Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 13/05/2022)

Europa are un anumit farmec de iarnă în timpul lunilor reci, care sunt, spre deosebire de orice locație din lume. Există o mulțime de soi, și nu există două locuri au același sentiment și atmosferă. De fapt, mulți oameni spun că orașele în timpul lunilor reci simt ca călătoresc într-o destinație nouă. Iarna are capacitatea fantastica de a transforma Europa complet, și, la rândul său, creați o experiență total nouă pentru vizitatori pe care nu o pot experimenta în niciun alt moment al anului. Zăpada care se încadrează aduce cu ea o mulțime de activități de iarnă și de sărbători importante, care face totul foarte festiv. În ciuda abundența de modificări și frumuseții, este imposibil de a vizita totul. Daca vrei a calatori la unele dintre cele mai populare locuri de călătorie, vizitați aceste 5 destinații de iarnă din Europa.

 

1. Destinații de iarna în Europa: Budapesta, Ungaria

Dacă sunteți în căutarea pentru o Winter Wonderland care vă va uimi, atunci nu căutați mai departe de Budapesta. Acesta este orașul perfect pentru o evadare de iarnă. Unul dintre principalele motive pentru care mulți aleg Budapesta tarife accesibile. Ai de a experimenta un oraș minunat pentru o rată de accesibile. Budapesta este de obicei plin de turisti în timpul verii. in orice caz, în timpul iernii, te pentru a vedea frumusetea orasului cu mulțimi minime. In afara de, veți obține o mulțime de prăjituri fum și vin gustos.

Un bonus suplimentar este uimitoare Margaret Island. Este locul perfect pentru a vizita, dacă doriți să aveți o luptă cu bulgări de zăpadă epic. O mulțime de localnici și turiști aduna cu prietenii lor și să se bucure de zăpadă. Dacă lupte bulgăre de zăpadă nu sunt pentru tine, apoi se bucură de patinaj în fața unui castel! Orașul Budapesta Park devine un patinoar în timpul iernii. Odată ce ați terminat de joc în zăpadă, puteți trece la băile. Uimitoarea spa Gellert este un loc minunat să se încălzească și se bucură de unele ape termale.

Budapest, Hungary ice skating

 

2. Veneția, Italia

Veneția nu ar putea fi primul lucru pe care să vină în minte atunci când vă imaginați ierni europene. in orice caz, dacă vă deplasați în orașul de canale în timpul iernii, vă va aminti pentru totdeauna. Străzile aglomerate și zgomotoase cafenele sunt estompate, și veți vedea o parte a orasului care vara nu poate demonstra. Toată agitația din lunile de vară este înlocuită cu o atmosferă calmă și senină, care este perfect pentru o plimbare de iarna. in orice caz, este esențial să se constate că orașul prinde viață foarte repede în cazul în care Carnaval de la Veneția role în jurul. Fiecare februarie, orașul devine un val de vizitatori, și măști ornate inunde străzile orașului. Creativ costumele și dansatorii de pe străzi dau viață istoriei pline de culoare a orașului. Dacă doriți o iarnă plină de viață care nu veți uita niciodată, a pus Veneția pe lista.

Genoa la trenuri Veneția

Torino la trenuri Veneția

Parma la trenuri Veneția

La Spezia la trenuri Veneția

 

 

3. Destinații de iarna în Europa: Paris, Franţa

Franța asociază majoritatea persoanelor cu mâncăruri delicioase și plimbări romantice. in orice caz, țara devine și mai fermecător atunci când role de iarnă în jurul, mai ales în capitală. Paris, este uimitoare, indiferent de ce moment al anului călătorești acolo. din pacate, nu mulți oameni ajunge să-l experiență în timpul sezonului rece. Paris, orașul dragoste, este sigur de a incanta si impresiona tine, dacă nu te deranjează poartă un sacou cald și alte haine de iarnă. Sezonul festiv aduce la Paris la viață. Vizitatorii nu pot obține numai pentru a se deda la mancare delicioasa și festivaluri de vin. in orice caz, de asemenea, este momentul perfect pentru a vedea evenimente precum Festivalul Minunatul la Musee des Arts Fairground si Festivalul de Lumini la Jardin des Plantes.

Explorați piețele din oraș și străzi decorate, în timp ce luați în frumusețea orașului. Iarna este momentul perfect pentru a lua o plimbare de-a lungul malurilor năvoade sau se pierd pe străzile din Le Marais. Odată ce ați vedea că, puteți pop într-o cafenea pariziană și se bucură de o băutură bună. Odată ce se face, puteți vedea toate principalele atracții din Paris, cu mai puține linii.

Amsterdam Trenurile Paris

Londra Trenurile Paris

Rotterdam Trenurile Paris

Bruxelles la trenuri Paris

Paris, France in the winter

 

4. Viena, Austria

Deși mii de turiști se înghesuie în Austria, pe tot parcursul anului, există o anumită simt de basm în timpul iernii. Toate orașele și orașe din țară au un simt feeric, care este destul de unic. Există căderi de zăpadă, de obicei, semnificative din noiembrie-martie. Acest lucru înseamnă că iubitorii de zăpadă sunt sigur să adore ierni din Austria. Dacă doriți să experiență esența unei ierni austriece, vizita Viena. Acest capital Grand este renumit pentru spiritul festiv și ținuta caracteristică. Dacă vă aflați în starea de spirit pentru unele cumpărături de iarnă, asigurați-vă că pentru a vizita pieţe de Crăciun. Viena are unele dintre cele mai populare piețe în toată Europa. Vizitatorii ajunge să se bucure de preparate delicioase din bucătăria austriacă și bea un vin fiert. In afara de, există diverse obiecte lucrate manual și gustoase tratează ciocolata.

Salzburg Trenurile Viena

Munchen la trenuri Viena

Graz Trenurile Viena

Praga la Viena Trenurile

 

Vienna Winter Destinations in Europe

 

5. Destinații de iarna în Europa: Interlaken, Elveţia

Dacă sunteți o persoană de acțiune care nu se poate imagina petrecerea timpului într-un oraș pentru vacanța de iarnă, apoi Interlaken în Elveția, este destinația de iarnă pentru tine. Spre deosebire de populare, destinații din oraș mare, Interlaken este un oraș-stațiune în apropiere de Alpi. Mii de schiori și snowboarderi fac drumul lor spre Interlaken fiecare iarnă și să facă uz de peisajul incredibil ofertelor din zona. Interlaken are cel mai bun din ambele lumi. in primul rand, proximitate și acces convenabil la activități montane uimitoare. În al doilea rând, ofera tot ceea ce s-ar putea dori atunci când vine vorba de facilități. Fie că vă bucura de distracție lumina, sau doriți să testați limitele dvs. pe trasee extreme, Interlaken este pentru tine. Oricare ar fi ideea ta de distracție este, vei fi bucuros să știu că poți face drumul înapoi spre oraș și se bucură de unele fondue.

Basel Trenurile Interlaken

Berna la trenuri Interlaken

Lucerna la Interlaken Trenuri

Zurich la trenuri Interlaken

 

Interlaken Winter Destinations in Europe

 

Europa are ceva pentru toată lumea. Depinde de tine pentru a decide ce dvs. de iarnă țara minunilor arată ca și utilizarea Salvați un tren a ajunge acolo. Există multe de experimentat în lunile de iarnă, asa ca aventuros și să ia un pas îndrăzneț înainte.

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “5 Destinații de iarna în Europa” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwinter-destinations-europe%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)