Čas branja: 4 minut
(Zadnja posodobitev: 29/12/2019)

Zgodovinske hoteli v Evropi ni redek pogled, še posebej v velikih mestih z bogato zgodovino. Pariz, London, Rim, München, Dunaj - vsa ta mesta, ki imajo lepe kraje, da ponujajo. turisti ki hrepenijo nekaj tradicionalni luksuz bodo imeli nobenih težav pri iskanju kraj za bivanje v Evropi. Najboljši del pa je, da lahko potovanje v vseh teh mestih z vlakom, na proračun. Tu so top pet zgodovinskih hotelov v Evropi in kako do tja z vlakom:

 

1. Začnemo seznam Historic Hotels z – Ritz, Pariz

Ne seznam najboljših zgodovinskih hotelov v Evropi ne bi bila popolna brez Pariza. Ena biser svoje gostinstvu izstopa: Ritz. Hotel se ponaša z bogato zgodovino in razkošno notranjost, da gredo z njim. Ustanovljena je bila leta 1898, in celo takrat je bil vrhunec udobje.
Ritz je seveda priljubljena izbira za člane Evropskega visoke družbe. Nekatere od njegovih znanih gostov so bili vojvoda in vojvodinja Windsor, Coco Chanel, Ernest Hemingway, med ostalimi. Če želite, da razišče svojo zanimivo zgodovina, lahko z vlakom do Pariza iz drugih večjih evropskih mestih, kot so London, Rim, Amsterdam, ali Bruselj.

Bruselj v Pariz vlakih

London, da Paris vlakih

Marseille na Paris vlakih

Amsterdam, da Paris vlakih

 

2. Belmond Cadogan Hotel, London

Zgodovinski Hoteli v Evropi, Belmond Cadogan Hotel, London

Belmond Cadogan Hotel v Londonu se šteje za butični hotel, vendar pa ima dolgo in zanimivo zgodovina. Nekateri bi rekli, da je tudi dramatično v času, kot Oscar Wilde je bil v pričakovanju njegove aretacije je v 1895. Cadogan ima 64 sobe in čudovito Edwardian vzdušje. To je zgodovinski Townhouse, in je ohranil veliko edinstvenega značaja dobe. Če ste vzeli prvo priporočilo, da bi lahko brez težav potujejo iz Pariza v London z vlakom.

Amsterdam za London vlakih

Lille do London vlakih

Pariz za London vlakih

Bruselj v Londonu vlakih

 

3. Albergo del Sole al Pantheon, Rim

Ko gre za zgodovinskih hotelov v Evropi, Albergo del Sole al Pantheon v Rimu je torto. To je ena od najstarejših hotelov na svetu, ustanovljeno leta 1467! Sobe, ki gledajo na Pantheon so najboljši, zaključiti z renesančnem slogu postelj in freskami 17. stoletja kot okras. Prav zaradi tega ne bo nič bolje ali bolj zgodovinski kot to. Dodatna prednost je, da je potovanje v Rim dokaj enostavno z vlakom, predvsem izhajajoč iz druge večje italijanska mesta.

Milan na Rim vlakih

Florence v Rim vlakih

Salerno na Rim vlakih

Neapelj v Rimu vlakih

 

 

4. Hotel Torbrau, München

Hotel Torbrau je odličen kraj za bivanje v Evropi

Torbrau začel kot prostor za utrujene popotnike iz Salzburga bi imeli počitek in dobro pivo. To je delovalo več kot 500 let, in je dobila sodobno obnovo v 90-ih. Torbrau je najljubši poslovni potniki in turisti, ki želijo več očarljivo pretekle izkušnje hotela. Če ste obisk München z vlakom iz Berlina, Dunaj ali druga evropska mesta, bi lahko nameravate ostati v Torbrau.

Berlin za Munchen vlakih

Frankfurt v München vlakih

Dunaj Munchen vlakih

Köln za Munchen vlakih

 

5. Grand Hotel Wien, Dunaj

Grand Hotel Wien zgrajen leta 1870, in preživel le kratek časa kot zasebno bivališče. To je najstarejši od "Ring hoteli" okoli območja Opera od Ringstrasse na Dunaju. Kolikor zgodovina sega, hotel je njen delež tako razburjenje in tuga. To je ozadje na Mayerling afero, ki se je končalo tragično, s smrtjo avstrijskega prestolonaslednika Rudolfa in svojega ljubimca, Baronica Marie Vetsera. Če je zgodba ste spletka, lahko dodate na Grand na seznam zgodovinskih hotelov v Evropi, da obiščete. Namenjen Dunaj z vlakom iz Münchna, s stop v Salzburgu.

Salzburg Dunaj vlakih

München na Dunaju vlakih

Innsbruck na Dunaju vlakih

Frankfurt na Dunaju vlakih

 

Obisk zgodovinske hoteli v Evropi z vlakom Povzetek!

Iščete obiskati nekaj najbolj zanimivih zgodovinskih hotelov v Evropi? Načrtujte svojo pot po večjih evropskih mestih in Rezervacija vstopnic za vlak da vas tja!

 

 

Ali želite, da bi vgradili svoj blog post na vašo spletno stran, lahko bodisi sprejme naše fotografije in besedila, in daj nam kredit s povezavo na ta blog post, ali pa kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhistoric-hotels-europe%2F%3Flang%3Dsl - (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)