Waktu membaca: 4 minit
(Lepas Kemaskini: 29/12/2019)

Hotel Sejarah di Eropah adalah bukan penglihatan yang jarang berlaku, terutama di bandar-bandar besar yang mempunyai sejarah yang kaya. Paris, London, Rome, Munich, Vienna - semua bandar-bandar ini mempunyai tempat-tempat yang indah untuk menawarkan. pelancong yang mengidamkan beberapa mewah tradisional tidak akan mempunyai kesukaran mencari tempat tinggal di Eropah. Bahagian yang terbaik tentang hal itu adalah bahawa anda boleh melakukan perjalanan ke semua bandar-bandar dengan kereta api, pada anggaran. Di sini adalah hotel lima bersejarah di Eropah dan bagaimana untuk sampai ke sana dengan kereta api:

 

1. Kita mula senarai kami Hotel Bersejarah dengan – The Ritz, Paris

Tiada senarai hotel bersejarah bahagian di Eropah akan lengkap tanpa Paris. Sebiji mutiara industri layanan mesra menonjol: The Ritz. Hotel mempunyai sejarah yang kaya dan dalaman yang mewah untuk pergi bersamanya. Ia diasaskan pada 1898, dan itupun adalah puncak keselesaan.
The Ritz adalah secara semula jadi tempat yang sesuai untuk ahli-ahli masyarakat yang tinggi Eropah. Antara tetamu yang terkenal ialah Duke dan Duchess of Windsor, Coco Chanel, dan Ernest Hemingway, dalam kalangan yang lain. Jika anda ingin menerokai fiturnya menarik sejarah, anda boleh mengambil kereta api ke Paris dari bandar-bandar utama Eropah yang lain seperti London, Rome, Amsterdam, atau Brussels.

Brussels untuk Trains Paris

London untuk Trains Paris

Marseille untuk Trains Paris

Amsterdam untuk Trains Paris

 

2. Belmond Cadogan Hotel, London

Hotel bersejarah di Eropah, Belmond Cadogan Hotel, London

Belmond Cadogan Hotel di London dianggap sebagai hotel butik, tetapi ia mempunyai panjang dan menarik sejarah. Ada yang mengatakan ia adalah lebih dramatik pada masa-masa, sebagai Oscar Wilde sedang menunggu dia ditangkap di sana pada 1895. The Cadogan mempunyai 64 bilik dan Edwardian yang indah suasana. Ia adalah sebuah rumah bandar bersejarah, dan ia telah disimpan banyak watak yang unik era. Jika anda mengambil cadangan pertama kami, anda dengan mudah dapat melakukan perjalanan dari Paris ke London dengan kereta api.

Amsterdam untuk Trains London

Lille untuk Trains London

Paris untuk Trains London

Brussels untuk Trains London

 

3. Albergo del Sole al Pantheon, Rome

Ketika datang ke hotel bersejarah di Eropah, Albergo del Sole al Pantheon di Rom mengambil kek. Ia adalah salah satu hotel yang tertua di dunia, dijumpai di 1467! Bilik yang menghadap ke Pantheon yang terbaik, lengkap dengan katil gaya Renaissance dan lukisan-lukisan abad ke-17 sebagai hiasan. Ia tidak mendapat apa-apa lebih baik atau lebih bersejarah daripada itu. bonus lain adalah bahawa perjalanan ke Rome adalah agak mudah dengan kereta api, terutama bermula dari utama yang lain bandar-bandar Itali.

Milan ke Kereta api Rome

Florence ke Kereta api Rome

Salerno untuk Kereta api Rome

Naples ke Kereta api Rome

 

 

4. hotel Torbräu, Munich

Hotel Torbräu adalah tempat yang hebat untuk tinggal di Eropah

Di Torbräu bermula sebagai tempat untuk pelancong letih dari Salzburg ke mempunyai rehat dan bir yang baik. Ia telah beroperasi selama lebih 500 tahun, dan ia menerima pengubahsuaian moden dalam 90-an. Di Torbräu adalah kegemaran pelancong perniagaan dan pelancong yang mahu lebih menawan pengalaman Hotel bersejarah. Jika anda melawat Munich dengan kereta api dari Berlin, Vienna atau bandar-bandar Eropah yang lain, anda boleh merancang untuk tinggal di Torbräu.

Berlin ke Kereta api Munich

Frankfurt ke Kereta api Munich

Vienna untuk Trains Munich

Cologne untuk Trains Munich

 

5. The Grand Hotel Wien, Vienna

The Grand Hotel Wien dibina pada 1870, dan hanya menghabiskan jumlah yang singkat masa sebagai kediaman peribadi. Ia adalah yang tertua daripada "Hotel Ring" di sekitar kawasan Opera daripada Ringstrasse di Vienna. Sejauh sejarah pergi, hotel telah menyaksikan bahagiannya daripada kedua-dua kegembiraan dan kesedihan hati. Ia adalah di tengah-tengah urusan Mayerling yang berakhir dengan tragedi, dengan kematian Austria Crown Prince Rudolf dan kekasihnya, Baroness Marie Vetsera. Jika cerita mempunyai anda tertarik, anda boleh menambah Grand ke senarai hotel bersejarah di Eropah untuk melawat. kepala ke Vienna dengan kereta api dari Munich, dengan berhenti di Salzburg.

Salzburg untuk Trains Vienna

Munich untuk Trains Vienna

Innsbruck untuk Trains Vienna

Frankfurt ke Kereta api Vienna

 

Melawat Hotel Bersejarah di Eropah oleh Keretapi Ringkasan!

Adakah anda sedang mencari untuk melawat beberapa hotel bersejarah yang paling menarik di Eropah? Rancang perjalanan anda melalui bandar-bandar utama Eropah dan menempah tiket kereta api untuk mendapatkan anda di sana!

 

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, anda boleh mengambil foto dan teks kami dan hanya memberikan kita kredit dengan link ke laman blog ini, atau anda klik di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhistoric-hotels-europe%2F%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah sedikit untuk melihat Kod Embed)