Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 13/05/2022)

Europa har en viss vinter sjarm i de kalde månedene som er ulikt noe sted i verden. Det er mye variasjon, og ikke to steder har den samme følelsen og stemningen. Faktisk, Mange sier at byer og tettsteder i løpet av de kalde månedene har lyst til å reise til et ny destinasjon. Vinteren har den fantastiske evnen til å forvandle Europa helt, og i sin tur, skape en helt ny opplevelse for besøkende som de ikke kan oppleve på noen annen tid av året. Den fallende snøen bringer med seg en rekke vinteraktiviteter og viktige helligdager som gjør alt veldig festlig. Til tross for overflod av endringer og skjønnhet, det er umulig å gå alt. Hvis du vil å reise til noen av de mest populære reisesteder, besøke disse 5 vinterdestinasjoner i Europa.

 

1. Vinter destinasjoner i Europa: Budapest, Ungarn

Hvis du er ute etter et vinterland som vil forbløffe deg, så ser ikke lenger enn Budapest. Det er den perfekte byen for en vinter getaway. En av de viktigste grunnene til at mange velger Budapest er rimelige priser. Du får oppleve en nydelig by for en rimelig pris. Budapest er vanligvis full av turister i løpet av sommeren. derimot, i løpet av vinteren, du får se byens skjønnhet med minimal folkemengder. Bortsett fra at, du får mye skorstein kaker og velsmakende vin.

En ekstra bonus er den fantastiske Margaret Island. Det er den perfekt sted å besøke hvis du vil ha en episk snøballkrig. Mye av lokalbefolkningen og turister samles med sine venner og nyte snøen. Hvis snøballkrig er ikke for deg, deretter nyte skøyter foran et slott! Budapest by Park blir en skøytebane om vinteren. Når du er ferdig med å spille i snøen, du kan gå videre til bad. Den fantastiske Gellert spa er et flott sted å varme opp og nyte noen varme kilder.

Budapest, Hungary ice skating

 

2. Venezia, Italia

Venezia er kanskje ikke det første som kommer til tankene når du forestille europeiske vintre. derimot, Hvis du reiser til byen kanalene i løpet av vinteren, du vil huske det for alltid. De overfylte gater og bråkete kafeer er tonet ned, og du ser en side av byen som sommeren ikke kan vise. Alt kjas og mas sommermånedene er erstattet med en rolig og fredelig atmosfære som er perfekt for en vinter spasertur. derimot, er det viktig å merke seg at byen kommer til liv svært raskt når karnevalet i Venezia ruller rundt. hver februar, byen får en bølge av besøkende, og utsmykkede masker svømme gatene i byen. Kreativ kostymer og dansere på gata bringer byens fargerike historie til live. Hvis du ønsker en livlig vinteren som du aldri vil glemme, sette Venezia på listen.

Genoa til Venezia Togene

Torino til Venezia Togene

Parma til Venezia Togene

La Spezia til Venezia Togene

 

 

3. Vinter destinasjoner i Europa: Paris, Frankrike

Frankrike assosierer de fleste mennesker med deilig mat og romantiske turer. derimot, landet blir enda mer sjarmerende når vinteren ruller rundt, spesielt i hovedstaden. Paris er imponerende uansett hvilken tid på året du reiser dit. dessverre, ikke mange som får oppleve det under kaldere sesongen. Paris, byen av kjærlighet og romantikk, er sikker på å glede og imponere deg hvis du ikke tankene på seg en varm jakke og andre vinter antrekk. Festlig sesongen bringer Paris til livet. Besøkende kan ikke bare komme til å hengi seg til deilig mat og vin festivaler. derimot, det er også en perfekt tid til å se hendelser som Festivalen Herlig på Musée des Arts torg og Lights Festival på Jardin des Plantes.

Utforsk byen markeder og dekorerte gater, mens du tar i den vakre byen. Vinteren er den perfekte tiden for å ta en spasertur langs Seines banker eller gå seg vill i gatene i Le Marais. Når du ser at, du kan stikke inn i en parisisk kafé og nyte en god drink. Når det er gjort, Du kan se alle de største attraksjonene i Paris med færre linjer.

Amsterdam til Paris tog

London til Paris tog

Rotterdam til Paris tog

Brussel til Paris tog

Paris, France in the winter

 

4. Wien, Østerrike

Selv om tusenvis av turister strømmer til Østerrike hele året, Det er en spesiell eventyrlig stemning i løpet av vinteren. Alle byer i landet har en fortryllende følelse som er helt unik. Det er vanligvis betydelig snøfall fra november til mars. Dette betyr at snø elskere er sikker på å tilbe østerrikske vintre. Hvis du ønsker å oppleve essensen av en østerriksk vinter, besøk Wien. Denne storslåtte hovedstad er kjent for sin julestemning og karakteristiske antrekk. Hvis du er i humør for noen vinter handle, sørg for å besøke julemarkeder. Wien har noen av de mest populære markeder i hele Europa. Besøkende får nyte deilig østerriksk mat og drikke litt gløgg. Bortsett fra at, det er ulike håndlagde ting og velsmakende sjokolade behandler.

Salzburg Wien Togene

München til Wien Togene

Graz til Wien Togene

Praha til Wien Togene

 

Vienna Winter Destinations in Europe

 

5. Vinter destinasjoner i Europa: Interlaken, Sveits

Hvis du er en person av handling som ikke kan forestille seg å tilbringe tid i en by for vinterferie, deretter Interlaken i Sveits er det vinterdestinasjon for deg. I motsetning til populær, store byen destinasjoner, Interlaken er en ferieby nær Alpene. Tusenvis av skiløpere og snowboardere gjøre veien til Interlaken hver vinter og gjøre bruk av det utrolige landskapet i området tilbyr. Interlaken har det beste fra begge verdener. for det første, nærhet og praktisk tilgang til fantastiske fjell aktiviteter. for det andre, det tilbyr alt man kunne ønske når det gjelder fasiliteter. Enten du liker lys moro, eller du ønsker å teste dine grenser for ekstreme baner, Interlaken er for deg. Uansett idé moro er, vil du være glad for å vite at du kan gjøre veien tilbake til byen og nyte noen fondue.

Basel til Interlaken Togene

Bern til Interlaken Togene

Lucerne til Interlaken Togene

Zürich til Interlaken Togene

 

Interlaken Winter Destinations in Europe

 

Europa har noe for alle. Det er opp til deg å bestemme hva din vinterlandskapet ser ut og bruk Lagre et tog for å komme dit. Det er mye å oppleve i vinterhalvåret, så får eventyrlystne og ta et modig skritt fremover.

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “5 Vinter destinasjoner i Europa” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwinter-destinations-europe%2F%3Flang%3Dno – (Rull ned litt for å se inn kode)