμστερνταμ τρένα

Λονδίνο στο Άμστερνταμ τρένα

Βερολίνο προς Άμστερνταμ τρένα

Παρίσι στο Άμστερνταμ τρένα

 

 

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ τα πάντα σχετικά με Γιορτάζοντας την Ημέρα του βασιλιά στην Ολλανδία!

Η ολλανδική βασιλική οικογένεια φέρει το όνομα: House of Orange. Αυτό σημαίνει κυριολεκτικά το πορτοκαλί χρώμα. Σαν άποτέλεσμα, έχει γίνει εθνικό χρώμα της Ολλανδίας. Την ημέρα του βασιλιά, θα βρείτε όλους φορούσε πορτοκαλί με κάποιο τρόπο ή μορφή. Έτσι, παίρνω ψώνια!

Βρυξέλλες Ουτρέχτη τρένα

Αμβέρσα με Ουτρέχτη τρένα

Βερολίνο προς Ουτρέχτη τρένα

Παρίσι Ουτρέχτη τρένα

 

υπαίθριες αγορές

Ενώ Γιορτάζοντας την Ημέρα του βασιλιά στην Ολλανδία, οι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να πωλούν τα πράγματα στο δρόμο χωρίς να απαιτείται άδεια. Ελεύθερος Υπαίθριες αγορές γίνονται σε πάρκα και δρόμους, με πολλούς ανθρώπους που προσφέρουν τα ανεπιθύμητα τα υπάρχοντά τους, ΜΟΥΣΙΚΗ, ή άλλη ψυχαγωγία προς πώληση. Σκεφτείτε το σαν μια πώληση γκαράζ, αλλά σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα! στην Ουτρέχτη, οι υπαίθριες αγορές αρχίσουν ακόμη και το βράδυ πριν από την Ημέρα του βασιλιά. Έτσι πάρτε παπούτσια σας.

Βρυξέλλες τρένα Ρότερνταμ

Αμβέρσα με τρένα Ρότερνταμ

Βερολίνο σε τρένα Ρότερνταμ

Παρίσι τρένα Ρότερνταμ

 

 

LET'S πρόποση για Γιορτάζοντας την Ημέρα του βασιλιά στην Ολλανδία!

Κάθε γιορτή απαιτεί μια πρόποση! σωστά? Την ημέρα του βασιλιά, οι άνθρωποι κάνουν μια πρόποση για τον βασιλιά με την Orange Πικρό, ένα φωτεινό λικέρ πορτοκάλι. Φυσικά, Αυτό κρατά την παράδοση της φορώντας πορτοκαλί, πολύ! Το ποτό δημιουργήθηκε το 1620 για να γιορτάσει τη νίκη Πρίγκιπα Fredrick του Henry. Αρχικά, δεν ήταν γνωστό, αλλά μετά τον William της Orange έγινε ο πρώτος βασιλιάς, έχει παραχθεί ακόμη φορά. Από τότε, Orange Πικρό έχει στενό δεσμό με την ολλανδική βασιλική οικογένεια.

Βρυξέλλες Tilburg τρένα

Αμβέρσα στο Τίλμπουργκ τρένα

Βερολίνο προς Tilburg τρένα

Παρίσι για να Tilburg τρένα

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΣΙΜΟΥ? ΜΠΥΡΑ, ΦΥΣΙΚΑ!

Ολλανδία αγαπά booze τους και μετά από δεκαετίες έξυπνο μάρκετινγκ από την Heineken, Ολλανδική εμπορική υπερηφάνεια τους, ο καθένας είναι συνδεδεμένο στο αφρώδες γλυκό νέκταρ των θεών κατά τη διάρκεια της ημέρας του βασιλιά.

Οχι ποτήρι μπύρα αφήνεται πλήρη, Δεν το μυαλό αφήνεται σαφή. Αν υπάρχει ποτέ μια ημέρα για να αφήσει πραγματικά τα μαλλιά σας προς τα κάτω, Αυτό θα ήταν! Και δεν είναι μόνο ημέρα βασιλιά, Νύχτα του βασιλιά πριν είναι η μισή διασκέδαση. Είναι συνήθως τόσο απασχολημένος με την Ημέρα του βασιλιά μείον τα παιδιά και τις οικογένειες. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και μικρότερη αναστολή να ανατρέψει την μπύρα σας, και δυσφήμιση τα λόγια σας.

