Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 29/10/2021)

Regiunea Normandia este situat în partea de nord-vest a Franței și este o călătorie relativ scurtă distanță de Paris. Este o destinație de călătorie populară pentru mulți dintre cei care doresc să experimenteze esența din nordul Franței. Normandia are toate, dintr-un istorie bogată care datează de secole, la peisaje uimitoare și mâncăruri rafinate, care vă va lăsa doresc mai mult. in orice caz, una dintre principalele atracții ale Normandiei este arhitectura sa incredibilă. Regiunea găzduiește orașe de basm uimitoare care captează cu adevărat imaginația. The frumusete naturala ca amestecuri cu aceste orașe aglomerate lasă multe în venerație. Datorită popularității incredibil a acestor locații imagine perfectă, Salvați un tren a pus împreună o listă de 5 orașe Fairytale pentru a vizita în Normandia. Încearcă să le includă în călătoria ta data viitoare când călătoriți prin Franța.

 

1. Fairytale Orase de vizitat in Normandia: Honfleur, calvados

Honfleur ar putea fi cel mai faimos oraș de pe această listă. Mulți turiști vizitează acest oraș portuar fantastic și se bucură de tot ce are de oferit. Este unic și ușor de recunoscut pentru inalt sale, îngust, și clădiri colorate. Acesta a servit ca sursă de inspirație pentru numeroși artiști de-a lungul anilor, și clădirile unice și pline de culoare au fost capturate în numeroase picturi. O plimbare pe străzile din Honfleur vă va lăsa sentimentul ca ai pășit într-o capodoperă. Acesta vă va încânta, fără îndoială,.

Orasul are o multime de turisti care vin prin ea și oferă totul, de la fructe de mare delicioase, incitante muzee. Dacă vizitați vreodată acest oraș fantastic, să ia în peisaj și istoria sa. Cel mai important, asigurați-vă că pentru a se bucura de portul orașului, care este cunoscut sub numele de Vieux Bassin. Acesta este printre cele mai renumite destinații turistice din Normandia. Portul a fost o dată acasă la bărci de pescuit și de cea mai mare parte nave comerciale. in orice caz, de-a lungul anilor, a devenit acasă la numeroase iahturi.

Paris Trenurile Rouen

Paris Trenurile Lille

Rouen la trenuri Brest

Rouen la trenuri Le Havre

Honfleur, Calvados Is part of Fairytale Towns to Visit in Normandy

 

2. Les Andelys, dumneavoastră

Les Andelys este tot ce ai nevoie într-un oraș francez chintesența. Orașul fermecător este chiar lângă râul Sena. În plus față de apropierea de un râu frumos, Les Andelys are și el dealuri verzi pitoresti și stânci albe de piatră în jurul ei. Les Andelys este imagine perfectă, care este motivul pentru care mulți vizitatori fixați sute de fotografii ale acestui oraș fantastic și peisajul din jur.

În plus față de frumusețea, Les Andelys este, de asemenea, renumit pentru castelul său din secolul 12. Castelul, Château-Gaillard, a fost o dată acasă la Richard Inimă de Leu. În timp ce castelul ar putea fi în ruine acum, dimensiuni impresionante și de a construi încă Impress vizitatorii care urca pe faleza stancoasa să-l văd.

Paris Trenurile Le Mance

Paris Trenurile Brest

Le Havre la Le Mans Trenuri

Paris Trenurile Nantes

Chateau Gaillard Les Andelys, Eure France

 

3. Fairytale Orase de vizitat in Normandia: Giverny, dumneavoastră

Giverny este cel mai cunoscut pentru casa lui Claude Monet. Claud Monet închiriate proprietate în anii 1880 cu familia sa. De-a lungul anilor, averea sa transformat în bine, și el a devenit mai bogate. Ulterior, el a fost capabil să achiziționeze proprietatea, precum și unele dintre terenurile din jur. Monet a construit un studio de acolo și a creat o mulțime de sale muncă pe această proprietate, care a pus Giverny pe hartă. În afară de locuințe Giverny place de Monet, a fost, de asemenea, acasă la alți artiști impresioniști. Printre acestea se numără Claude Cambur, Christophe Demarez, și Ramier. Istoria bogată atrage într-o mulțime de iubitori de artă care doresc să experimenteze viața și lucrările acestor artiști incredibile.

Pe lângă istoria artistică impresionantă a orașului, Orașul este renumit pentru peisajele sale pitorești. Acesta a fost unul dintre motivele principale artiști iubit. Același farmec atrage numeroși vizitatori azi. Fermecătorul case la tara, grădini pitorești, și ambianța naturală vibrantă sunt un must-see. Asigurați-vă că pentru a opri de Giverny dacă sunteți vreodată în regiunea Eure din Normandia.

Paris Trenurile Le Havre

Paris Trenurile Rennes

Le Mans la trenuri Paris

Nantes la trenuri Paris

 

4. Beuvron-en-Auge, calvados

Acest oraș uimitor mic este situat în regiunea Pays dAuge. Regiunea este renumită pentru lichior și brânză. În plus față de gusturile fantastice pe care le oferă regiunea, puteți experimenta, de asemenea, orașe istorice minunate. Una dintre cele mai renumite orașe din zonă este Beuvron en Auge. Este plin de locuințe istorice care datează din anii 1500. Clădirile, cum ar fi Vieux conac din secolul al 16-lea, combinate cu jumătate de case timbered din secolul al 17-lea, va face sa te simti ca ai călătorit înapoi în timp. Mers pe jos pe străzile pavate cu pietre din Beuvron en Auge este modul perfect pentru a petrece o după-amiază.

Brest Le Mans Trenuri

Nantes la trenuri Brest

Le Mans la trenuri Rennes

Le Mans la trenuri Rouen

Beuvron En Auge, Calvados is on Fairytale Towns to Visit in Normandy

 

5. Fairytale Orase de vizitat in Normandia: Barfleur, unele

În partea de nord-est a Normandiei Peninsula Cotentin se află frumosul oraș de coastă Barfleur. Acest oraș de pescuit liniștit de numai 700 rezidenți este cel mai cunoscut pentru frumusețea sa uimitoare. Acesta a fost proclamat oficial ca fiind unul dintre cele mai frumoase orașe din Franța. Acesta a fost onorat cu titlul de Plus Beaux Village de France, și este clar pentru a vedea de ce.

Barfleur este o bijuterie ca nici un alt. În plus față de împrejurimile pitorești și punctul de vedere la mare mare, este, de asemenea, acasa, la arhitectura istorică. in primul rand, străzile sunt ele însele pavată și destul de vechi. În al doilea rând, mai multe case vechi datează din secolul al 16-lea. Cea mai veche casă din oraș se întoarce mult mai departe. In curtea Sainte Catherine, puteți vedea o casă care datează din Evul Mediu. Ea are o intrare, o scară exterioară, și ferestre șprosuri. Deși Barfleur este un oraș mic, este în valoare de o vizită dacă vă aflați în zona.

Brest Rennes Trenuri

Brest Trenurile Nantes

Lille la trenuri Le Havre

Excursii la trenuri Le Havre

Barfleur, Manche France

 

Normandia este destul de mare, și în ciuda faptului că acasă la numeroase orașe de basm, fiecare dintre ele este unic. Fiecare are caracterul și esența ei, care lasă în venerație vizitatori. Dacă doriți să experimenteze minunile acestor orașe, precum și orice altceva Normandia are de oferit, Rezervați o Bilet de tren și începe călătoria.

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “5 Fairytale Orase de vizitat in Normandia” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffairytale-towns-visit-normandy%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)