Leestijd: 8 notulen
(Laatst geupdate op: 25/06/2021)

Kleurrijk, exotisch, en buitengewoon in kenmerken en leefgebied, je zult deze vinden 12 dieren de meest unieke dieren om te zien in Europa. bewonen de diepste oceanen, hoogste Alpen, of rusten in groene Europese bossen, Zorg ervoor dat je op je volgende tocht in Europa uitkijkt naar deze geweldige wilde dieren.

 

1. Unieke dieren om te zien in Europa: Europese Lynx

Woonachtig in Zwitserland, Frankrijk, Italië, en Tsjechië, de Europese Lynx is een unieke wilde kat. De Lynx heeft een korte staart, bruine vacht met vlekken, zo gemakkelijk te herkennen in het besneeuwde winterbos.

U zult zien dat deze wilde kat een fascinerend ras van een huiskat is, en de wilde bonte cheetah.

Waar kan ik de Europese Lynx in Europa zien??

De Beierse Woud is een geweldige plek om Lynxen en hun nakomelingen te spotten.

Düsseldorf naar München met een trein

Dresden naar München met een trein

Neurenberg naar München met de trein

Bonn naar München met de trein

 

European Lynx in the snow is a Unique Animals To See

 

2. Unieke dieren om te zien in Europa: Papegaaiduiker

Je kunt deze prachtige wezens het beste vanaf half april spotten bij kliffen langs de kust. Bijvoorbeeld, Skomer Island in West-Wales is een prachtige bestemming voor fotografie van dieren in het wild en papegaaiduikers. In aanvulling op, de Bretonse kust is een andere geweldige locatie om de Atlantische zeevogel te bewonderen.

Papegaaiduikers reiken tot 30 cm in lengte en 20 cm hoog. Bovendien, met een oranje snavel en cirkels bij de ogen, je zult merken dat ze heel gemakkelijk zijn om deze mooie zeevogels te spotten op kliffen aan de oceaan. Met 90% van de gehele wereldbevolking in Europa, je kunt het grootste deel van het jaar hele kolonies bewonderen langs de kusten van Europa.

Waar kan ik papegaaiduikers in Europa zien?

De Bretonse kust in Frankrijk en het eiland Skomer zijn geweldige plekken waar je de papegaaiduiker kunt zien.

Amsterdam naar Parijs met de trein

Londen naar Parijs met een trein

Rotterdam naar Parijs met de trein

Brussel naar Parijs met de trein

 

Puffin is a Unique Animals To See In Europe

 

3. Unieke dieren om te zien in Europa: Saiga

De Saiga is een unieke antilope, helaas, bedreigd tegenwoordig. De Saiga is een van de 12 meest unieke dieren die je in Europa kunt zien. Met zijn ongebruikelijke neus, dit unieke dier kan zich gemakkelijk aanpassen aan koude en warme klimaten, aangezien de vorm van de neus dit doel dient.

daarom, de Saiga heeft geen vaste woning en kan migreren tot 1000 km tussen zomer en winter. Bovendien, het kan tientallen kilometers per dag lopen en is vooral overdag actief. Een interessant feit over de Saiga is dat naast planten en gras, het eet giftige planten voor andere dieren.

Waar kan ik de Saiga in Europa zien?

Je kunt de Saiga spotten in de prachtige Karpaten en bossen.

 

Saiga is the wild in Europe

 

4. Unieke dieren om te zien in Europa: De boommarter

Als je toevallig door de Europese bossen en bossen wandelt, zul je hoogstwaarschijnlijk de unieke pijnboommarter tegenkomen. Pijnboommarters leven in boomgaten en zijn redelijk goede klimmers, dus kijk zeker even omhoog als je dit bijzondere wezen wilt spotten.

De Pine Martens zijn kastanjebruin van kleur, met een lichtgeel slabbetje om de nek. Dus zelfs in de bossen, het zal moeilijk zijn om dit fascinerende dier op een boomtak te missen, met dat gele slabbetje.

Waar kan ik de Pine Martens zien?

