Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 10/04/2021)

Calatorind spre Europa este un vis devenit realitate pentru atât de mulți. Și dacă ești suficient de norocos pentru a avea posibilitatea de a bifați această destinație de pe lista dvs. de lucruri și vezi toate Cele mai bune locuri din Europa, vei dori faceți experiența cât mai memorabilă. Deci, să acorde o atenție la modul în care să tren de călătorie în Europa cu Thalys.

Călătoria cu trenul este calea de a stoarce cei mai informați o mulțime de vizitare a obiectivelor turistice în Europa. Thalys este linia de tren de mare viteză care vă poate duce în toate orașele mari în stil și viteză, fără a vă compromite siguranța.

 

Ia să știu celebrul „Red Train“

Când Călătoria cu trenul în Europa cu Thalys, Trenurile sunt cunoscute sub denumirea „Red Train“ pentru culoarea roșie vibrantă a motorului, care este linia de tren de mare viteză la care vă puteți conecta 17 orașe din Europa de Vest în confort. Linia Thalys este compus din trenuri de mare viteză franco-belgiană, servind la Amsterdam prin intermediul HSL. Cu Bruxelles care servește ca hub pentru linia, puteți ajunge la marile orașe din Europa, cum ar fi Paris, vasal, Amsterdam, Anvers, Koln, și Haga.

Aceste trenuri de mare viteză de călătorie la viteze de 300 km pe oră. Linia de tren este secretul du-te de la Bruxelles la Paris, în conformitate cu o oră și jumătate. Și vă puteți muta de la Paris, tot drumul spre Amsterdam numai 3 ore și 20 mă! Thalys face mai mult 50 rundă călătorii cu trenul în fiecare zi. Sunt 27 trenuri pe zi rulând Paris – Ruta Bruxelles singur.

Frankfurt la Koln Trenuri

Bruxelles la trenuri Koln

Viena Trenurile Koln

Hanovra Trenurile Koln

 

Train Travel in Europe with Thalys trains

 

Alegerea clasei dreapta

Ei au trei clase de serviciu pentru a alege atunci când vă călătoria cu trenul în Europa cu Thalys - Standard, Confort, și Premium.

Ambele clase Premium Confort și oferă „prima clasă“ locuri unde vă puteți bucura călătorie cu trenul în confortul de scaune cu spătar rabatabil confortabile, care oferă mai mult spațiu pentru picioare. Partea bună de a alege Premium este faptul că personalul trenului servi dvs. masă și băuturi la locul tău. Veți avea, de asemenea, acces la saloanele Thalys din Paris și Bruxelles.

Scaunele din Comfort și Premium sunt aranjate într-o 2 + 1 model. Și pe fiecare cabină, tu vei gasi 1 ședinței de masă, ceea ce face perfect pentru călătorii cupluri. Standard sau locuri „clasa a 2“ sunt într-un 2 + 2 model în întreaga mașină.

Toate clasele oferă internet Wi-Fi la bord, acces la barul tip bufet, și priza dvs. exclusivă de alimentare pentru conectarea dispozitivelor dvs.

Luxemburg Trenurile Bruxelles

Antwerp Trenurile Bruxelles

Amsterdam Trenurile Bruxelles

Paris Trenurile Bruxelles

 

 

Cumpărarea Bilete pentru călătoria cu trenul în Europa cu Thalys

Este obligatoriu să facă rezervări de tren, dacă doriți să se deplaseze pe trenurile Thalys. Trenurile Thalys sunt cerințe ridicate astfel încât asigurați-vă că vă rezervați biletul de tren cât mai mult posibil în avans.

Puteți rezerva locurile dvs. pe Thalys până la 90 zile in avans. Și dacă tu Cartea dvs. de bilete de tren timpurie, puteți economisi până la 75%!

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

 

Pentru a face o rezervare la tren de călătorie în Europa cu Thalys, Rezervă Un tren online. Lucrăm cu Thalys pentru a se asigura că nu se percep taxe de rezervare și de a obține cele mai bune tarife posibile.

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți lua fie fotografii și textul nostru și doar să ne dea un credit cu o legătură la acest blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-travel-europe-thalys%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)