Leestijd: 5 notulen
(Laatst geupdate op: 27/03/2021)

Er zijn tegenwoordig meerdere vervoerswijzen beschikbaar om door Europa te reizen, maar reizen per trein versus vliegtuig reizen is de meest interessante.

Echter, die vervoermiddel best? Bij Red een trein, we zijn natuurlijk bevooroordeeld en denken dat het reizen per trein is veruit de superieure soort vervoer! Lees hieronder verder om erachter te komen wat beter is en laat ons een duik nemen in onze post over treinreizen versus vliegtuigreizen.

 

Eco- vriendelijk

Vliegreizen wordt nu erkend als de snelst groeiende bijdrage aan de opwarming van de aarde. Het vermijden van vliegtuigen als er gemakkelijk alternatieven voor reizen is misschien wel de grootste ding dat elk individu kan doen om hun carbon footprint te snijden. Luchtverontreiniging wordt drastisch verminderd door het nemen van de trein over het vliegtuig. In de meeste Europese landen, spoornetwerken zijn uitgebreid en diensten zijn frequent, dus u kunt er reizen eco-vriendelijke zonder enige opoffering.

Foggia naar Bari Treinen

Florence naar Bari Treinen

Napels naar Bari Treinen

Rome naar Bari Treinen

 

milieuvriendelijk reizen per trein

 

De flexibiliteit van het reizen per trein versus vliegtuig reizen

Als u met het vliegtuig reist, betekent dit meestal dat u wekenlang uw zitplaats moet reserveren, of zelfs maanden, van tevoren een redelijk tarief te krijgen.

Zodra u uw stoel hebben verzekerd, Het is niet gemakkelijk om uw vluchten te veranderen zonder een grote vergoeding te betalen.

Hoewel sommige treinen moet u ervoor zitplaatsreserveringen vooraf, er is veel meer flexibiliteit, vooral als je nodig hebt om de tijd die u wenst te reizen veranderen.

Nu met Save A Train, zelfs als uw ticket prijsdalingen, ze zullen u laten weten en helpen u uw ticket ruilen tegen een lagere prijs!

Brussel naar Antwerpen Treinen

Amsterdam naar Antwerpen Treinen

Lille naar Antwerpen Treinen

Parijs naar Antwerpen Treinen

 

Geen gedoe

Stel je voor het nemen van een reis en niet hoeft te twee uur vroeg aankomen, wachten in een lange security lijn, maatregel uw vloeistoffen en gels, of neem je schoenen uit voor inspectie. Welkom in de wereld van het reizen per trein. Wanneer u een reis door de lucht, meer tijd en veiligheidsmaatregelen nodig zijn. Reizen met de trein betekent meestal dat je kunt aankomen 30 minuten voor tijd en loop rechtdoor naar uw platform, zonder gedoe en geen noodzaak om in uw koffers, dus hier zijn we gepresenteerd met een ander groot punt van het reizen per trein versus vliegtuig reizen, waar de trein reizen wint!

Dijon naar Parijs Treinen

Reims naar Parijs Treinen

Lille naar Parijs Treinen

Tours naar Parijs Treinen

 

Treinreizen versus reizen Plane, Speed ​​- sneller van deur tot deur

Vliegreizen is bekend als een van de te snelste manieren om uw bestemming te bereiken, echter, dit is alleen het nemen van de vlucht zelf in aanmerking. Hoe lang van tevoren van uw vlucht moet je aankomt bij de lange check-in en de veiligheid te overschrijden? Als u een tas heeft ingecheckt, moet u wachten om deze op te halen wanneer u aankomt - dit kost veel tijd. In tegenstelling tot de luchthavens, op treinstations zijn er geen check-ins of beveiliging lijnen, dus je hoeft niet te worden op het station uur voor uw reis. Meest grote treinstations zijn gelegen in het hart van de steden die zij dienen. Meestal als je de trein, komt u direct op uw bestemming. Echter, door een vliegtuig te nemen, je zou kunnen besteden uren om van en naar de luchthaven.

Amsterdam naar Londen Treinen

Lyon naar Londen Treinen

Parijs naar Londen Treinen

Brussel naar Londen Treinen

 

Kostenefficient

In het laatste decennium, reizen per trein is steeds aantrekkelijker te worden prijsbewuste reizigers. Hoewel het nemen van een vliegtuig naar jouw bestemming is nog steeds een effectieve manier om uw bestemming te bereiken, er zijn extra kosten die we doorgaans verwaarlozen om rekening te houden. Bij het overwegen van uw wijze van vervoer, je moet toevoegen in de extra kosten van het vervoer van en naar de luchthaven. Het gaat om ofwel de kosten van brandstof en parkeren, of de luchthaven bus of taxi. Geen van die goedkoop.

München naar Potsdam Treinen

Hamburg naar Potsdam Treinen

Hannover naar Potsdam Treinen

Frankfurt naar Potsdam Treinen

 

Comfort

Tenzij u voor business class hebben betaald, uw ruimte beperkt zich meestal op een vliegtuigstoel. Op een trein, kunt u meer vrij bewegen, en je zal meer beenruimte hebben rond uw zetels. Tijdens uw vlucht, je moet wachten tot het teken van de veiligheidsgordel uitgaat om van je stoel te gaan. Echter, op een trein je naar beneden beweegt de gangpaden, een hapje of koffie, en kijken naar de wereld die voorbijgaat. EEN landschappelijke trein kan zelfs een vakantie zijn. De meeste Europese treinen bieden ook gratis WiFi - iets wat nog niet kan worden gezegd voor alle luchtvaartmaatschappijen.

Treinreizen kunt u ook comfortabel te reizen met uw aanbeden huisdier. veel huisdieren zijn niet geschikt voor vliegreizen als gevolg van gezondheidsproblemen, leeftijd, of ras.

passagiers op Europese treinen kunnen honden, katten, en andere kleine dieren met hen en meestal zonder extra kosten!

Gelet op al deze factoren in overweging, het is gemakkelijk om te zien hoe het reizen per trein wordt steeds overheersende vandaag. Vliegtuigen zijn handig om je weg te komen aan landen mijl. Echter, als u door Europa of andere gebieden reist met uitstekend spoorvervoer, reizen per trein is de meest efficiënte en comfortabele wijze van vervoer.

Frankfurt naar Salzburg Treinen

Berlijn naar Salzburg Treinen

Keulen naar Salzburg Treinen

Dresden naar Salzburg Treinen

 

het comfort van het reizen per trein

 

Dus nu dat we de winnaar in de trein reizen versus vliegtuig reizen gesloten, Om het vinden best treinkaartjes in Europa, bezoeken Red een trein.

Voor meer informatie, Volgen Save A Train op Facebook, Instagram account, en Twitter accounts.

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-travel-versus-plane-travel%2F%3Flang%3Dnl – (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)