Leestijd: 6 notulen
(Laatst geupdate op: 11/04/2022)

De polemiek op trainen versus bus in Europa is een nooit eindigende topic, iedereen heeft zijn eigen mening. Maar, praten we eigenlijk over de veiligheid, en als we zijn - is het genoeg? De veiligheid van ons gekozen transport moet altijd op de eerste plaats komen, en we dat het aanpakken van vandaag. doorgaans, mensen de neiging om dit onderwerp anders benaderen, afhankelijk van hun eigen reisvoorkeursinstellingen. Verder, het laatste nieuws horen we over ongevallen in de hele wereld factor in, ook. Terwijl je zelden hoort was er een treinongeluk ergens, het gebeurt. Net zoals het geval is met lucht, auto, bus en andere vervoermiddelen. Toch, statistieken zijn duidelijk - officieel, de trein is een van de veiligste vormen van vervoer deze dagen! Hetzelfde veiligheidsniveau geldt voor het luchtverkeer, terwijl alle andere vervoermiddelen erna komen.

 

Is de trein een van de veiligste vervoerswijzen in alle landen??

Nee, Het is niet. Niet alle rails en treinen zijn van dezelfde kwaliteit. Als we spreken over treinreizen veiligheid, we meestal over praten in het kader van een specifiek land. Over het algemeen, reizen per spoor is zeer veilig, maar het kan nog steeds geen kwaad om de staat van de spoorwegen en connectiviteit van het land te controleren als u met de trein wilt reizen.

Bijvoorbeeld, slechts zeven jaar geleden de U.S. geteld 32,367 verkeersdoden, 570 spoorweg doden, en 485 lucht doden. Dit zijn slechts ruwe cijfers, maar ze schetsen een vrij duidelijk beeld te laten zien dat het reizen per trein en vliegreizen zijn beide aanzienlijk veiliger dan rijden op de weg.

Als u op reis door Europa, kijk dan op deze verrassende trein feiten.

Interlaken naar Zurich Treinen

Luzern naar Zürich Treinen

Bern naar Zürich Treinen

Genève naar Zürich Treinen

 

Train is een van de veiligste manieren van vervoer 1

 

Wat zijn de minst veilige Vervoermiddelen?

Dat moet een motorfiets. jokingly (niet dat er iets grappig is er) artsen gewoonlijk verwijzen naar motorfietsen (d.w.z., de ongevallen veroorzaakt door het rijden van een) zoals “donorcycles.” Blijkbaar, deze ongevallen zijn meestal zo frequent en fatale die ze produceren veel orgaandonoren. Reizen in een aantal van de snelste treinen in Europa niet leidt tot zo veel ongelukken.

München naar Berlijn Treinen

Frankfurt naar Berlijn Treinen

Hannover naar Berlijn Treinen

Hamburg naar Berlijn Treinen

 

train car bike

 

Hoe kan ik zeker zijn van de trein is een van de veiligste vormen van vervoer Now?

Hier zijn enkele van de belangrijkste redenen waarom de trein is een van de veiligste vormen van vervoer:

minder ongevallen

Wanneer beide spoorwegen en treinen op adequate wijze worden opgevangen (d.w.z., regelmatig onderhouden, gehandhaafd, indien nodig vervangen, enz.), u zult zelden eventuele ongevallen getuige met deze wijze van vervoer. Een van de redenen is dat, in tegenstelling tot het wegvervoer, er is maar één manier en één reismiddel (d.w.z., trein) na één route naar de eindbestemming. Er werden geen onverwachte voertuigen worden op je afkomt, waardoor je de controle verliest over de wiel. Er zijn geen plotselinge verschuivingen en bochten, of andere stressvolle en potentieel gevaarlijke situaties. Dit kan een van de redenen waarom het vervoer per trein één van de veiligste vormen van vervoer tot nu toe is gebleven zijn.

