Lesetid: 8 minutter
(Sist oppdatert: 25/06/2021)

Fargerik, eksotisk, og ekstraordinær i funksjoner og sted for habitat, du finner disse 12 dyr de mest unike dyrene å se i Europa. bebor de dypeste havene, høyeste Alpene, eller hvile i grønne europeiske skogområder, sørg for å være på utkikk etter disse fantastiske ville dyrene på din neste eskapade i Europa.

 

1. Unike dyr å se i Europa: Europeisk gaupe

Bor i Sveits, Frankrike, Italia, og Tsjekkia, European Lynx er en unik villkatt. Lynxen har en kort hale, brun pels med flekker, så lett å få øye på i den snødekte vinterskogen.

Du vil finne denne ville katten en fascinerende rase av en huskatt, og den vilt flekkete geparden.

Hvor kan jeg se den europeiske gaupen i Europa?

De Den bayerske skogen er et fantastisk sted å få øye på gauper og deres avkom.

Düsseldorf til München med tog

Dresden til München med tog

Nürnberg til München med tog

Bonn til München med tog

 

European Lynx in the snow is a Unique Animals To See

 

2. Unike dyr å se i Europa: Lundefugl

Du kan se disse vakre skapningene best fra midten av april ved kystklipper. For eksempel, Skomer Island i Vest-Wales er et fantastisk reisemål for dyreliv og lundefotografering. I tillegg, Bretagne-kysten er et annet fantastisk sted å beundre den atlantiske sjøfuglen.

Lundefugl når opp til 30 cm i lengde og 20 cm i høyden. Dessuten, med oransje nebb og sirkler i øynene, vil du oppdage at de er veldig enkle å få øye på disse flotte sjøfuglene på klippene ved havet. Med 90% av hele verdensbefolkningen i Europa, du kan beundre hele kolonier ved Europas kyst det meste av året.

Hvor kan jeg se lundefugl i Europa?

Bretagne-kysten i Frankrike og Skomer Island er flotte steder der du kan se lundefuglen.

Amsterdam til Paris med tog

London til Paris med tog

Rotterdam til Paris med tog

Brussel til Paris med tog

 

Puffin is a Unique Animals To See In Europe

 

3. Unike dyr å se i Europa: Saiga

Saiga er en unik antilope, dessverre, truet i dag. Saiga er en av 12 mest unike dyr du kan se i Europa. Med sin uvanlige nese, dette unike dyret kan lett tilpasse seg kalde og varme klima, siden nesens form tjener dette formålet.

Derfor, Saiga har ikke et fast hjem og kan migrere opp til 1000 km mellom sommer og vinter. Dessuten, den kan gå dusinvis av km per dag og er for det meste aktiv på dagtid. Et interessant faktum om Saiga er at i tillegg til planter og gress, den spiser giftige planter til andre dyr.

Hvor kan jeg se Saiga i Europa?

Du kan se Saiga i de vakre Karpaterne og skogsområdene.

 

Saiga is the wild in Europe

 

4. Unike dyr å se i Europa: Furumåren

Hvis du tilfeldigvis vandrer gjennom de europeiske skogene og skogene, vil du mest sannsynlig møte den unike Pine Marten. Pine Martens lever i trehull og er ganske gode klatrere, så sørg for å slå opp hvis du vil oppdage denne spesielle skapningen.

Pine Martens er i kastanjebrun farge, med en lysegul smekke rundt halsen. Derfor også i skogene, det vil være vanskelig å savne dette fascinerende dyret på en gren, med den gule smekken.

Hvor kan jeg se Pine Martens?

Høylandet i Skottland og Irland, er de beste stedene å se Pine Marten.

 

The Pine Marten is among the Unique Animals To See In Europe

 

5. Unike dyr å se i Europa: Europeisk grønn øgle

På 40 cm i størrelse, det vil være veldig vanskelig å savne den europeiske grønne firbenet. Denne unike firbenet har en lysegrønn rygg og gul mage. Interessant, i paringssesongen, hannene skifter farge til lyseblå.

The Green Lizard bor i høy høyde på 2000 meter, så, mens du vandrer opp i de østerrikske fjellene, sørg for å se deg rundt. Hvis du reiser fra høst til vinter, da vil du sannsynligvis få øye på disse øglene i huler og tørre gjemmesteder. derimot, om sommeren, fra mars, disse skjønnhetene vil varme seg opp i solen.

Hvor kan jeg se den grønne firbenet?

Du kan få øye på denne grønne firbenet som sitter i solen på steiner, over hele Europa, Østerrike, Tyskland, opp til Romania, og Tyrkia.

Salzburg til Wien med tog

München til Wien med tog

Graz til Wien med tog

Praha til Wien med tog

 

the gorgeous European Green Lizard

 

6. Unike dyr å se i Europa: Rosa flamingo

De vakre rosa flamingoer bor i en av beste naturreservater i Europa. De rosa flamingoer lever med fantastiske ville hester i Camargue-reservatet i Frankrike. Den rosa flamingo har blitt symbolet på Camargue, i sine livlige rosa farger.

I lagunene, myrmark, eller flyr opp, viser frem sin skjønnhet, den rosa flamingo er ganske fantastisk syn. Når du går gjennom 4 stier i Camargue, vil du raskt forstå hvorfor denne fuglen er en av fuglene 12 mest unike dyr å se i Europa.

