Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 18/12/2022)

Sărbătorim Ziua Regelui în Țările de Jos ar putea fi cea mai bună petrecere din Olanda. Pe 27 Aprilie, ei sărbătoresc ziua de naștere regelui Willem-Alexander cu muzica, petreceri stradale, piata de vechituri, și târguri distractive. Regele însuși călătorește prin țară cu său familie. În noaptea dinaintea zilei lui King, Noaptea Regelui este sărbătorită cu spectacole muzicale în Haga și alte orașe și cel mai mare purice al națiunii ('liber') piață în Utrecht. Gata pentru a afla ce este vorba? iată de ce ar trebui să fie Sărbătorim Ziua Regelui în Țările de Jos.

*Notă! King Day este doar o lună distanță. Acum este momentul pentru a rezerva hotelul Amsterdam pentru a Sărbători Ziua Regelui în Olanda. Vizitatorii din toată Olanda, și din ce în ce din străinătate carte devreme pentru a se asigura camere sunt disponibile.

 

Ce e un NUME?

Iniţial, Ziua Printesa a fost sărbătorită în Olanda de ziua lui Wilhelmina (31 August), atunci când ea era încă o printesa. Petrecerea a avut mai multe părți să-l, inclusiv; multe jocuri pentru copii și străzi decorate. Când Wilhelmina a devenit noua regină după moartea tatălui ei, a fost schimbat la Ziua Reginei.

Juliana, următoarea regina și fiica lui Wilhelmina, a sărbătorit Ziua Reginei pe 30 Aprilie, cu o paradă pe Soestdijk. Beatrix De asemenea, a sărbătorit Ziua Reginei pe 30 Aprilie (a ei zi de nastere este în ianuarie) dar, spre deosebire de mama ei, ea a luat întreaga familie și a călătorit în jurul valorii de țară pentru a vizita mai multe municipalități. Regele Willem Alexander a urmat această tradiție. El a fost născut pe 27 Aprilie iar acest lucru a devenit oficial Ziua în 2014 pentru celebrarea Ziua Regelui în Țările de Jos.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

 

ORANGE Totul pe Sărbătorim Ziua Regelui în Țările de Jos!

Familia regală olandeză poartă numele: Casa Orange. Acest lucru înseamnă literalmente culoarea portocalie. Ca rezultat, a devenit culoarea națională a Olandei. De Ziua Regelui, veți găsi toată lumea purta portocaliu într-un fel sau formă. Asa de, obține cumpărături!

Bruxelles la trenuri Utrecht

Antwerp Trenurile Utrecht

Berlin Trenurile Utrecht

Paris Trenurile Utrecht

 

PIATA DE VECHITURI

In timp ce Sărbătorirea Ziua Regelui în Țările de Jos, oamenii au voie să vândă lucruri pe stradă, fără a necesita un permis. Gratuit Piata de vechituri sunt ținute în parcuri și străzi, cu mulți oameni care oferă posesiunile lor nedorite, muzică, sau alte distracții de vânzare. Ganditi-va ca o vânzare de garaj, dar la o scară mult mai mare! în Utrecht, piețele de vechituri începe chiar cu o noapte înainte de Ziua Regelui. Deci, a lua pantofii de mers pe jos pe.

Bruxelles la trenuri Rotterdam

Antwerp Trenurile Rotterdam

Berlin Trenurile Rotterdam

Paris Trenurile Rotterdam

 

 

LET'S TOAST la Celebrarea Zilei Regelui în Țările de Jos!

Fiecare sărbătoare necesită un toast! Dreapta? De Ziua Regelui, oamenii fac un toast pentru rege cu portocale amare, un lichior portocaliu strălucitor. Desigur, acest lucru ține cu tradiția de a purta portocaliu, de asemenea! Băutura a fost creată în 1620 pentru a sărbători victoria prințului Fredrick Henry. Inițial, nu a fost bine cunoscut, dar care, după William de Orange a devenit primul rege, a fost produs încă o dată. De atunci, Orange Bitter a fost asociat îndeaproape cu familia regală olandeză.

Bruxelles la trenuri Tilburg

Anvers la trenuri Tilburg

Berlin Trenurile Tilburg

Paris Trenurile Tilburg

 

CE bem? BERE, DESIGUR!

Holland iubește băutura lor și după zeci de ani de comercializare inteligente de Heineken, mândria lor comercială olandeză, toată lumea este dependent de înspumate nectarul dulce al zeilor in timpul zilei Regelui.

Nu sticlă de bere este lăsat plin, nici o minte limpede este lăsată. Dacă există vreodată o zi pentru a lăsa într-adevăr părul în jos, acest lucru ar fi ea! Și nu e doar Ziua Regelui, Noaptea regelui înainte de jumătate de distracție. Este, de obicei, la fel de ocupat ca Ziua Regelui minus copii și familii. Asta înseamnă că mai puțin de inhibare a vărsa berea, și trece sub tăcere cuvintele tale.

Bruxelles la trenuri Maastricht

Anvers la trenuri Maastricht

Liège la Maastricht Trenuri

Charleroi la trenuri Maastricht

 

Distractie in familie

Sărbătorirea Zilei Regelui în Țările de Jos nu este doar pentru adulți. Există o mulțime de activități care au loc în oraș pentru tineri și tineri la inima, inclusiv face-painting, jocuri, și sport evenimente. Verificați Regelui Zi de distracție în familie pagină pentru mai multe informații.

Bruxelles Trenurile Haga

Anvers Trenurile Haga

Berlin Trenurile Haga

Paris Trenurile Haga

 

Noaptea lui King & Ziua Părțile

Sărbătorim Ziua Regelui în Țările de Jos este o sărbătoare publică, dar cu siguranță nu o zi de odihnă. Olandezii, expatriați, iar turiștii deopotrivă merg la Amsterdam pentru o zi de sărbătoare. Distracția începe în mod tradițional în ajunul zilei de mare (Noaptea lui King) cu atmosfera de carnaval continuă de-a lungul orașul de pe Ziua Regelui. DJ-ii joaca partidele pe patratele publice, bărcile decorate luminos umplu canalele, iar muzica live se revarsă pe străzi din terase cafe. Citeste mai multe despre Ziua Regelui evenimente.

 

Sărbătorim Ziua Regelui în Țările de Jos pe Canalelor

Niciodată nu a fost atât de trafic Gridlock distractiv! De Ziua Regelui, mii de barci decorate în culori vii ambala înguste canalele din Amsterdam. Sfat valoros. Rezervați o barcă în avans!

Celebrating King's Day in the Netherlands on the canals

Ia parte la anual Ziua Regelui în Amsterdam, pe o uimitoare de 1,5 ore de croazieră canal prin centrul orașului. Marvel la bărci decorate în culori vii și să se bucure de băuturi la bord nelimitate.

Despre această activitate:
– Durată 90 minute
– Treci linia
– Imprimate sau voucher mobil acceptate
– confirmare instant
– Ușor de anulare

 

Olandezii, expatriați, și turiștii deopotrivă merg la Amsterdam pentru a sărbători ziua regelui în Olanda. Asigurați-vă că nu pierdeți pe distracție, și a rezerva acum folosind Salvați un tren fără taxe ascunse și ușor ca 1, 2, 3!

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți lua fie fotografii și textul nostru și doar să ne dea un credit cu un link către această postare pe blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcelebrating-kings-day-netherlands%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)