Leestijd: 5 notulen
(Laatst geupdate op: 18/12/2022)

Het vieren van King's Day in Nederland is misschien wel de beste partij in Holland. Op 27 april, zij vieren Koning Willem-Alexander's verjaardag met muziek, straatfeesten, vlooienmarkten, en kermissen. De koning zelf reist door het land met zijn familie. Op de avond voor Koningsdag, Met Koningsnacht wordt gevierd muziek shows in Den Haag en andere steden en de grootste vlooienmarkt van het land ('gratis') markt in Utrecht. Klaar om erachter te komen wat het allemaal om draait? hier is waarom je zou moeten zijn Het vieren van King's Day in Nederland.

*Notitie! King's Day is slechts een maand weg. Nu is de tijd om uw hotel in Amsterdam boeken voor vieren van King's Day in Nederland. Bezoekers uit heel Nederland, en in toenemende mate uit het buitenland boek vroeg om ervoor te zorgen kamers zijn beschikbaar.

 

WAT ZIT ER IN EEN NAAM?

Oorspronkelijk, Princess Day werd gevierd in Nederland op de verjaardag van Wilhelmina (31 augustus), toen ze nog een prinses. De partij had verschillende onderdelen om het, inclusief; spelletjes voor veel kinderen en versierde straten. Toen Wilhelmina werd de nieuwe koningin na de dood van haar vader, het werd veranderd in Queen's Day.

Juliana, de volgende koningin en dochter Wilhelmina's, gevierde Koninginnedag 30 April met een parade op Soestdijk. Beatrix ook gevierd Queen's Day op 30 april (haar eigen verjaardag is in januari) maar in tegenstelling tot haar moeder, nam ze haar hele familie en reisde het hele land om verschillende gemeenten bezoeken. Koning Willem Alexander volgde deze traditie. Hij was geboren op 27 april en dit werd de officiële dag in 2014 voor het vieren van King's Day in Nederland.

Brussel naar Amsterdam Treinen

Londen naar Amsterdam Trains

Berlijn naar Amsterdam Treinen

Parijs naar Amsterdam Treinen

 

 

ORANGE alles op vieren van King's Day in Nederland!

De Nederlandse koninklijke familie draagt ​​de naam: House of Oranje. Dit betekent letterlijk de kleur oranje. Als gevolg, het is Holland's nationale kleur geworden. Op dag King's, u zult iedereen het dragen van oranje vinden op enigerlei wijze vorm. Zo, krijgen boodschappen doen!

Brussel naar Utrecht Treinen

Antwerpen naar Utrecht Treinen

Berlijn naar Utrecht Treinen

Parijs naar Utrecht Treinen

 

VLOOIENMARKTEN

Terwijl het vieren van King's Day in Nederland, mensen mogen om dingen te verkopen op straat zonder dat een vergunning. Gratis Vlooienmarkten worden gehouden in parken en straten, met veel mensen die hun ongewenste bezittingen, muziek-, of ander amusement te koop. Zie het als een garage sale, maar op een veel grotere schaal! In Utrecht, de vlooienmarkten zelfs beginnen de avond voor King's. Dus krijg je wandelschoenen aan.

Brussel naar Rotterdam Treinen

Antwerpen naar Rotterdam Treinen

Berlijn naar Rotterdam Treinen

Parijs naar Rotterdam Treinen

 

 

LATEN WE toast op vieren van King's Day in Nederland!

elk feest vraagt ​​om een ​​toast! Rechts? Op dag King's, de mensen maken een toast aan de koning met Oranje Bitter, een fel oranje likeur. Natuurlijk, dit houdt de traditie van het dragen van oranje, te! De drank werd opgericht in 1620 naar de overwinning Prince Fredrick Henry te vieren. eerste, het was niet bekend, maar na Willem van Oranje werd de eerste koning, werd opnieuw geproduceerd. Sindsdien, Oranje Bitter is nauw verbonden met de Nederlandse koninklijke familie.

Brussel naar Tilburg Treinen

Antwerpen naar Tilburg Treinen

Berlijn naar Tilburg Treinen

Parijs naar Tilburg Treinen

 

WAT WE DRINKEN? BIER, NATUURLIJK!

Holland houdt van hun drank en na decennia van slimme marketing door Heineken, hun Nederlandse commerciële trots, iedereen is verslaafd aan de schuimende zoete nectar van de goden tijdens de Dag van de King's.

Nee bierglas is vertrokken vol, geen verstand wordt vrijgelaten. Als er ooit een dag om echt laat je haar naar beneden, zou dit het! En het is niet alleen de Dag van King's, Nacht van de Koning voordat is de helft van het plezier. Het is meestal zo druk als King's Day minus de kinderen en families. Dat betekent nog minder remming aan uw bier morsen, en smet je woorden.

Brussel naar Maastricht Treinen

Antwerpen naar Maastricht Treinen

Luik naar Maastricht Treinen

Charleroi naar Maastricht Treinen

 

Familie plezier

Koningsdag vieren in Nederland is niet alleen voor volwassenen. Er zijn tal van activiteiten die plaatsvinden in de hele stad voor de jong en jong van hart, waaronder schminken, spellen, en sport- evenementen. Controleer de King's Day plezier met de familie pagina voor meer informatie.

Brussel naar Den Haag Treinen

Antwerpen naar Den Haag Treinen

Berlin naar Den Haag Treinen

Parijs naar Den Haag Treinen

 

King's Night & dag partijen

Het vieren van King's Day in Nederland is een feestdag, maar zeker niet een dag van rust. De Nederlanders, expats, en toeristen komen massaal naar Amsterdam voor een feestdag. Het plezier begint traditioneel op de vooravond van de grote dag (King's Night) met de carnavaleske sfeer voortgezet door de hele stad op de Dag van King's. Dj's draaien partijen op de openbare pleinen, vrolijk versierde boten vullen grachten, en live muziek morst de straten van cafe patio. Lees meer over de gebeurtenissen van de Dag King's.

 

Het vieren van King's Day in Nederland op de grachten

Nog nooit heeft gridlock verkeer zo leuk geweest! Op dag King's, duizenden fel versierde boten pakken de smalle Amsterdamse grachten. Hete tip. Boek een boot van tevoren!

Celebrating King's Day in the Netherlands on the canals

Neem deel aan de jaarlijkse Koningsdag in Amsterdam op een verbazingwekkende 1,5 uur durende rondvaart door het centrum van de stad. Bewonder de fleurig versierde boten en geniet van onbeperkte drankjes aan boord.

Over deze activiteit:
– Looptijd 90 notulen
– Sla de lijn
– Gedrukte of mobiele voucher geaccepteerd
– Onmiddelijke bevestiging
– gemakkelijk annulering

 

De Nederlanders, expats, en toeristen komen massaal naar Amsterdam om Koningsdag in Nederland te vieren. Zorg ervoor dat u niet missen op het plezier, en boek nu met behulp van Red een trein zonder verborgen kosten en eenvoudig 1, 2, 3!

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, U kunt kiezen tussen onze foto's en tekst en geef ons een krediet met een link naar deze blogpost, of u klikt hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcelebrating-kings-day-netherlands%2F%3Flang%3Dnl – (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)