Lille naar Parijs Treinen

Luxemburg naar Parijs Treinen

Frankfurt naar Parijs Treinen

Genève naar Parijs Treinen

 

Train is een van de veiligste manieren van vervoer 3

 

De trein is een van de veiligste vormen van vervoer met milieuvoordelen

Als we vergelijken rail met weg- en luchtvervoer, we kunnen gemakkelijk aantonen dat trein een van de veiligste vervoerswijzen is, maar ook veel meer duurzame dan enig ander vervoermiddel. Hoe? Treinen produceren niet zo veel CO2 uitstoot, en trein emissies niet rechtstreeks in de bovenste atmosfeer. Plus, treinen niet te veel energie of ruimte verbruiken, en hun geluidsniveaus zijn minder dan andere transportmethoden. De meeste milieubewuste pendelaars kiezen forensentreinen als hun favoriete vervoersmethode. Reizigers in Europa, te, dol op de eco-vriendelijkheid van de treinen, samen met hun veiligheidsrapporten.

Amsterdam naar Londen Treinen

Rotterdam naar Londen Treinen

Parijs naar Londen Treinen

Brussel naar Londen Treinen

 

Gezondheidsvoordelen

Behalve de bovengenoemde voordelen voor het milieu dat zijn, tegelijkertijd, onze eigen voordelen voor de gezondheid, niet alleen de trein is een van de veiligste vormen van vervoer, maar het rijden treinen zijn uitstekend geschikt voor onze algehele gezondheid.

Betreffende treinen, ze laten degenen die hen rit naar:

  • Verplaats u in de wagen en loop de gangen van de trein, terwijl on the move. Dit helpt het lichaam verblijf mobiel
  • Loop naar hun kantoren of woningen, nadat zij het station verlaten. Dit is geweldig voor hun lichaamsbouw
  • Dutje doen op weg naar het werk en terug van het werk zonder het risico te lopen in een auto ongeluk. Een belangrijk preventie veiligheid
  • Genieten vrijetijdsactiviteiten tussen de punten A en B. Een fantastische manier om te ontspannen en jezelf uit een slecht humeur

De laatste tijd, wanneer iedereen overwerkt en springen uit hun autostoel aan hun stoel op het werk en vice versa, tussendoor even chillen is cruciaal. Het hebben van de mogelijkheid om te rusten op een trein zoals je pendelen is zeker een van de vele redenen waarom mensen kiezen voor treinen.

 

Train is een van de veiligste vormen van vervoer de CO2-uitstoot

 

Het over langeafstandstreinen, zij zijn een fantastische optie om te reizen omdat ze toelaten dat sommige downtime. Om van punt A naar punt B in 2 uren met het vliegtuig is efficiënt, maar is het veilig voor uw gezondheid? Is het uitdagen onze blog post “Train is een van de veiligste manieren van vervoer”? Kan jouw lichaam en geest het verwerken van de plotselinge verandering van het klimaat, luchtdruk, en alles wat daar tussenin? Nauwelijks. Dit is de reden waarom het reizen per trainen in Europa laat je lichaam wennen aan de veranderingen en verwerkt ze in een gezonde manier.

Berlijn naar München Treinen

Frankfurt naar München Treinen

Wenen naar München Treinen

Stuttgart naar München Treinen

 

Bagage (Veiligheid) Voordelen

Niet bepaald een gezondheid of een veiligheids voordeel, maar bagage veiligheid speelt een vrij belangrijke rol voor sommige passagiers. Het maakt niet uit of u pak licht voor reizen of niet, u wilt dat uw bagage in één stuk. De meeste reizigers zijn verzamelaars van kostbare artefacten, beeldjes, documenten, enz. en zij willen hun herinneringen bij zich. helaas, vliegreizen staat bekend om verloren en beschadigde bagage, wat zelden voorkomt als u met de trein reist. Plus, uw bagage is altijd bij je, zodat niemand kan het voordelig bij bagageafhaalruimte rukken. Is dit de reden om te zeggen dat de trein is een van de veiligste vormen van vervoer? Wij denken van wel.

 

 

Reizen per trein is niet ieders kopje thee, maar het is zeker een van de veiligste cups, en het meest charmant degenen, te. De volgende keer dat je bent planning uw vakantiebestemming, van mening dat de trein is een van de veiligste vervoerswijzen, en aarzel niet om treinreizen een kans te geven. Het is comfortabel, het is veilig, het is super charmant, en een ervaring die je altijd zult herinneren. Als je bent Europa rond te reizen, Contacteer ons op https://www.saveatrain.com om je ticket te boeken in minder dan drie minuten en geniet van je veilig reizen op de rails!

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, U kunt kiezen tussen onze foto's en tekst en geef ons krediet met een link naar deze blogpost, of u klikt hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-safest-transportation%2F%3Flang%3Dnl – (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)