Hvor kan jeg se den rosa flamingo i Camargue-reservatet?

Camargue er et stort naturreservat i Frankrike. For å se denne unike fuglen, gå til Ornitologisk park.

Lyon til Toulouse med tog

Paris til Toulouse med tog

Hyggelig å Toulouse med tog

Bordeaux til Toulouse med tog

 

Flying Pink Flamingo

 

7. Hvaler i Irland

Hvis du tilfeldigvis seiler i Sør-Irland, et sted i det fjerne, et knottete hode kan dukke opp fra under vann. Dette kan være pukkelhvalen, den fantastiske og enorme hvalen som bor i havet rundt Irland.

Til tross for deres imponerende og skremmende størrelse, 12-16 meter, de er ufarlige og milde. Disse vakre hvalene ankommer sent på høsten, synger sine komplekse sanger, varer mellom 10-20 minutter.

Hvor kan jeg se knølhvalen?

Skottland, Irland, England er ypperlig for hvalsafari.

 

 

8. Unike dyr å se i Europa: ulver

Fascinerende og skremmende, ulv er et av de truede dyrene i Europa. Disse unike dyrene tilpasser seg lett til ethvert habitat, i kamuflasjefargene sine, og stor i størrelse. Det er mange ulveraser, men den gjennomsnittlige ulven kan nå opp til 70 kg.

Ulver lever i skog, i pakker, og betraktet som svært beskyttede dyr i Europa. Det er bevaringssentre og reserver for å beskytte ulvene og gi dem de beste forholdene slik at de ikke blir helt utryddet.

Hvor kan jeg se ulver i Europa?

Liguria-regionen i Italia, den bayerske skogen, og Polen er ulvene’ foretrukket habitat.

 

Special Wolves Animals To See In Europe

 

9. Unike dyr å se i Europa: Delfiner

Sprut og sang i vannet ved Italias kystlinje, de vakre delfinene er et fantastisk syn. Mens alle sannsynligvis har sett delfiner på bilder, badeland, eller dyreparker i Europa, ingenting kan sammenlignes med å seile og beundre disse vakre skapningene.

Den beste tiden å se delfiner er om sommeren når det er varmere, og du kan dra på en båttur som ser på delfiner.

Hvor kan jeg se delfiner i Italia?

De vakre kyster av Cinque Terre og det liguriske havet er det perfekte stedet å se ville delfiner i Italia.

La Spezia til Riomaggiore med tog

Firenze til Riomaggiore med tog

Modena til Riomaggiore med tog

Livorno til Riomaggiore med tog

 

Dolphins in Italy jumping over water

 

10. Basking Sharks

Når folk flest hører “hai” den mest naturlige reaksjonen er skingrende og frykt. derimot, den mektige Basking Shark kan være enorm og skremmende i størrelse, men denne haien spiser bare plankton.

Derfor, du kan føle deg helt trygg rundt disse 12 toner og 12 meter fisk. Basking Shark er den nest største haien i Storbritannia, og det beste sett fra klipper om sommeren. Så, hvis du ser en stor trekantet finn og grå kropp, så vink hei og forbered kameraet ditt for et Basking Shark-snap.

Hvor kan jeg se Basking Sharks Inn Storbritannia?

utenfor Cornwell-bredden, Isle of Men, og mange av vestlige Englander, du kan se soling haier i deres naturlige habitat.

 

Basking Sharks looks similar to whales

 

11. Unike dyr å se i Europa: jerv

Rot, Rot, er jervens kallenavn på latin, oversatt til Gluten. Dette uvanlige navnet passer til det største medlemmet i Mustelidae-familien – perfekt siden de har en uvanlig stor appetitt.

Av denne grunn, jerv kan reise langt på jakt etter mat, og kan nå bli funnet over hele Europa.

Hvor kan jeg se jerv?

Som regel, jervbestanden er konsentrert i Russland, Taiga, og Asia. Dessuten, du kan også se jerv i Highland Wildlife Park i Storbritannia.

 

Wolverine is a Rare and part of the Unique Animals To See In Europe

 

12. Unike dyr å se i Europa: Alpine steinbukk

Høyt oppe kl 4000 meter, mellom de snødekte fjelltoppene, til steinete klipper, finner du Alpine Ibex. Med horn som kan vokse opp til 140 cm, denne fjellgeiten er en av de mest imponerende og unike dyrene i Europa.

for det første, bebodde de europeiske Alpene, Alpine Ibex, er ikke så lett å få øye på i forhold til Basking Sharks og grønne øgler. I tillegg, klovene deres gjør det enkelt for Ibex å klatre opp og unnslippe rovdyr i de steinete Alpene.

Hvor kan jeg se Alpine Ibex?

De italienske Alpene og sveitsiske alper har noen få fantastiske utsiktspunkter for dyreliv og Alpine Ibex ser.

Zürich til Wengen med tog

Genève til Wengen med tog

Bern til Wengen med tog

Basel til Wengen med tog

 

Mountain Alpine Ibex

 

her på Lagre et tog, Vi hjelper deg gjerne med å planlegge en tur til de beste stedene for dyreliv. En togtur over hele Europa er ideell for å reise til de naturlige habitatene til disse unike dyrene i Europa.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "12 mest unike dyr å se i Europa" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Funique-animals-europe%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)