Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 18/12/2022)

Feirer Kongens Day i Nederland kan godt være det beste partiet i Holland. På 27 april, de feirer kong Willem-Alexander bursdag med musikk, gatefester, loppemarkeder, og tivoli. Kongen selv reiser gjennom landet med sin familie. På kvelden før Kongens Day, King’s Night feires med musikkshow i Haag og andre byer og landets største loppe ('gratis') markedet i Utrecht. Klar for å finne ut hva det handler om? her er hvorfor du bør være Feirer Kongens Day i Nederland.

*Merk! Kongens Day er bare en måned unna. Nå er det på tide å bestille din Amsterdam hotellet for å feire kongens Day i Nederland. Besøkende fra hele Nederland, og i økende grad fra utlandet boken tidlig for å sikre rom er tilgjengelige.

 

HVA ER I ET NAVN?

Opprinnelig, Princess Day ble feiret i Holland på Wilhelmina bursdag (31 august), da hun fortsatt var en prinsesse. Partiet hadde flere deler til det, gjelder også; mange barneleker og dekorerte gater. Når Wilhelmina ble den nye dronningen etter farens død, det ble endret til Dronningdagen.

Juliana, neste dronning og Wilhelmina datter, feiret Dronningens dag på 30 April med en parade på Soestdijk. Beatrix også feiret Dronningens dag på 30 april (hennes egen fødselsdag er i januar) men i motsetning til sin mor, hun tok hele hennes familie og reiste rundt i landet å besøke flere kommuner. Kong Willem Alexander fulgte denne tradisjonen. Han var født på 27 april og dette ble den offisielle dagen i 2014 for å feire kongens Day i Nederland.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

 

ORANGE alt på Feirer Kongens Day i Nederland!

Den nederlandske kongefamilien bærer navnet: House of Orange. Dette betyr bokstavelig fargen oransje. Som et resultat, det har blitt Hollands nasjonal farge. On King Day, du finner alle iført oransje på noen måte eller form. Så, få kjøpesenter!

Brussel til Utrecht Togene

Antwerpen til Utrecht Togene

Berlin til Utrecht Togene

Paris til Utrecht Togene

 

LOPPEMARKEDER

Mens Feirer Kongens Day i Nederland, folk får lov til å selge ting på gata uten å kreve tillatelse. Gratis Loppemarkeder holdes i parker og gater, med mange mennesker som tilbyr sine uønskede eiendeler, musikk, eller annen underholdning til salgs. Tenk på det som et garasjesalg, men på en mye større skala! i Utrecht, Loppemarked selv starte kvelden før Kongens Day. Så få spasersko på.

Brussel til Rotterdam Togene

Antwerpen til Rotterdam Togene

Berlin til Rotterdam Togene

Paris til Rotterdam Togene

 

 

LET'S TOAST til å feire kong Dagen i Nederland!

Hver fest krever en toast! Ikke sant? On King Day, folk gjør en skål til kongen med Orange Bitter, en lys oransje likør. Selvfølgelig, dette holder med tradisjonen med å bære oransje, også! Drikken ble opprettet i 1620 for å feire Prins Fredrick Henry seier. I utgangspunktet, det var ikke godt kjent, men etter Vilhelm av Oranien ble den første kongen, Det ble produsert en gang mer. Siden da, Orange Bitter har vært nært knyttet til den nederlandske kongefamilien.

Brussel til Tilburg Togene

Antwerpen Tilburg Togene

Berlin til Tilburg Togene

Paris til Tilburg Togene

 

Hva er vi DRIKKE? ØL, SELVFØLGELIG!

Holland elsker sin sprit og etter tiår med smart markedsføring av Heineken, deres nederlandske kommersielle stolthet, alle er hekta på skummende søte nektar av gudene under Kongens Day.

Nei ølglass er igjen fullt, ingen sinn er igjen klar. Hvis det er stadig en dag for å virkelig la håret ned, dette ville være det! Og det er ikke bare Kongens Day, Kongens Night før er halve moroa. Det er vanligvis så opptatt som Kongens Day minus barn og familier. Det betyr enda mindre hemming å søle øl, og snakke utydelig dine ord.

Brussel til Maastricht Togene

Antwerpen til Maastricht Togene

Liege til Maastricht Togene

Charleroi til Maastricht Togene

 

Familie moro

Å feire Kongedagen i Nederland er ikke bare for voksne. Det er nok av aktiviteter som finner sted over hele byen for ung og unge til sinns, inkludert ansikt maling, spill, og sport arrangementer. Sjekk King ' s Dag family fun side for mer informasjon.

Brussel til Haag Togene

Antwerpen til Haag Togene

Berlin til Haag Togene

Paris til Haag Togene

 

Kongens Night & Day Partene

Feirer Kongens Day i Nederland er en helligdag, men absolutt ikke en hviledag. De nederlandske, eks-klapper, og turister strømmer til Amsterdam for en festdag. Moroa begynner tradisjonelt like før den store dagen (Kongens Night) med karneval stemning fortsetter gjennom hele byen på King ' s Day. DJs spille partiene på offentlige torg, lyst dekorerte båter fyller kanaler, og levende musikk søl ut på gatene fra kafé terrasser. Les mer om King ' s Day arrangementer.

 

Feirer Kongens Day i Nederland på kanalene

Aldri har gridlock trafikken vært så gøy! On King Day, tusenvis av lyst dekorerte båter pakke de trange kanalene i Amsterdam. Hot tips. Bestill en båt på forhånd!

Celebrating King's Day in the Netherlands on the canals

Ta del i den årlige Kongens Day i Amsterdam på en fantastisk 1,5-timers kanal cruise gjennom sentrum. Marvel på de lyst dekorerte båter og nyte ubegrenset ombord drikke.

Om denne aktiviteten:
– Varighet 90 minutter
– Hopp linjen
– Trykte eller mobil kupong medbringes
– umiddelbar bekreftelse
– Easy avbestilling

 

De nederlandske, eks-klapper, og turister strømmer til Amsterdam for å feire kongedagen i Nederland. Pass på at du ikke går glipp av moroa, og bestille nå bruker Lagre et tog uten skjulte avgifter og lett som 1, 2, 3!

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss en kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcelebrating-kings-day-netherlands%2F%3Flang%3Dno – (Rull ned litt for å se inn kode)