Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 29/12/2019)

hoteluri istorice din Europa sunt nu o priveliște rară, mai ales în orașele mari, cu o istorie bogata. Paris, Londra, Roma, Munchen, Viena - toate aceste orașe au locuri minunate pentru a oferi. Turiștii care tanjesc dupa unele de lux tradiționale nu va avea dificultăți în găsirea unui loc de ședere în Europa. Cea mai bună parte este că puteți călători în toate aceste orașe cu trenul, pe un buget. Aici sunt primele cinci hoteluri istorice din Europa și cum să ajungi acolo cu trenul:

 

1. Începem lista noastră de hoteluri istorice cu – Ritz, Paris

Nici o listă de hoteluri istorice de top din Europa ar fi completă fără Paris. O perla industriei sale ospitalitatii se distinge: Ritz. Hotelul are o istorie bogata și un interior de lux pentru a merge cu ea. Ea a fost fondată în 1898, și chiar și atunci a fost punctul culminant al confort.
Ritz a fost în mod natural o alegere populară pentru membrii societății europene de înaltă. Printre oaspeții săi celebri au fost Ducele si Ducesa de Windsor, Coco Chanel, și Ernest Hemingway, printre alții. Dacă doriți să explorați sale fascinant istorie, puteți lua un tren spre Paris de la alte orașe importante din Europa, cum ar fi Londra, Roma, Amsterdam, sau Bruxelles.

Bruxelles la trenuri Paris

Londra Trenurile Paris

Marsilia la trenuri Paris

Amsterdam Trenurile Paris

 

2. Belmond Cadogan hotel, Londra

Hoteluri istorice în Europa, Belmond Cadogan hotel, Londra

Belmond Cadogan Hotel în Londra este considerat un hotel de tip boutique, dar are o lungă și interesantă istorie. Unii ar spune că a fost chiar dramatica uneori, ca Oscar Wilde aștepta arestarea lui acolo, în 1895. Cadogan are 64 camere și un eduardiană minunat atmosfera. Este o casă istorică, și-a păstrat o mulțime de caracterul unic al epocii. Dacă luați prima noastră recomandare, ai putea călători cu ușurință de la Paris la Londra cu trenul.

Amsterdam Trenurile Londra

Lille la trenuri Londra

Paris Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

3. Albergo del Sole al Pantheon, Roma

Când este vorba de hoteluri istorice din Europa, Albergo del Sole al Pantheon din Roma ia tort. Este unul dintre cele mai vechi hoteluri din lume, fondat în 1467! Camerele care trece cu vederea Panteon sunt cele mai bune, complet cu paturi în stil renascentist și frescele 17-lea ca decor. Ea nu se obține nici mai bine sau mai istoric decât. Un alt bonus este faptul că călătorind la Roma este destul de ușor cu trenul, în special pornind de la alte majore orașe italiene.

Milano la Roma Trenuri

Florența la trenuri Roma

Salerno la trenuri Roma

Napoli la trenuri Roma

 

 

4. hotel Torbrau, Munchen

Hotel Torbrau este un loc minunat pentru a rămâne în Europa

Torbräu a început ca un loc pentru călătorii obosit de la Salzburg pentru a avea o odihnă și o bere bună. A fost de operare de peste 500 ani, și a primit renovare modernă în anii '90. Torbräu este un favorit de călătorii de afaceri și turiștii care doresc o mai mult fermecător Experiența istorică de hotel. Daca esti vizitează München cu trenul de la Berlin, Viena sau alte orașe europene, ai putea să stau la Torbrau.

Berlin Trenurile Munchen

Frankfurt la trenuri Munchen

Viena la trenuri Munchen

Koln pentru trenuri Munchen

 

5. Grand Hotel Wien, Viena

Grand Hotel Wien construit în 1870, și numai a petrecut o perioadă scurtă de timp, ca o reședință privată. Este cel mai vechi dintre „hoteluri Ring“ în jurul zonei Operei Ringstrasse la Viena. În ceea ce privește istoria merge, hotelul a văzut cota de atât emoție și Heartbreak. Acesta a fost fundalul afacerii Mayerling care sa încheiat tragic, cu moartea austriac Prințul Rudolf, și iubita lui, Baroneasa Marie Vetsera. Dacă povestea te-a intrigat, ați putea adăuga Grand la lista de hoteluri istorice din Europa pentru a vizita. Față Viena cu trenul de la Munchen, cu o oprire la Salzburg.

Salzburg Trenurile Viena

Munchen la trenuri Viena

Innsbruck la Viena Trenuri

Frankfurt Trenurile Viena

 

O vizită Hoteluri istorice în Europa cu trenul Rezumat!

Sunteți în căutarea de a vizita unele dintre cele mai interesante hoteluri istorice din Europa? Planificați-vă călătoria prin marile orașe europene și rezervați bilete de tren pentru a ajunge acolo!

 

 

Doriți să încorporați blogul nostru pe site-ul dvs., puteți lua fie fotografii și textul nostru și doar să ne dea un credit cu un link către această postare pe blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhistoric-hotels-europe%2F%3Flang%3Dro - (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)