Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 31/03/2021)

 

Călătorește cu trenul în gara din Budapesta

Budapesta cu siguranță este hub-ul Ungariei. Este un punct central atunci când este vorba de a călători cu trenul de la Budapesta sunt multe trenuri opresc. În timp ce călătorii cu trenul de la Budapesta și, în general, este interesant și adesea o experiență nouă pentru mulți oameni, poate fi, de asemenea, un pic întâlnire tensionată uneori, mai ales într-un oraș nou și străin. Pune mintea la ușurința și să ia o privire la 10 lucruri pe care trebuie să știți despre călătoria cu trenul de la Budapesta.

 

Stații de tren

Există trei stații de tren principale pe care le puteți călători cu trenul de la Budapesta cu și ei sunt:

  • est: Situat în Est. Aceasta este principala stație internațională și interurban de cale ferată din Budapesta.
  • vest: Situat în Occident.
  • Delicatese: Situat în partea de sud

 

 

 

Voiaj: Transferuri de la aeroport

Cea mai apropiată stație de tren la Budapesta Airport Terminal 2 este Ferihegy, cu trenurile care operează la și de la stația de Nguyati din Budapesta.

 

Călătorind cu bagaje

Dacă călătoriți în jurul orașului cu orice rucsaci, genți sau orice alt bagaj de mana asigurați-vă că pentru a stoca acest lucru pe podea dintre picioarele în timp ce călătoresc pe trenurile să fie pe în siguranță.

 

Siguranța pentru femeie

Femeile pot simți în largul atunci când călătoresc cu trenul în jurul Budapesta. Centrul orașului este destul de sigur pentru un oraș mare și, atâta timp cât călătorii folosesc simțul comun și nu iau riscul de inutile doar pentru că sunt în vacanță, atunci ei pot fi siguri că nici un rău va veni la ei.

 

Evitarea furtului din buzunare

Turiștii sunt cel mai probabil pentru a obține pick-introduse în buzunare în aglomerat zone de transport în comun, cum ar fi stațiile de tren, în cazul în care pot să apară alte furturi mărunte. In timp ce acest lucru nu este un motiv de preocupare majoră vizitatorii sunt sfătuiți să fie conștienți și fii pe fază.

 

Cum te deplasezi – Călătorește cu trenul de la Budapesta

Există un număr de diferite linii de cale ferată din Budapesta și forme de călătorie cu trenul o mare parte din transportul lor publice ceea ce înseamnă că puteți obține doar despre peste tot cu trenul. Asigurați-vă că pentru a verifica timpii și liniile de diferite, va trebui să le ia pentru a ajunge la destinație. Puteți găsi acest lucru informații de călătorie online sau la gară. Poti de asemenea cumpara bilete la stațiile.

 

Ia-te un card Budapesta Călătorește cu trenul Budapesta

După ce au fost la Budapesta o zi sau două și-au luat rulmenții, asigurați-vă că pentru a obține un card Budapesta. Cardul oferă o serie de extra-uri, cum ar fi intrarea liberă în unele muzee, liber autobuz/tren / tramvai / călătorie apă, și apă de croazieră.

 

Călătorii cu trenul în Budapesta Excursii de o zi

Există un număr de excursii de o zi fantastice pentru a lua de a face călătorie cu trenul de la Budapesta. Ei te vor duce la unele destinații incredibile și tu show- peisaj spectaculos pe parcurs. Asigurați-vă că pentru a face cercetare înainte de a pleca. Asigurați-vă că veți obține maximum de timp în acest oraș.

 

Stații frumoase

Budapesta are unele dintre cele mai vechi și mai gări frumoase În Ungaria. Asigurați-vă că pentru a vizita Gara de Est (Gara de Est) și Gara de Vest (Gara de Vest) și trebuie să ajungi la ei de călătorie cu trenul de la Budapesta, în timp ce sunt acolo și să îmbrățișeze istoria și arhitectura spectaculoasă care Budapesta are de oferit.

 

Istoria liniilor de cale ferată

Linia M1 din Budapesta este a doua cea mai veche metrou line din lume. Acesta a fost în funcțiune din 1894 și este listată ca UNESCO Patrimoniul mondial. Există atât de mult istorie în acest oraș, iar trenurile au fost utilizate pentru vârstele și încă rula eficient.

Budapesta are într-adevăr totul și este un turistice populare destinaţie. De ce să nu fie la fel ca localnicii și să facă uz de trenuri ca o formă de transport public? Tu nu va fi dezamăgit!

 

Rezervare un bilet de tren pentru călătorii în europeană? De ce nu luați 3 minute pe site-ul nostru pentru a găsi cele mai ieftine bilete pentru rutele dvs.. Autentificare noastre Salvați Un site de tren acum. Biletele pot fi plătite în mai multe moduri, totul pentru a face experiența cât mai ușor posibil.

 

Doriți să încorporați blog-ul nostru post pe site-ul dvs., apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F10-things-know-travel-by-train-in-budapest%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)