Waktos Maca: 8 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 28/03/2021)

Warna-warni, aheng, sareng rongkah dina fitur sareng tempat padumukan, anjeun bakal mendakan ieu 12 sato sato anu paling unik pikeun ditingali di Éropa. nyicingan sagara paling jero, pangluhurna Alps, atanapi istirahat di leuweung alas Éropa anu héjo, pastikeun waspada pikeun sato liar anu endah ieu dina pelarian anjeun salajengna di Éropa.

 

1. Sato Unik Anu Ningali Di Éropa: Éropa Lynx

Nyicingan Swiss, Perancis, Itali, sareng Républik Céko, Éropa Lynx mangrupikeun wildcat unik. Lynx ngagaduhan buntut pondok, buluan coklat sareng bintik-bintik, gampang pisan ditingali di leuweung usum salju.

Anjeun bakal mendakan ucing liar ieu mangrupikeun anakan ucing piaraan, sareng cheetah anu kasawang liar.

Dimana kuring tiasa ningali Lynx Éropa di Éropa?

The Bavarian Leuweung mangrupikeun tempat anu saé pikeun ningalian Lynxes sareng turunanana.

Dusseldorf ka Munich Kalayan Karéta

Dresden ka Munich Kalayan Karéta

Nuremberg ka Munich Kalayan Karéta

Bonn ka Munich Kalayan Karéta

 

Éropa Lynx dina salju mangrupikeun Sasatoan Unik Anu Katingali

 

2. Sato Unik Anu Ningali Di Éropa: Puffin

Anjeun tiasa mendakan mahluk-mahluk anu saé ieu ti mimiti pertengahan April ku gawir basisir. Salaku conto, Pulo Skomer di Wales Kulon mangrupikeun tujuan anu saé pikeun satwa sareng fotografi Puffin. Salaku tambahan, basisir Brittany mangrupikeun lokasi anu saé pikeun ngagumkeun laut laut Atlantik.

Puffins ngahontal nepi ka 30 cm panjangna na 20 cm jangkungna. Sumawona, kalayan cucuk jeruk sareng bunderan dina panon, anjeun bakal mendakan yén aranjeunna gampang pisan pikeun ningali manuk laut ieu dina gawir di sisi laut. jeung 90% tina sakumna penduduk global di Éropa, anjeun tiasa ngagem koloni sadayana ku basisir Éropa salami sataun.

Dimana Abdi Tiasa Ningali Puffins Di Éropa?

Basisir Brittany di Perancis sareng Pulo Skomer mangrupikeun tempat anu saé anjeun tiasa ningali Puffin.

Amsterdam ka Paris Kalayan Karéta

London ka Paris Kalayan Karéta

Rotterdam ka Paris Kalayan Karéta

Brussel ka Paris Kalayan Karéta

 

Puffin mangrupikeun Sasatoan Unik Anu Tiasa Ditingali di Éropa

 

3. Sato Unik Anu Ningali Di Éropa: Saiga

Saiga mangrupikeun antelop unik, lebar, kaancam ayeuna. Saiga mangrupikeun salah sahiji 12 paling sato unik anjeun tiasa ningali di Éropa. Kalayan irung anu henteu biasa, sato unik ieu tiasa gampang adaptasi sareng iklim anu tiis sareng panas, kumargi bentuk irung ngalaksanakeun tujuan ieu.

kituna, si Saiga teu gaduh bumi tetep sareng tiasa hijrah dugi ka 1000 km antara usum panas jeung usum salju. Sumawona, éta tiasa jalan-jalan puluhan km per dinten sareng seueurna aktif siang siang. Kanyataan anu pikaresepeun ngeunaan Saiga nyaéta salian tina pepelakan sareng jukut, éta ngahakan pepelakan toksik pikeun sato anu sanés.

Dimana Kuring Tiasa Ningali Saiga Di Éropa?

Anjeun tiasa mendakan Saiga di pagunungan Carpathian sareng leuweung leuweung anu indah.

 

Saiga anu liar di Éropa

 

4. Sato Unik Anu Ningali Di Éropa: The Pinus Marten

Upami anjeun kajantenan leumpang ngaliwatan leuweung sareng leuweung Éropa anjeun paling dipikaresep pikeun minuhan pinus Marten unik. Pinus Martens cicing dina liang tangkal sareng pendaki anu cukup saé, janten pastikeun pikeun milarian upami anjeun hoyong ningali mahluk khusus ieu.

The Pinus Martens dina warna chestnut-coklat, sareng bib konéng lampu dina beuheung. Maka bahkan di leuweung geledegan, éta bakal hésé lasut sato anu matak ieu dina dahan tangkal, sareng bib konéng éta.

