Leestijd: 3 notulen
(Laatst geupdate op: 12/11/2021)

Binnen een paar uur, kunt u het verkennen van een veelheid van heldere en sparkly nieuwe landen. Maar, wat is de beste manier om er te komen. Trein versus bus in Europa tijdens het reizen?

 

Sneller en beter uit!

Treinen, in tegenstelling tot de bussen, reizen dwars door de platteland. Dit betekent dat in plaats van staren naar een boring highway, of urenlang gewoon verplaatsen van plaats tot plaats, heb je de mogelijkheid om zien meer van uw gekozen land. Zodra u klaar bent om door te gaan naar uw volgende bestemming, u zult er in een mum van tijd. Hoge snelheid Train versus Bus in Europa. Het is een no-brainer.

Frankfurt naar Keulen Treinen

Dresden naar Keulen Treinen

München naar Keulen Treinen

 

geen jams

Door ‘no files’, bedoelen we niet ‘no sweet beats’. We bedoelen geen files. Dat is het ding met spoorlijnen - niets blokkeert de weg. Ze zijn een rechte lijn recht op jouw bestemming.

Dijon naar Parijs Treinen

Reims naar Parijs Treinen

Lille naar Parijs Treinen

Tours naar Parijs Treinen

 

trainen versus bus, dit is bus
Bus stoelen zijn dichter dan treinzetels

Het comfort van Trein versus Bus

Als het gaat om reizen per trein versus bus. Comfort is koning. Wanneer u de keuze tussen Trein versus Bus in Europa, Treinen winnen niet alleen onderweg, maar daar tussenin, te! Op treinstations, jij kan wachten op uw trein in comfort en veiligheid, met veel plekken om te zitten, eten en drinken of benodigdheden te kopen voor uw reis.

Op een bus, u delen een kleinere ruimte (en een kleinere wc!) met andere passagiers. U zult niet in staat zijn om op te staan ​​en strek je benen of te verplaatsen naar een rustigere wagen, en kan er geen eten of drinken beschikbaar zijn.

Luxemburg naar Brussel Treinen

Antwerpen naar Brussel Treinen

Amsterdam naar Brussel Treinen

Parijs naar Brussel Treinen

 

trainen versus bus, dit is treinzetels
Train stoelen zijn comfortabeler dan buszetels

De flexibiliteit van Trein versus Bus

Op een treinreis, aankondigingen zal voorzien gedetailleerde up-to-date informatie op uw trein, uit bij het verlaten van de plaats waar het stopt en welk platform zij afwijkt, en als je wilt vergelijken trein versus bus op flexibiliteit, vervolgens op de trein, weet je in 90% nauwkeurigheid wanneer je aankomt.

Een bus brengt je van A naar B, maar als je wilt om verder te gaan, u zult tegenkomen kostbare problemen. Onvoorspelbare vertragingen veroorzaakt door het verkeer op de wegen kan betekenen dat het missen van uw verbinding, kost je veel meer.

Op een trein, je hebt volledige flexibiliteit; gewoon weer op en spring op welke treinen naar uw plannen aan te passen.

Het maakt niet uit of u uw trein mist - je kunt gewoon hop op de volgende!

Bent u ervan overtuigd dat in de Train versus Bus in Europa debatteren nog?

Milaan naar Venetië Treinen

Padua naar Venetië Treinen

Bologna naar Venetië Treinen

Rome naar Venetië Treinen

 

Ga verder, boek uw treinreis met Red een trein. Met veel meer ruimte aan boord van de trein, je zal ruimte om achterover te leunen hebben, ontspannen en genieten van het landschap terwijl u van plan uw volgende stap.

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-versus-bus%2F%3Flang%3Dnl – (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)