Време за четене: 4 минути
(Последната актуализация на: 31/03/2021)

 

Пътувате с влак в ЖП гара Будапеща

Будапеща със сигурност е център на Унгария. Това е една централна точка, когато става въпрос да пътувате с влак в Будапеща има много влакове спират. Докато пътувате с влак в Будапеща и като цяло е вълнуващо и често е ново преживяване за много хора, той може да бъде малко по-изнервящо от време на време, особено в един нов и чужд град. Сложете успокоите ума си и да погледнем на 10 неща, които трябва да знаете за пътуване с влак в Будапеща.

 

гари

Има три основни железопътни гари, които можете да пътувате с влак в Будапеща с и те са:

  • изток: Намира се в източната част. Това е основната международна и междуградски жп гарата в Будапеща.
  • западно: Намира се на Запад.
  • магазин за деликатеси: Намира се в южната част

 

 

 

Пътуване: Летищни трансфери

Най-близкото гарата до Будапеща Терминал 2 е Ferihegy, с влаковете, движещи се от и до гара Nguyati в Будапеща.

 

Пътуване с багаж

Ако пътувате из града с всеки раници, чанти или всякакви други ръчен багаж не забравяйте да се съхранява тази на пода между краката си по време на пътуване на влаковете да бъде на безопасна страна.

 

Безопасност за Жена

Жените могат да се чувстват спокойни при пътуване с влак из Будапеща. Центърът на града е напълно безопасно за един голям град и толкова дълго, колкото пътници използват своя здрав разум и не поемат излишни рискове, само защото те са на почивка след това те да бъдете сигурни, че нищо лошо ще дойде при тях.

 

Избягването на джебчийство

Туристите са най-вероятно да се вдигне джобове в пренаселено обществени места, като например транспортни гари, където могат да се появят други дребни кражби. Въпреки, че това не е причина за сериозна загриженост посетителите се препоръчва да бъде наясно и Остани нащрек.

 

Опознаване – Пътувате с влак в Будапеща

Има няколко различни железопътни линии в Будапеща и влак туристически форми голяма част от техния обществен транспорт, което означава, че можете да получите почти навсякъде с влак. Не забравяйте да разгледате времената и различните линии ще трябва да предприеме, за да стигнете до целта си. Можете да намерите това информация за пътуване онлайн или на гарата. Можете също купи билети в гарите.

 

Вземи си Будапеща карта за пътуване с влак в Будапеща

След като сте били в Будапеща един или два дни и имам си лагери, бъдете сигурни, за да получите Будапеща Card. Картата предлага редица екстри като безплатен вход в някои музеи, Безплатно автобус/влак / трамвай / вода пътуване, и вода круиз.

 

Пътувате с влак в Будапеща еднодневни екскурзии

Има редица от фантастични еднодневни пътувания да се вземат, като направите пътуването с влак в Будапеща. Те ще ви отведе до някои невероятни дестинации и вие шоуто ефектни декори по пътя. Не забравяйте да си направи изследвания, преди да тръгнете. Уверете се, че можете да получите максимума от времето си в този град.

 

Красиви станции

Будапеща има някои от най-старите и най- красиви гари в Унгария. Не пропускайте да посетите жп гара Изток (ЖП гара изток) и Западната жп гара (ЖП гара запад) и вие трябва да стигнем до тях, като пътувате с влак в Будапеща, докато сте там и да прегърнат историята и ефектна архитектура, която Будапеща може да предложи.

 

Историята на железопътните линии

Линията M1 в Будапеща е вторият най-стар метрото линия в света. Той е бил в експлоатация от 1894 и дори е включен в списъка на ЮНЕСКО На световното културно наследство. Има толкова голяма част от историята в този град и влаковете са били в употреба в продължение на векове и все още ефективно протичане.

Будапеща наистина има всичко и е популярна туристическа дестинация. Защо да не бъдем като местните жители и да се възползват от влаковете като форма на обществен транспорт? Вие няма да бъдете разочаровани!

 

Резервация билет за влака в продължение на европейско пътуване? Защо да не се 3 минути на нашия сайт, за да намерите най-евтините билети за вашите маршрути. Влезте, за да ни Запазване на влак уебсайт сега. Билети могат да бъдат платени по няколко начина, всичко, за да направи своя опит възможно най-лесно.

 

Искате ли да се вгради в блога ни на сайта си, след това кликнете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F10-things-know-travel-by-train-in-budapest%2F%3Flang%3Dbg – (Превъртете надолу, за да видите кода за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/fr_routes_sitemap.xml и можете да промените / ФР до / де или / ИТ и повече езици.