Olvasási idő: 5 percek
(Utoljára frissítve: 18/12/2022)

Ünneplő Király napja Hollandiában lehet a legjobb buli Hollandiában. Tovább 27 április, ünnepelni király Willem-Alexander születésnapja zenével, utcai felek, bolhapiacok, és szórakoztató vásárokon. A király maga áthalad az ország az ő család. Azon az éjszakán, mielőtt Király napja, A Király éjszakáját ünneplik zenei műsorok Hágában és más városokban, valamint az ország legnagyobb bolhája ('ingyenes') piac Utrecht. Készen áll, hogy megtudja, mi ez az egész? itt miért kell Ünneplő Király napja Hollandiában.

*jegyzet! Király napja csak egy hónap múlva. Most van itt az ideje, hogy foglaljon szálloda Amszterdam ünneplők Király napja Hollandiában. A látogatók az egész Hollandia, és egyre inkább a külföldi könyv elején, hogy biztosítsa szobák állnak rendelkezésre.

 

MI VAN A NÉVBEN?

Eredetileg, Princess Napját ünnepelték Holland Wilhelmina születésnapját (31 augusztus), amikor még egy hercegnő. A párt több részből áll, beleértve; sok gyermek játékok és díszített utcák. Amikor Wilhelmina lett az új királynő, miután az apja halála, ez változott királynő napja.

Juliana, A következő királynő és Wilhelmina lánya, ünnepelt királynő napja on 30 Áprilisban az parádé Soestdijk. Beatrix ünnepelte királynő napja on 30 április (a sajátja születésnap januárban van) de ellentétben az anyja, fogta egész család és járta az országot hogy látogassa meg több önkormányzati. Király Willem Alexander követte ezt a hagyományt. Született 27 április és ez lett a hivatalos napja 2014 ünneplők Király napja Hollandiában.

Brüsszel Amszterdam vonatok

London Amszterdam vonatok

Berlin Amszterdam vonatok

Párizs Amszterdam vonatok

 

 

ORANGE mindent ünneplése Király napja Hollandiában!

A holland királyi család nevét viseli: House of Orange. Ez szó szerint azt jelenti a narancssárga színt. Ennek eredményeképpen, vált Holland nemzeti színű. A Király napja, megtalálja mindenki visel narancssárga valamilyen módon vagy formában. Így, kap bevásárlás!

Brüsszel Utrecht Trains

Antwerpen Utrecht Trains

Berlin Utrecht Trains

Paris Utrecht Trains

 

BOLHAPIACOK

Míg ünneplése Király napja Hollandiában, az emberek szabad eladni a dolgokat az utcán anélkül, hogy engedélyt. Ingyenes Bolhapiacok parkokban és utcákon tartják, sok ember kínál a nem kívánt birtokhoz, zene, vagy egyéb szórakozás eladó. Gondold azt, hogy egy garázs eladó, de sokkal nagyobb léptékű! Utrechtben, A bolhapiac is indul az este Király napja. Szóval a gyaloglást a.

Brüsszel Rotterdam vonatok

Antwerpen és Rotterdam vonatok

Berlin Rotterdam vonatok

Paris Rotterdam vonatok

 

 

LET'S köszöntőt ünneplése Király napja Hollandiában!

Minden ünnep igényel pirítós! Jobb? A Király napja, Az ember, hogy egy pirítóst a király Orange Bitter, egy fényes narancssárga likőr. természetesen, ez tartja a hagyomány visel narancssárga, is! Az ital-ben jött létre 1620 ünnepelni Prince Fredrick Henry győzelem. Alapvetően, nem volt ismert, de miután Orániai lett az első király, megtermelték mégegyszer. Azóta, Orange Bitter már szorosan összefügg a holland királyi család.

Brüsszel Tilburg vonatok

Antwerpen Tilburg vonatok

Berlin Tilburg vonatok

Paris Tilburg vonatok

 

Mik vagyunk mi IVÓVÍZANALITIKAI? SÖR, TERMÉSZETESEN!

Holland szereti a pia, és miután több évtizedes okos marketing a Heineken, a holland kereskedelmi büszkeség, mindenki akasztott a habos édes nektárt az istenek alatt Király napja.

Nem söröspohár marad a teljes, nincs elme marad tiszta. Ha van még egy napot, hogy valóban legyen a hajad le, ez lenne az! És ez nem csak Király napja, a király előtti este fele a móka. Ez általában olyan elfoglalt, mint Király napja mínusz a gyerekek és a családok. Ez azt jelenti, még kevésbé gátlás átterjedni a sört, és összekötöd a szavaidat.

Brüsszel Maastricht vonatok

Antwerpen Maastricht vonatok

Liege Maastricht vonatok

Charleroi Maastricht vonatok

 

Családi szórakozás

Hollandiában a király napját nem csak a felnőttek ünneplik. Rengeteg olyan tevékenység zajlik szerte a városban a fiatal és fiatal a szíve, beleértve arcfestés, játékok, és sport- események. Ellenőrizze a Király napja családi szórakozás oldalt további információkért.

Brüsszel Hága vonatok

Antwerpen The Hague vonatok

Berlin Hágába vonatok

Paris Hágába vonatok

 

Király Night & nap felek

Ünneplő Király napja Hollandiában munkaszüneti de biztosan nem egy pihenőnap. A holland, ex-patak, és a turisták egyaránt özönlenek Amszterdamba az ünnepi napon. A móka hagyományosan kezdődik előestéjén a nagy nap (Király Night) A karneváli hangulat folyamatos az egész várost Király napja. DJ játszik felek köztereken, élénken díszített csónakok töltik meg a csatornákat, és élő zene ömlik az utcákra onnan kávézó teraszok. További információ Király napja események.

 

Ünneplő Király napja Hollandiában a csatornák

Soha nem volt körbetartozás forgalom nem volt annyira szórakoztató! A Király napja, Több ezer élénk színekkel díszített csónakok csomag a keskeny amszterdami csatornákra. Hot Tipp. Vitorlás és hajóbérlés előre!

Celebrating King's Day in the Netherlands on the canals

Vegyen részt az éves Király napja Amszterdamban egy csodálatos 1,5 órás hajókázás csatorna a város központjában. Csodálja meg a fényesen berendezett hajók és élvezze a korlátlan fedélzeti italok.

Körülbelül ez a tevékenység:
– Időtartam 90 percek
– Ugrás a sor
– Nyomtatott vagy mobil csekk elfogadóhely
– Azonnali visszaigazolás
– egyszerű törlési

 

A holland, ex-patak, és turisták egyaránt özönlenek Amszterdamba, hogy megünnepeljék a király napját Hollandiában. Győződjön meg róla, hogy ne hagyja ki a móka, és foglaljon most használ Ments meg egy vonatot No rejtett díjak és egyszerű, mint 1, 2, 3!

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor sem vesszük szöveget és képeket, és csak nekünk a hitel egy linket a blogbejegyzésben, vagy ide kattintva: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcelebrating-kings-day-netherlands%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)