Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 29/12/2019)

Historisk hoteller i Europa er ikke et sjeldent syn, spesielt i store byer med en rik historie. Paris, London, Roma, München, Wien - alle disse byene har flotte steder å tilby. turister som ønsker noen tradisjonell luksus vil ikke ha noen problemer med å finne et sted å bo i Europa. Den beste delen om det er at du kan reise til alle disse byene med tog, på et budsjett. Her er topp fem historiske hotellene i Europa, og hvordan du kommer dit med tog:

 

1. Vi begynner vår liste over Historiske Hotell med – The Ritz, Paris

Ingen liste over de beste historiske hotellene i Europa ville være komplett uten Paris. En perle av sin serveringsbransjen skiller seg ut: The Ritz. Hotellet har en rik historie og et luksuriøst interiør å gå med det. Den ble grunnlagt i 1898, og selv da var høydepunktet for komfort.
The Ritz var selvsagt et populært valg for medlemmer av europeiske sosieteten. Noen av de berømte gjestene var hertugen og hertuginnen av Windsor, Coco Chanel, og Ernest Hemingway, blant andre. Dersom du ønsker å utforske sin fascinerende historie, du kan ta tog til Paris fra andre store europeiske byer som London, Roma, Amsterdam, eller Brussel.

Brussel til Paris tog

London til Paris tog

Marseille til Paris tog

Amsterdam til Paris tog

 

2. Belmond Cadogan Hotel, London

Historic Hotels in Europe, Belmond Cadogan Hotel, London

Belmond Cadogan Hotel i London regnes som et boutiquehotell, men det har en lang og spennende historie. Noen vil si det var enda dramatisk til tider, som Oscar Wilde ble avventer han ble arrestert der i 1895. The Cadogan har 64 rom og en fantastisk Edwardian atmosfære. Det er et historisk byhus, og det har holdt en rekke unike karakter av æra. Hvis du tar vår første anbefaling, du kan enkelt reise fra Paris til London med tog.

Amsterdam til London Trains

Lille London Trains

Paris til London Trains

Brussel til London Trains

 

3. Albergo del Sole ved Pantheon, Roma

Når det gjelder historiske hotellene i Europa, Albergo del Sole al Pantheon i Roma tar kaka. Det er en av de eldste hotellene i verden, grunnlagt i 1467! Rom med utsikt over Pantheon Er de beste, komplett med renessanse-stil senger og 17-tallet fresker som dekorasjon. Det blir ikke noe bedre eller mer historisk enn det. En annen bonus er at du reiser til Roma er ganske lett med tog, spesielt å gå ut fra andre store italienske byer.

Milano til Roma Togene

Firenze til Roma Togene

Salerno til Roma Togene

Napoli til Roma Togene

 

 

4. Hotel Torbrau, München

Hotel Torbrau is a great place to stay in Europe

Torbrau startet som et sted for slitne reisende fra Salzburg til å ha en hvil og en god øl. Det har vært i drift i over 500 år, og det fikk sin moderne renovering på 90-tallet. Torbrau er en favoritt av forretningsreisende og turister som ønsker en mer sjarmerende historisk hotellopplevelse. Hvis du er besøker München med tog fra Berlin, Wien eller andre europeiske byer, kan du planlegger å bo på Torbrau.

Berlin til München Trains

Frankfurt til München Trains

Wien til München Trains

Köln til München Trains

 

5. Grand Hotel Wien, Wien

Grand Hotel Wien bygget i 1870, og brukte bare en kort tid som privatbolig. Det er den eldste av de “Hoteller Ring” rundt Opera området av Ringstrasse i Wien. Såvidt historie går, Hotellet har sett sin andel av både spenning og kjærlighetssorg. Det var på bakgrunn av den Mayerling affære som endte tragisk, med dødsfallet til den østerrikske kronprins Rudolf og hans elskerinne, Baronesse Marie Vetsera. Hvis historien har du fascinert, du kan legge til Grand til i listen over historiske hotellene i Europa for å besøke. Drar mot Wien med tog fra München, med et stopp på Salzburg.

Salzburg Wien Togene

München til Wien Togene

Innsbruck til Wien Togene

Frankfurt til Wien Togene

 

Besøks Historiske Hoteller i Europa med tog Oppsummering!

Ønsker du å besøke noen av de mest interessante historiske hotellene i Europa? Planlegg din reise gjennom europeiske storbyer og bestille togbilletter å komme deg dit!

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss en kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhistoric-hotels-europe%2F%3Flang%3Dno – (Rull ned litt for å se inn kode)