Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 18/12/2022)

Ați ajuns în contact cu istoria, artă, și cultura Bruxelles și sunteți gata de a explora în afara granițelor orașului acum. Din fericire, există, de asemenea, o mulțime de a explora într-o excursie de o zi de la Bruxelles. Atât de mult, că am decis să pună o listă de 5 Cele mai bune excursii de o zi de la Bruxelles doar pentru tine!

 

1. Cele mai bune excursii zi, de la Bruxelles: folosit

da, acesta este același loc unde filmul În bruges a fost impuscat! Este localizat 100 kilometri nord-vest de Bruxelles și numai 15 kilometri de Marea Nordului. Bruges este, de asemenea, cunoscut sub numele de Venetia Nordului. Este o alegere excelentă pe noastre 5 Cele mai bune excursii de o zi de la Bruxelles listă. De ce? Un cuvânt: Ciocolată.

Împreună cu arhitectura sa medievala celebru si canale, este, de asemenea, o ciocolată belgiană la fața locului fierbinte, cu un număr incredibil de ciocolatierilor și magazine, o nirvana pentru iubitorii de ciocolată.

Mâncat prea mult ciocolata? Fără griji. Bruges are, de asemenea, o mare istorie și arhitectura frumoasa. Admirați clopotnița Bruges, un turn medieval clopot, în centrul orașului și unul dintre simbolurile sale, a se vedea celebrul Spitalul St. Ioan, si Catedrala Sfântul Salvator.

Bruxelles la trenuri Bruges

Antwerp Trenurile Bruges

Halle două trenuri Bruges

Gent la trenuri Bruges

Bruges is one of the Best day trips from Brussels

 

2. Gent

Gent este pe nostru 5 Cele mai bune excursii de o zi de la Bruxelles, deoarece este cunoscut pentru a fi una dintre comorile medievale din Belgia și valoarea sa culturală, și anume; muzică, teatru, film, și vizuale. De asemenea, este foarte aproape de Bruxelles, situat la numai 60 la kilometri de Bruxelles, și poate fi ușor atins cu trenul.

Unul dintre cele mai bune lucruri de făcut în acest fermecător oraș medieval este explorarea acestuia pe jos, prinde o privire din ea arhitectura medievala incredibil, precum și să se simtă atmosfera vibrantă.

Laudă Adorația Mielului mistic de către frații Van Eyck situate în interiorul Catedrala Sfântul Bavo. Vizitați clopotnița Ghent, Primăria, și apropiați-vă de istoria comercială a orașului la Vechea piata de peste.

Bruxelles la trenuri Ghent

Anvers la trenuri Ghent

Halle Trenurile Ghent

Bruges la trenuri Ghent

Beutiful Ghent Belgium

 

3. Cele mai bune excursii zi, de la Bruxelles: Amsterdam

Sunt doar 200 km între Bruxelles și Amsterdam, astfel încât frumoasa capitala olandeză este o alegere bună pentru o excursie de o zi de neuitat.

Amsterdam este adesea cunoscut pentru interesant cafenele! (Dacă mă înțelegeți!) Dar, nu lasa asta sa te pacaleasca. Amsterdam este unul dintre cele mai Cel mai bun 5 Cele mai bune excursii de o zi de la Bruxelles deoarece este, de asemenea, o oază de istorie, cultură, și artă.

Ia legătura cu trecutul la Casa Anne Frank, afla mai multe despre arta de la Rijksmuseum, Van Gogh, și muzeele Rembrandt House, și bucurați-vă de celebrul Heineken Experience. călătorii aventuroase pot închiria o bicicletă și explora străzile, repere istorice, și principalele pub-uri din Amsterdam. Între timp, romanticii pot avea o experiență unică Amsterdam, în timp ce se bucură de un relaxant plimbare cu barca.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

 

4. Luxemburg

mijloace Luxemburg Lucilinburhc sau mica cetate. Acest lucru este atunci când teritoriul din jurul castelului sau cetatea a fost descoperită și condusă de Siegfried I din Ardennes. Astăzi, Luxemburg este una dintre cele mai bogate țări din lume. De asemenea, este diversă cultural și joacă un rol important în Organizația Națiunilor Unite și politica europeană. Acestea sunt doar câteva motive pentru care este una dintre cele mai bune 5 Cele mai bune excursii de o zi de la Bruxelles.

Este nevoie de doar 2.5 ore de la Bruxelles pentru a ajunge acolo. Odata ce tu hop de pe tren, îndreptați-vă către capitala Marelui Ducat și începeți-vă turul explorând cartierul Kirchberg și numeroasele sale clădiri importante, cum ar fi Curtea Europeană de Justiție, și Comisia Europeană. Marvel la Catedrala Notre Dame, un reper care combină perfect arhitectura gotică târzie cu ornamente renascentiste. Continuați cu rătăcire în jurul valorii străzi fermecătoare. Nu rata prinde o bucatica din Palatul Marelui Duce și fortificațiile orașului.

Antwerp Trenurile Luxemburg

Bruxelles la trenuri Luxemburg

Metz la trenuri Luxemburg

Paris Trenurile Luxemburg

Luxembourg is one of the Best day trips from Brussels

 

5. Cele mai bune excursii zi, de la Bruxelles: Ypres

123 kilometri de peisaj frumos se află între capitalul Belgiums și acest loc interesant. in orice caz, ar trebui să fie, de asemenea, pregătite pentru a vizita mai multe locuri prea sobre. Ypres a jucat un rol important în primul război mondial și a văzut pierderea unei generații de soldați in lupte feroce care au avut loc aici și în zonele înconjurătoare.

Ca multe orașe belgiene, cel Piata conține o gamă impresionantă de arhitectură. Acest lucru este, de asemenea, că o mulțime de rămășițele arhitecturii medievale au fost restaurate. Într-o notă mai fericit, dacă sunteți un gurmand, atunci vă veți bucura de bucătăria tradițională flamandă și, desigur,, bere.

Indiferent de ceea ce faci în orașul Ypres. Gândurile tale nu vor fi departe de devastarea și pierderea primului război mondial 1.

Bruxelles Trenurile Anvers

Amsterdam Trenurile Anvers

Lille către Trenurile Anvers

Paris Trenurile Anvers

Ypres Leper Belgium

 

Gata de a explora dincolo de Bruxelles? da? Salvați un tren puteți ajunge acolo, fără taxe ascunse și un proces de rezervare netedă și fără sudură. Uşor!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “5 Ziua Easy Excursii la Milano Cu trenul” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-day-trips-from-brussels/?lang=ro (...)- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)