Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 29/10/2021)

Regionen Normandie ligger i den nordvestlige delen av Frankrike, og er en relativt kort tur bort fra Paris. Det er et populært reisemål for mange av de som ønsker å oppleve essensen av Nord-Frankrike. Normandie har alt, fra en rik historie som går tilbake århundrer, til fantastiske landskap og utsøkt mat som vil forlate deg som ønsker mer. derimot, en av hovedattraksjonene i Normandie er dens utrolige arkitektur. Regionen er hjem til fantastiske eventyr byene som virkelig fanger fantasien. De naturlig skjønnhet som blander med disse travle byene etterlater mange i ærefrykt. På grunn av den utrolige populariteten til disse billedskjønne steder, Lagre et tog har satt sammen en liste over 5 Fairytale byer å besøke i Normandie. Prøv å inkludere dem i reisen Neste gang du er ute og reiser gjennom Frankrike.

 

1. Fairytale byer å besøke i Normandie: Honfleur, Calvados

Honfleur kan være den mest berømte byen på denne listen. Mange turister besøker denne fantastiske havnebyen og nyter alt den har å tilby. Det er unikt og gjenkjennelig for sin høye, smal, og fargerike bygninger. Det har fungert som en inspirasjon til mange kunstnere gjennom årene, og de unike og fargerike bygninger har blitt fanget i en rekke malerier. En spasertur gjennom gatene i Honfleur vil forlate deg følelsen som du gikk inn i et mesterverk. Det vil utvilsomt fortrylle deg.

Byen har mange turister som kommer gjennom det og byr på alt fra deilig sjømat, til spennende museer. Hvis du besøker denne fantastiske byen, ta i sin natur og historie. Viktigst, sørg for å nyte havnen i byen, som er kjent som Vieux Bassin. Det er blant de mest kjente turistmålene i Normandie. Havnen var en gang hjemmet til stort sett fiskebåter og handelsfartøy. derimot, gjennom årene ble det hjem til mange yachter.

Paris til Rouen Togene

Paris til Lille Tog

Rouen til Brest Togene

Rouen til Le Havre Togene

Honfleur, Calvados Is part of Fairytale Towns to Visit in Normandy

 

2. Les Andelys, din

Les Andelys er alt du trenger i en typisk fransk by. Den sjarmerende byen er rett ved siden av Seinen. I tillegg til nærhet til en vakker elv, Les Andelys har også pittoreske grønne åser og hvite steinklipper rundt det. Les Andelys er bilde-perfekt, som er grunnen til at mange besøkende knipse hundrevis av bilder av denne fantastiske byen og dens omkringliggende landskapet.

I tillegg til sin skjønnhet, Les Andelys er også kjent for sitt slott 12. århundre. Slottet, Château-Gaillard, var en gang hjem til Richard Løvehjerte. Mens slottet kan være i ruiner nå, sin imponerende størrelse og bygge likevel imponere besøkende som klatrer opp den steinete bløff for å se det.

Paris til Le Mance Togene

Paris til Brest Togene

Le Havre for å i Le Mans Togene

Paris til Nantes Togene

Chateau Gaillard Les Andelys, Eure France

 

3. Fairytale byer å besøke i Normandie: Giverny, din

Giverny er mest kjent for Claude Monets hjem. Claude Monet leid eiendommen i 1880 med sin familie. I løpet av årene hans formue slått til bedre, og han ble mer velstående. I ettertid, han var i stand til å kjøpe eiendommen, samt noen av de omkringliggende landområder. Monet bygget et studio der og skapt mye av sin arbeid på eiendom, som satte Giverny på kartet. Bortsett fra Giverny boliger slike som Monet, det var også hjem til andre impresjonistiske kunstnere. Disse inkluderer Claude Cambur, Christophe Demarez, og Ramier. Den rike historien trekker i mange av kunstelskere som ønsker å oppleve livet og arbeider av disse utrolige artister.

I tillegg til byens imponerende kunstneriske historie, Byen er også kjent for sin pittoreske landskap. Det var en av de viktigste grunnene kunstnere elsket det. Det samme sjarm trekker i mange besøkende i dag. De sjarmerende hytter, pittoreske hager, og levende naturlig atmosfære er en må-se. Sørg for å stoppe ved Giverny hvis du noen gang i Eure regionen Normandie.

Paris til Le Havre Togene

Paris til Rennes Togene

LE MANS til Paris tog

Nantes til Paris tog

 

4. Beuvron-en-Auge, Calvados

Denne fantastiske lille byen ligger i Pays d'Auge regionen. Regionen er kjent for sin likør og ost. I tillegg til de fantastiske smaker regionen tilbud, du kan også oppleve vakre historiske byer. En av de mest kjente byene i området er Beuvron en Auge. Den er full av historiske boliger som daterer seg tilbake til 1500-tallet. Bygninger som Vieux herregården fra det 16. århundre, kombinert med bindingsverkshus hjem fra det 17. århundre, vil gjøre at du føler at du har reist tilbake i tid. Turgåing ned brosteinsbelagte gater av Beuvron no Auge er den perfekte måten å tilbringe en ettermiddag.

Brest Le Mans Togene

Nantes til Brest Togene

Le Mans til Rennes Togene

Le Mans til Rouen Togene

Beuvron En Auge, Calvados is on Fairytale Towns to Visit in Normandy

 

5. Fairytale byer å besøke i Normandie: Barfleur, noen

På den nordøstlige delen av Normandie Cotentin halvøya ligger den vakre kystbyen Barfleur. Dette rolige fiskelandsbyen bare om 700 beboerne er mest kjent for sin slående skjønnhet. Det ble offisielt proklamert som en av de vakreste byene i Frankrike. Det ble hedret med tittelen Plus Beaux Village de France, og det er tydelig å se hvorfor.

Barfleur er en perle som ingen andre. I tillegg til de natur omgivelsene og store havet vis, Det er også hjem til historisk arkitektur. for det første, gatene selv er brosteinbelagte og ganske gamle. for det andre, flere gamle hus dateres tilbake til det 16. århundre. Det eldste huset i byen går tilbake mye lenger enn det. I Sainte Catherine gårds, du kan se et hus som dateres tilbake til middelalderen. Den har en inngang, en utvendig trapp, og mullioned vinduer. Selv Barfleur er en liten by, Det er verdt et besøk hvis du er i området.

Brest til Rennes Togene

Brest til Nantes Togene

Lille til Le Havre Togene

Turer til Le Havre Togene

Barfleur, Manche France

 

Normandie er ganske stor, og til tross for at det er hjem til mange eventyrlige byer, hver av dem er unik. Hver har sin essens og karakter som etterlater besøkende i ærefrykt. Hvis du ønsker å oppleve underverkene av disse byene, samt alt annet Normandie har å tilby, Bestill en togbillett og starte reisen.

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “5 Fairytale byer å besøke i Normandie” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffairytale-towns-visit-normandy%2F%3Flang%3Dno – (Rull ned litt for å se inn kode)