Dimana kuring tiasa ningali pinus Martens?

Dataran luhur di Skotlandia sareng Irlandia, mangrupikeun tempat anu paling saé pikeun ningali Pinus Marten.

 

Pinus Marten mangrupikeun Sasatoan Unik Anu Tiasa Ditingali di Éropa

 

5. Sato Unik Anu Ningali Di Éropa: Kadal Héjo Éropa

di 40 ukuran cm, éta bakal hésé pisan kantun kadal héjo Éropa. Kadal unik ieu ngagaduhan héjo tonggong sareng beuteung konéng. Lucuna, nalika usum kawin, jalu ngagentos warna na janten biru caang.

Kadal Héjo hirup dina jangkungna luhur 2000 méter, janten, nalika anjeun naék gunung di pagunungan Austria, pastikeun ningali-ningali. Upami anjeun iinditan ti usum gugur dugi ka usum salju, maka anjeun panginten bakalan ningali kadal ieu di guha sareng tempat nyumput garing. Sanajan, dina usum panas, mimitian ti bulan Maret, kaéndahan ieu bakal haneut dina panonpoé.

Dimana kuring tiasa ningali kadal héjo?

Anjeun tiasa ningali kadal héjo ieu linggih dina panonpoe dina batu, sakuliah Éropa, Austria, Jérman, nepi ka Romania sareng Turki.

Salzburg ka Wina Kalayan Karéta

Munich ka Wina Kalayan Karéta

Graz ka Wina Kalayan Karéta

Iraha ka Wina Kalayan Karéta

 

Kadal Héjo Éropa anu anca

 

6. Sato Unik Anu Ningali Di Éropa: Pink Flamingo

Flamingo pink anu saé nyicingan salah sahiji cagar alam satwa pangalusna di Éropa. Flamingo pink hirup sareng kuda liar anu endah di cadangan Camargue di Perancis. Flamingo pink parantos janten simbol Camargue, dina warna pink na anu ngagedur.

Di laguna, marshland, atanapi ngalayang ka luhur, pamer kaendahanana, flamingo pink nyaéta paningali anu luar biasa. Nalika anjeun ngalangkungan éta 4 jalan satapak di Camargue, anjeun bakal gancang ngartos kunaon manuk ieu mangrupikeun salah sahiji 12 paling sato unik anu tiasa ditingali di Éropa.

Dimana kuring tiasa ningali Pink Flamingo Di Camargue Reserve?

Camargue mangrupikeun cagar alam ageung di Perancis. Dina raraga ningali manuk unik ieu, kop kana Taman Ornithologis.

Lyon ka Toulouse Kalayan Karéta

Paris ka Toulouse Kalayan Karéta

Saé Toulouse Kalayan Train

Bordeaux ka Toulouse Kalayan Karéta

 

Ngalayang Pink Flamingo

 

7. Paus di Irlandia

Upami anjeun kabeneran balayar di Kidul Irlandia, wae di kajauhan, sirah knobbly bisa muncul tina jero cai. Ieu tiasa janten paus Humpback, paus anu megah tur ageung hirup di sagara di sakitar Irlandia.

Sanaos ukuran anu berkesan sareng pikasieuneunana, 12-16 méter, aranjeunna henteu bahaya sareng lemah lembut. Paus éndah ieu sumping di akhir usum gugur, nyanyi lagu kompléks maranéhna, awét antara 10-20 menit.

Dimana kuring tiasa ningali paus Humpback?

Skotlandia, Irlandia, Inggris anu saé pikeun nonton lauk paus.

 

 

8. Sato Unik Anu Ningali Di Éropa: Ajag

Pikaresepeun sareng pikasieuneun, ajag mangrupikeun sasatoan anu kaancam di Éropa. Sasatoan unik ieu gampang adaptasi sareng habitat naon waé, dina warna kamuflase maranéhanana, sareng ageung ukuranana. Aya seueur anakan ajag, tapi ajag rata-rata tiasa ngahontal 70 kg.

Ajag cicing di leuweung, dina bungkus, sareng dianggap sato anu dijagaan tinggi di Éropa. Aya pusat konservasi sareng cadangan pikeun ngajagi serigala sareng nyayogikeun aranjeunna kaayaan anu pangsaéna supados aranjeunna henteu leres-leres punah.

Dimana kuring tiasa ningali srigala di Éropa?

Wilayah Liguria di Itali, leuweung Bavaria, sareng Polandia nyaéta srigala’ habitat pikaresep.