De hooglanden in Schotland en Ierland, zijn de beste plekken om de pijnboommarter te zien.

 

The Pine Marten is among the Unique Animals To See In Europe

 

5. Unieke dieren om te zien in Europa: Europese groene hagedis

Bij 40 cm groot, de Europese groene hagedis zal heel moeilijk te missen zijn. Deze unieke hagedis heeft een heldergroene rug en gele buik. belangwekkend, tijdens de paartijd, de mannetjes verkleuren naar helderblauw.

De Groene Hagedis leeft op grote hoogte van 2000 meter, zo, terwijl je omhoog wandelt in de Oostenrijkse bergen, kijk zeker rond. Als u van herfst naar winter reist, dan spot je deze hagedissen waarschijnlijk in grotten en droge schuilplaatsen. Echter, in de zomer, vanaf maart, deze schoonheden zullen opwarmen in de zon.

Waar kan ik de groene hagedis zien?

Je ziet deze groene hagedis zittend in de zon op rotsen, over Europa, Oostenrijk, Duitsland, tot Roemenië, en Turkije.

Salzburg naar Wenen met een trein

München naar Wenen met een trein

Graz naar Wenen met de trein

Praag naar Wenen met een trein

 

the gorgeous European Green Lizard

 

6. Unieke dieren om te zien in Europa: Roze flamingo

De prachtige roze flamingo's bewonen een van de beste natuurreservaten in Europa. De roze flamingo's leven met geweldige wilde paarden in het Camargue-reservaat in Frankrijk. De roze flamingo is het symbool van de Camargue geworden, in zijn levendige roze kleuren.

In de lagunes, moerasland, of omhoog vliegen, pronken met hun schoonheid, de roze flamingo is een prachtig gezicht. Terwijl je door de 4 paden in de Camargue, je zult snel begrijpen waarom deze vogel een van de 12 meest unieke dieren om te zien in Europa.

Waar kan ik de roze flamingo zien in het Camargue-reservaat?

De Camargue is een enorm natuurgebied in Frankrijk. Om deze unieke vogel te zien, ga naar de Ornithologisch park.

Lyon naar Toulouse met een trein

Parijs naar Toulouse met de trein

Leuk naar Toulouse met de trein

Bordeaux naar Toulouse met de trein

 

Flying Pink Flamingo

 

7. Walvissen in Ierland

Als u toevallig in het zuiden van Ierland vaart, ergens in de verte, een knobbelige kop kan van onder water komen. Dit zou de bultrug kunnen zijn, de prachtige en enorme walvis die in de oceaan rond Ierland leeft.

Ondanks hun indrukwekkende en intimiderende omvang, 12-16 meter, ze zijn onschadelijk en zachtaardig. Deze prachtige walvissen arriveren laat in de herfst, zingen hun complexe liedjes, blijvende tussen 10-20 notulen.

Waar kan ik de bultrug zien?

Schotland, Ierland, Engeland is geweldig om walvissen te spotten.

 

 

8. Unieke dieren om te zien in Europa: Wolven

Fascinerend en beangstigend, wolven zijn een van de bedreigde diersoorten in Europa. Deze unieke dieren passen zich gemakkelijk aan elke habitat aan, in hun camouflagekleuren, en groot van formaat. Er zijn veel wolvenrassen, maar de gemiddelde wolf kan reiken tot 70 kg.

Wolven leven in bossen, in verpakkingen, en beschouwd als zeer beschermde dieren in Europa. Er zijn natuurbeschermingscentra en reservaten om de wolven te beschermen en ze de beste omstandigheden te bieden, zodat ze niet volledig uitsterven.

Waar kan ik wolven in Europa zien?

Regio Ligurië in Italië, het Beierse Woud, en Polen zijn de wolven’ favoriete habitat.

 

Special Wolves Animals To See In Europe

 

9. Unieke dieren om te zien in Europa: Dolfijnen

Spetteren en zingen in de wateren van de Italiaanse kustlijn, de lieftallige dolfijnen zijn een prachtig gezicht. Terwijl iedereen waarschijnlijk dolfijnen op foto's heeft gezien, waterparken, of dierentuinen in Europa, niets is te vergelijken met zeilen en deze lieftallige wezens bewonderen.

