Време за четене: 3 минути
(Последната актуализация на: 12/11/2021)

В рамките само на няколко часа, можете да се изследва множество ярки и блестящи нови страни. Но, това, което е най-добрият начин да отида там. Тренирайте срещу автобус в Европа при пътуване?

 

По-бързо и по-добре изглеждащи!

Влаковете, за разлика от автобуси, пътува направо през околност. Това означава, че вместо да се взира в скучна магистрала, или прекарват часове просто се движат от място на място, имате възможност да виждам повече на избрания от Вас страна. След като сте готови да продължите към следващата си дестинация, ще отида там за нула време. Висока скорост Тренирайте срещу автобус в Европа. Тя е, че няма мозък.

Франкфурт до Кьолн Влаковете

Дрезден до Кьолн Влаковете

Мюнхен до Кьолн Влаковете

 

Не конфитюри

Чрез "против" конфитюри, Тук не говорим за "без сладки удара". Имаме предвид не Задръствания. Това е нещото за железопътните линии – нищо не пречи на пътя. Те са една линия прав направо вашата дестинация.

Дижон до Париж Влаковете

Реймс в Париж Влаковете

Лил в Париж Влаковете

Екскурзии до Париж Влаковете

 

обучават срещу автобус, това е автобус
Автобусни седалки са по-плътни от влакови седалки

Комфортът на жп срещу автобус

Що се отнася до пътуването с влак срещу автобус. Удобство е цар. Когато се вземе решение между жп срещу автобус в Европа, Влаковете спечелят не само на път, но по средата, също! В гари, можеш чакам за влака в комфорт и безопасност, с много места, където да седнете, яде и да пие или покупка на продукт за вашето пътуване.

В автобус, Вие споделят по-малко пространство (и по-малка тоалетна!) с други пътници. Вие няма да бъдете в състояние да се изправи и да протегне краката си или се премести в по-тиха превоз, и не може да има нищо за ядене или пиене на разположение.

Люксембург в Брюксел Влаковете

Антверпен до Брюксел Влаковете

Амстердам до Брюксел Влаковете

Париж до Брюксел Влаковете

 

обучават срещу автобус, това е влакови седалки
Влакови места са по-удобни от автобусни седалки

Гъвкавостта на жп срещу автобус

На Влак пътуване, съобщения ще предоставят подробно в крак с времето информация на вашия влак, от времето, когато го оставя там, където спира и платформа, която се отклонява от, и ако искате да сравните влак срещу автобус на гъвкавост, След това във влака, Знаете ли, че в 90% точност кога ще пристигнат.

Автобусите ще получите от точка А до Б, но ако искате да се отиде по-нататък, вие ще се сблъскате с проблеми, скъпи. Непредвидими забавяне, причинено от трафика по пътищата може да означава, липсва връзката си, което да струва много повече.

Във влака, Имате ли общо гъвкавост; просто се появи и скочи върху което обучава за да отговарят на вашите планове.

Няма значение, ако сте пропуснали влака - можете просто да хоп на следващия!

Възможно ли е убеден в Тренирайте срещу автобус в Европа разисква още?

Милано до Венеция Влаковете

Падуа до Венеция Влаковете

Болоня до Венеция Влаковете

Рим до Венеция Влаковете

 

Продължи, резервират влак пътуване с Запазете влак. С много повече място на борда на влака, вие няма да имате място да седнете, да се отпуснете и да се насладите на гледката, докато обмисляте следващия си ход.

 

Искате ли да се вгради в блога ни на сайта си, след това кликнете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-versus-bus%2F%3Flang%3Dbg – (Превъртете надолу, за да видите кода за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/ru_routes_sitemap.xml и можете да промените / RU да / де / или го и повече езици.