 

Sato Ajag Husus Kanggo Ningali Di Éropa

 

9. Sato Unik Anu Ningali Di Éropa: Lumba-lumba

Nyebrot sareng nyanyi di perairan basisir Italia, lumba-lumba denok mangrupakeun tetempoan éndah. Sedengkeun sadayana panginten parantos ningali lumba-lumba dina gambar, taman cai, atanapi kebon binatang di Éropa, henteu aya anu ngabandingkeun sareng balayar sareng ngagumkeun mahluk-mahluk anu saé ieu.

Wayah pangsaéna pikeun ningali lumba-lumba nyaéta dina usum panas nalika usum panas, sareng anjeun tiasa ngalangkungan wisata kapal lumba-lumba.

Dimana kuring tiasa ningali lumba-lumba di Itali?

The basisir éndah Cinque Terre sareng laut Ligurian mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun ningali lumba-lumba liar di Itali.

La Spezia ka Riomaggiore Kalayan Karéta

Florence ka Riomaggiore Kalayan Karéta

Modena ka Riomaggiore Sareng hiji Kereta

Livorno ka Riomaggiore Kalayan Karéta

 

Lumba-lumba di Itali luncat ngalangkungan cai

 

10. Hiu Basking

Nalika seueur jalma nguping “hiu” réaksi anu paling alami nyaéta héran sareng kasieunan. Sanajan, Basking Shark anu perkasa tiasa ageung sareng nyingsieunan ukuranana, tapi hiu ieu ngan ukur tuang plankton.

kituna, anjeun tiasa ngaraos aman pisan kira-kira ieu 12 nada sareng 12 méter lauk. Basking Shark mangrupikeun hiu panglobana kadua di Inggris, sareng anu paling katingali ti gawir di usum panas. janten, lamun ningali sirip segitiga ageung sareng awak kulawu, teras ombak salam sareng siapkeun kaméra anjeun pikeun snap Basking Shark.

Dimana kuring tiasa ningali Basking Shark Inn Inggris?

peureum Cornwell shores, Pulo Lalaki, sareng seueur Kulon Inggris tepi ka pantai, anjeun tiasa ningali hiu basking di habitat alamna.

 

Basking Shark katingalina mirip lauk paus

 

11. Sato Unik Anu Ningali Di Éropa: Wolverin

Ngacapruk, Ngacapruk, nyaéta julukan wolverine dina basa Latin, ditarjamahkeun ka Gluten. Ngaran anu teu biasa ieu cocog sareng anggota panggedéna di kulawarga Mustelidae – sampurna kusabab aranjeunna ngagaduhan napsu ageung.

Kusabab ieu, wolverines tiasa ngumbara jauh pikeun milari tuangeun, sareng ayeuna tiasa dipendakan di panjuru Éropa.

Dimana kuring tiasa ningali Wolverines?

dina umumna, populasi wolverine konsentrasi di Rusia, si Taiga, jeung Asia. Sumawona, anjeun ogé tiasa ningali wolverines di taman margasatwa daratan di Inggris.

 

Wolverine mangrupikeun Langka sareng bagian tina Sasatoan Unik Anu Ningali Di Éropa

 

12. Sato Unik Anu Ningali Di Éropa: Alpine Ibex

Luhur nepi di 4000 méter, antara puncak gunung salju, ka gawir cadas, anjeun bakal mendakan Alpine Ibex. Kalayan tanduk anu tiasa tumuh 140 cm, embe gunung ieu mangrupikeun sato anu paling berkesan sareng unik di Éropa.

firstly, nyicingan Alpen Éropa, éta Alpine Ibex, henteu gampang pisan ditingali ngabandingkeun sareng Basking Shark sareng kadal héjo. sajaba ti, hoofs aranjeunna matak ngamudahkeun pikeun Ibex naék sareng kabur prédator di pegunungan Alps.

Dimana kuring tiasa ningali Alpine Ibex?

The Alps Italia jeung Swiss Alps gaduh sababaraha sudut pandang anu endah pikeun satwa sareng nonton Alpine Ibex.

Zurich ka Wengen Kalayan Karéta

Jenéwa ka Wengen Kalayan Karéta

Bern ka Wengen Sareng Karéta

Basel ka Wengen Kalayan Karéta

 

Gunung Alpine Ibex

 

di dieu di Simpen A Train, kami bakal senang ngabantosan ngarencanakeun perjalanan ka tempat-tempat anu paling saé pikeun nonton satwa. Perjalanan karéta di Éropa nyaéta idéal pikeun ngumbara ka habitat alam sato unik ieu di Éropa.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "12 Sasatoan Anu Paling Unik Anu Ningali Di Éropa" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Funique-animals-europe%2F%3Flang%3Dsu- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)