De beste tijd om dolfijnen te zien is in de zomer als het warmer is, en je kunt een boottocht maken om dolfijnen te spotten.

Waar kan ik dolfijnen zien in Italië?

De prachtige kusten van Cinque Terre en de Ligurische zee zijn de perfecte plek om wilde dolfijnen in Italië te zien.

La Spezia naar Riomaggiore met de trein

Florence naar Riomaggiore met de trein

Modena naar Riomaggiore met de trein

Livorno naar Riomaggiore met de trein

 

Dolphins in Italy jumping over water

 

10. Reuzenhaaien

Wanneer de meeste mensen horen “haai” de meest natuurlijke reactie is schel en angst. Echter, de machtige reuzenhaai is misschien enorm en intimiderend van formaat, maar deze haai eet alleen plankton.

daarom, u kunt zich hier volkomen veilig voelen 12 tonen en 12 meter vis. De reuzenhaai is de op een na grootste haai in het VK, en het beste te zien vanaf kliffen in de zomer. Zo, als je een grote driehoekige vin en een grijs lichaam ziet, zwaai dan hallo en bereid je camera voor op een reuzenhaai.

Waar kan ik de Basking Sharks Inn The UK zien?

voor de kust van Cornwell, het Isle of Men, en veel van de kusten van West-Engeland, je kunt reuzenhaaien zien in hun natuurlijke habitat.

 

Basking Sharks looks similar to whales

 

11. Unieke dieren om te zien in Europa: Wolverine

Puinhoop, Puinhoop, is de bijnaam van de veelvraat in het Latijn, vertaald naar gluten. Deze ongebruikelijke naam past bij het grootste lid van de familie Mustelidae – perfect omdat ze een ongewoon grote eetlust hebben.

Om deze reden, veelvraten kunnen ver reizen op zoek naar voedsel, en is nu overal in Europa te vinden.

Waar kan ik Wolverines zien?

Over het algemeen, de veelvraatpopulatie is geconcentreerd in Rusland, de Taiga, en Azië. Bovendien, je kunt ook veelvraat in zien het highland wildlife park in het VK.

 

Wolverine is a Rare and part of the Unique Animals To See In Europe

 

12. Unieke dieren om te zien in Europa: Alpine Steenbok

Hoog op 4000 meter, tussen de besneeuwde bergtoppen, naar rotswanden, je zult de Alpine Ibex vinden. Met hoorns die kunnen opgroeien 140 cm, deze berggeit is een van de meest indrukwekkende en unieke dieren in Europa.

ten eerste, bewonen de Europese Alpen, de Alpine Ibex, is niet zo gemakkelijk te herkennen in vergelijking met reuzenhaaien en groene hagedissen. behalve, hun hoeven maken het voor de steenbok gemakkelijk om omhoog te klimmen en te ontsnappen aan roofdieren in de rotsachtige Alpen.

Waar kan ik de Alpine Ibex zien?

De Italiaanse Alpen en Zwitserse alpen heb er een paar geweldige uitzichtpunten voor het observeren van dieren in het wild en alpine steenbokken.

Zürich naar Wengen met een trein

Genève naar Wengen met een trein

Bern naar Wengen met de trein

Basel naar Wengen met een trein

 

Mountain Alpine Ibex

 

Hier bij Red een trein, we helpen u graag bij het plannen van een reis naar de beste plekken om dieren in het wild te spotten. Een treinreis door Europa is ideaal om naar de natuurlijke leefgebieden van deze unieke dieren in Europa te reizen.

 

 

Wilt u onze blogpost "12 meest unieke dieren om te zien in Europa" op uw site insluiten?? U kunt onze foto ' s en tekst en geef ons krediet met een link naar deze blog post. Of klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Funique-animals-europe%2F%3Flang%3Dnl– (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)