Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 30/01/2021)

Nye high-speed, grenseoverskridende tog fortsette å åpne linjer over hele verden. Dessuten, de nesten alltid slå flyreise om komfort, lønnsomhet, og hastigheten på reise. På dette punktet, det er flere og flere tog nettverk rundt om i verden! Alle som er i grenseoverskridende tog elsker det!

Reiser gjennom Europa på et tog er mer om retardasjon enn fart. Som du passerer vakker natur på veien til den endelige destinasjonen, du føler deg rolig og flott. Som et resultat, går på tvers av landegrensene tog blir en tid for å slappe av, har litt tid på egen hånd, og selv meditere.

Så, la oss sjekke ut noen av de beste grenseoverskridende tog i Europa sammen:

 

Eurostar Cross Border Togene

Koble London med Amsterdam, Avignon, Brussel, Litt, Lyon, Marseille, Paris, og Rotterdam, Eurostar er sannsynligvis den mest populære high-speed jernbane tjeneste i Europa. Også, Getlink opererer separat og eier togene. De traversere Channel Tunnel mellom Storbritannia og Frankrike. Kjører på et nettverk av høyhastighets- linjer, Eurostar-tog teller atten-bil klasse 373/1 tog og seksten-bil klasse 374 tog. De kjører på opptil 186 mph (300 kilometer per time). Dessuten, Eurostar bærer flere passasjerer enn alle flyselskaper kombinert. Dette gjør Euro den dominerende skinnen operatør på ruten som den opererer.

Eurostar tvers av landegrensene tog tar deg gjennom Storbritannia, Frankrike, Belgia, og Nederland. Plus, det vil tillate deg å nyte den fantastiske naturen i disse rutene underveis.

Hanover til Rotterdam Togene

London til Rotterdam Togene

Hamburg til Rotterdam Togene

Köln til Rotterdam Togene

 

Cross Border Tog fra Spania til Frankrike

Thalys Cross Border Togene (fransk: [slik])

Opprinnelig bygget rundt LGV Nord høyhastighetslinjen mellom Paris og Brussel, Thalys er en fransk-belgiske høyhastighetstog operatør. Eurostar-jernbane biler deler dette sporet, noe som gjør dem til en av de beste grenseoverskridende tog. Thalys går fra Paris, Brussel eller Amsterdam til London via Lille og Channel Tunnel og med franske nasjonale TGV tog. Plus, Thalys serverer Amsterdam og Köln, også! Dette er fantastiske nyheter for alle som liker å ha mange alternativer for deres tur. Thalys International, NMBS / SNCB, og tysk jernbane administrere sitt system mens THI Factory og NMBS / SNCB betjene den. Som et resultat – med Thalys – trene på reise i Europa er absolutt fantastisk!

Amsterdam til Köln Togene

Brussel til Köln tog

Köln til Antwerpen Togene

Paris til Amsterdam Tog

 

 

NS International

Tidligere kjent som NS Hispeed, NS International er skinnen operatør i Nederland for alle med et skarpt øye for en fantastisk reiseopplevelse. NS International opererer internasjonalt inter-city og høyhastighets Cross Border tog med forbindelser til:

– Belgia (Intercity Direct)

– Tyskland og Sveits (Intercity-Express)

– Frankrike (Thalys)

fremfor alt, NS International driver i dag både høy hastighet og ikke-høyhastighetstjenester og er en del av Nederlandse Spoorwegen. på samme måte, NS International kan innføre semi-high-speed og high-speed tjenester en gang i nær fremtid.

Brussel til Leiden Togene

Antwerpen til Leiden Togene

Berlin til Haarlem Togene

Paris til Haarlem Togene

 

Cross Border Togene – TGV (fransk: En Høyhastighetstog)

SNCF driver TGV som er Frankrikes intercity høyhastighetstog service og den beste statseide nasjonale jernbaneoperatør. Selv om utgangspunktet sentrert på Paris, nettverket har, i løpet av årene, utvidet. Den kobles nå store byer over hele Frankrike (Marseille, Litt, Bordeaux, Strasbourg, Rennes) med omkringliggende land. Det er ca 110 million passasjerer i året i Frankrike ridning med TGV. I henhold til data fra april 2007, TGV er den raskeste hjul toget på, nå 574.8 km / t (357.2 mph). Du vil oppleve den beste internasjonale forbindelser til Brussel i Belgia og Luxembourg i nord med TGV tog, Helt sikkert.

Den internasjonale TGV i øst vil ta deg til Frankfurt og München. på samme måte, din sør reiser tar deg direkte til Milano i Italia eller Barcelona i Spania. Gjør ingen reisefeil, TGV er en av de mest komfortable grensekryssende tog! Dessuten, det tar deg med på den mest fantastiske romantiske turen fra Paris til kysten av Middelhavet. Eller, til den nydelige Bordeaux, Lyon og Marseille og den verdensberømte Cannes. Derfor, Hvis du ønsker å nå Frankrike og / eller Sveits med tog, du kan gjøre det ved å sykle i grenseoverskridende tog drives av TGV Lyria.

Zürich til Paris tog

Paris til Frankfurt Togene

Genève til Paris tog

Paris til Köln Togene

 

For å få best tog erfaring i livet ditt, til fantastiske priser og lettet av ytterst ubehagelig reservasjonsgebyr, bruk Lagre et tog

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcross-border-trains-europe%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)