Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 10/09/2021)

Europa som et kontinent er veldig mangfoldig, Europa tilbyr noe for alle typer reisende - deilige biter inkludert. Men hvor vil smaksløkene bli henrykt mest? Hvilket måltid bilde vil ha Instagram reoler opp 100 er av slike? Stoppe lurer på og begynne å gumlet. Opplev Europas beste spisesteder med våre toppvalg!

 

Europe's Best Food Spots on camera

1. Europas beste spisesteder – Hellas

Opplev Europas beste spisesteder i Hellas. Hvem kan muligens misliker mat-fylt filodeig? Gresk mat er vanskelig å utsette, og det har nok noe å gjøre med sin historie. Landets matkultur anses å være over 4,000 år gammel. Du kan ikke slå opplevelse, og det er derfor det er Europas beste spisesteder.

 

 

2. Amsterdam

I det øyeblikket du forlater togstasjon, du allerede bombardert med en rekke fantastiske valg. Første ting først. Lei en sykkel. Skritt 2. Ride hvor nesen tar deg! Europas beste spisesteder er i Amsterdam for en rekke årsaker. Spiller ingen rolle budsjettet ditt, er det noe for enhver smak! Du kan besøk for en uke og livnære seg utelukkende av av gate behandler og markedet fare.

Vet ikke hvor du skal begynne? Få en rask introduksjon til Amsterdam mat scene med en plate av herdet sild fra en av byens mange silde vognene eller sild handel. Hvis det er kokt fisk du krever så prøve stekt fisk. Battered og fritert hvit fisk servert med majones saus. For dessert. Pop i noen av de 100 er av bakerier.

Hvis du leter etter noe salt, du vil ikke være kort av alternativer for ost. De er bokstavelig talt på hvert gatehjørne. Vår favoritt? EN sirup vaffel består av to tynne vafler, frityrstekt med klissete godhet inni og toppet med melis.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

3. Italia

Hvordan kan vi begynne å tenke på å navngi Europas beste spisesteder og ikke er Italia! Er det et europeisk land med mer ikonisk mat? Hallo, karbohydrater! Pizza og pasta står på alles go-to-list! Bare husk at hver region har sin spesialitet og er sesongavhengig.

Genoa til Milano Togene

Roma til Milano Togene

Bologna til Milan Togene

Firenze til Milano Togene

 

large pizza italy is part of Europe's Best Food Spots

 

4. Europas beste spisesteder – Frankrike

Lyon, kjent som Frankrike‘s gourmethovedstad Det har aldri vært mer tilgjengelig, med en direkte tog til London og TGV tilkoblinger som vil ta deg til Paris eller Marseilles på under to timer. Er smaksløkene eventyrlysten? Flink! Vi har en godbit for deg! Prøv den lokale spesialiteten; forkle Sappør (panert innmat), deretter avslutte den med et besøk til den stadig populære Croix-Rousse distriktet for et par drinker på byen.

Dette kan være en av Europas beste spisesteder, men det kommer ikke uten en advarsel: "Hovedrett" kan brukes i andre deler av verden for å bety "hovedretten,”Men på fransk, det egentlig betyr “forrett.”Så hold deg til‘hovedrett’for forrett og‘plattformer’for hovedrett, og du vil komme ut på den andre siden med en full mage og en stor opplevelse.

Lyon til Toulouse Togene

Paris til Toulouse Togene

Marseilles til Toulouse Togene

Bordeaux til Toulouse Togene

 

5. London

London mat scene er fortsatt en del av Europas beste spisesteder før vi vet utfallet av Brexit. London scene er en mish mos av tradisjonelle kulinariske visjon og moderne innovasjon. Ingen mat-sentrisk tur til London er komplett uten minst en ettermiddagste, en søndag steke i nabolaget pub ledsaget av en halvliter bitter eller noen takeaway fisk og chips fra en av byens mange ‘chippies.’ Hvis Michelin-stjerne kjøkken er mer din greie, da er du fortsatt på rett sted. Det er for tiden fem restauranter i Storbritannia som har tre Michelin -stjerner. The Waterside Inn, Alain Ducasse på Dorchester, den Araki, Restaurant Gordon Ramsay, og The Fat Duck.

Antwerpen til London Trains

Haag til London Trains

Bordeaux til London Trains

Genève til London Trains

 

 

Er din smak knopper skjelv? Er magen rumlet i påvente? Bestill din neste tog eventyr til din kulinariske himmelen av valget ved hjelp av SaveaTrain. Bestill på under 3 minutter uten reservasjonsgebyr!

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss en kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fexperience-europes-best-food-spots%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)