Βρυξέλλες τρένα Μάαστριχτ

Αμβέρσα με τρένα Μάαστριχτ

Λιέγη με τρένα Μάαστριχτ

Charleroi σε τρένα Μάαστριχτ

 

Οικογενειακή διασκέδαση

Ο εορτασμός της Ημέρας του Βασιλιά στην Ολλανδία δεν είναι μόνο για μεγάλους. Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα σε όλη την πόλη για το νέος και νέους στην καρδιά, συμπεριλαμβανομένων ζωγραφική προσώπου, Παιχνίδια, και Αθλητισμός εκδηλώσεις. Ελέγξτε τη σελίδα οικογενειακή διασκέδαση Ημέρα του βασιλιά για περισσότερες πληροφορίες.

Βρυξέλλες προς τις αμαξοστοιχίες της Χάγης

Αμβέρσα στα τρένα της Χάγης

Βερολίνο προς τις αμαξοστοιχίες της Χάγης

Παρίσι στα τρένα της Χάγης

 

Ο βασιλιάς της νύχτας & ημέρα μέρη

Γιορτάζοντας την Ημέρα του βασιλιά στην Ολλανδία είναι αργία, αλλά σίγουρα δεν είναι μια ημέρα ανάπαυσης. Ο Ολλανδός, πρώην πατέ, και τουρίστες συρρέουν στο Άμστερνταμ για μια ημέρα εορτασμού. Η διασκέδαση ξεκινάει παραδοσιακά την παραμονή της μεγάλης ημέρας (Ο βασιλιάς της νύχτας) με την ατμόσφαιρα καρναβαλιού συνεχίζοντας σε όλη την πόλη για την Ημέρα του βασιλιά. DJs παίζουν μέρη σχετικά με τις δημόσιες πλατείες, τα όμορφα διακοσμημένα σκάφη γεμίζουν κανάλια, και ζωντανή μουσική χύνεται στους δρόμους από αίθρια καφέ. Διαβάστε περισσότερα για γεγονότα Ημέρα του βασιλιά.

 

Γιορτάζοντας την Ημέρα του βασιλιά στην Ολλανδία στα κανάλια

Ποτέ δεν έχει αδιέξοδο κίνηση ήταν τόσο πολύ διασκεδαστικό! Την ημέρα του βασιλιά, χιλιάδες όμορφα διακοσμημένα σκάφη πακέτο τα στενά κανάλια του Άμστερνταμ. Hot Συμβουλή. Κάντε μια βάρκα εκ των προτέρων!

Celebrating King's Day in the Netherlands on the canals

Πάρτε μέρος στην ετήσια Ημέρα βασιλιά στο Άμστερνταμ, σε ένα εκπληκτικό 1,5 ώρες κρουαζιέρα στο κανάλι μέσα από το κέντρο της πόλης. Θαυμάστε τα όμορφα διακοσμημένα βάρκες και να απολαύσετε απεριόριστη επί του σκάφους ποτά.

Σχετικά με αυτή τη δραστηριότητα:
– Διάρκεια 90 λεπτά
– Περάστε τη γραμμή
– Έντυπη ή κινητό κουπόνι δεκτή
– Άμεση επιβεβαίωση
– εύκολη ακύρωσης

 

Ο Ολλανδός, πρώην πατέ, και τουρίστες συρρέουν στο Άμστερνταμ για να γιορτάσουν την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία. Βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε για τη διασκέδαση, και να κάνετε κράτηση τώρα χρησιμοποιώντας Save A Train χωρίς κρυφές χρεώσεις και εύκολη 1, 2, 3!

 

Θέλετε να ενσωματώσετε την ανάρτηση του ιστολογίου μας στον ιστότοπό σας, μπορείτε είτε να πάρετε φωτογραφίες και κείμενό μας και απλά να μας δώσει μια πιστωτική με ένα σύνδεσμο προς αυτό το blog, ή κάνετε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcelebrating-kings-day-netherlands%2F%3Flang%3Del – (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)
  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/zh-CN_routes_sitemap.xml και μπορείτε να αλλάξετε το / zh-CN για την / JA ή / και να περισσότερες γλώσσες.