Lesetid: 7 minutter
(Sist oppdatert: 22/10/2021)

Hvis du planlegger din første tur til Europa, det er noen ting du trenger å vite mest om vakreste byene i verden. vi har designet den perfekte guiden for 10 reisefeil du bør unngå i Europa. En tur til slottslandet, utsøkte retter, nasjonalparker, og naturskjønne landsbyer, kan være en av de mest minneverdige feriene du får. Tvert imot, det kan også bli en ond legende og ha en dårlig slutt, hvis du ikke er ordentlig forberedt.

Enten du reiser til Europa for første gang eller kommer tilbake, disse tipsene vil gjøre turen din tryggest, mest komfortable, og definitivt episk.

 

1. Ikke besøker små byer og steder utenfor banken

Hvis det er din første tur til Europa, så er du definitivt på vei til stedene alle snakker om. derimot, hvis du vil oppdage et spesielt Europa, å ikke besøke små landsbyer og kjente byer er en av reisefeilene man må unngå i Europa. Du bør planlegge turen til de mest uforglemmelige stedene utenfor allfarvei i Europa.

Selvfølgelig, hvis du vil se og ha de samme bildene som de andre millionene turister som strekker seg over gatene i Paris, Milan, og Praha, følg folkemengdene. Men, hvis du har sjelen til en oppdagelsesreisende, og leter etter de skjulte perlene, deretter planlegg turen din rundt de små og unike landsbyene i Europa.

Togpriser for Firenze til Milano

Togpriser for Firenze til Venezia

Togpriser fra Milano til Firenze

Togpriser fra Venezia til Milano

 

woman walking on grass

 

2. Reisefeil du bør unngå i Europa: Bruker ikke offentlig transport

En av de første tingene du kommer opp i når du hører offentlig transport, er overfylt og varme busser, køer, og trafikk. derimot, offentlig transport i Europa er ikke bare busser, men trikker og tog. Noen turister vil helst leie bil, enn pendling, men offentlig transport i Europa er veldig behagelig, punktlig, billig, og anbefales.

Du kan enkelt nå de fjerneste delene av Europa, fantastiske naturreservater, slott, og fantastisk utsikt, med tog. Det er ingen bedre måte å reise rundt i Europa enn med tog, det er den absolutte tids- og pengespareren.

Togpriser fra München til Salzburg

Wien til Salzburg togpriser

Graz til Salzburg togpriser

Linz til Salzburg togpriser

 

Not Using Public Transport is a Travel Mistakes You Should Avoid In Europe

 

3. Får ikke reiseforsikring

Ja, europeiske byer er en av de mest utviklede og sikreste byene i verden. Men, du er fortsatt menneske, og klippene i Europas nasjonalparker er bratte og nådeløse. Mens du kan være den mest erfarne turgåeren og reisende, du kan fortsatt bli forkjølet, vri en ankel, eller få kameraet ditt stjålet.

Reiseforsikring i Europa er viktig av helse- og andre årsaker. Å få reiseforsikring i Europa er et must, og du bør ikke spare på en slik nødvendighet. Ikke å få reiseforsikring er en feil du bør unngå når du reiser til Europa fordi det kan koste deg en liten formue.

Marseilles til Lyon togpriser

Paris til Lyon togpriser

Lyon til Paris togpriser

Lyon til Avignon togpriser

 

Travel Mistakes to Avoid in Europe is not a hike in the great outdoor

 

4. Reisefeil du bør unngå i Europa: Ikke å kjøpe billetter på forhånd

Europa er dyrt. Selv om du reiser til de rimeligste stedene, museer og billetter til attraksjoner kommer til å koste deg en liten formue. Å ikke kjøpe billetter på forhånd er en av de største feilene man kan unngå i Europa, millioner av turister som besøker Europa hvert år, vil garantere deg det.

Så, du kan finne gode tilbud for Europas ikoniske nettsteder, attraksjoner, og aktiviteter, hvis du undersøker og bestiller på forhånd. Noen ganger kan du få veldig gode tilbud ganske enkelt ved kjøpe billetter online, og det sparer deg så mye dyrebar tid på turen. I tillegg, hvis det er din første tur til Europa, du bør være forberedt på de lange køene. Så, kjøp av reise- og attraksjonsbilletter online sparer deg for å stå i regnværet, varme sommerdager, og gir deg tid til det synspunkt og piknik.

Nürnberg til Praha togpriser

Togpriser fra München til Praha

Togpriser fra Berlin til Praha

Togpriser fra Wien til Praha

 

woman laughing next to flowers

 

5. Bytte penger på flyplassen

Å reise til et fremmed land kan være stressende, ikke snakker språket eller finner veien rundt i byen. Håndtering av budsjett og utenlandsk valuta kan også være belastende. Mens du bytter penger på flyplassen er det veldig behagelig og pålitelig, det er en av reisefeilene å unngå i Europa.

Avgiftene du vil betale og bytte valuta vil koste deg, derfor er det best å gjøre undersøkelser online på ebytt poeng. Også, kan du alltid spørre i hotellets resepsjon, de vil gjerne anbefale pålitelige pengepoeng i området. Det anbefales å bytte nok til turen fra flyplassen, og et beløp som dekker det første 1-2 dager på turen.

Paris til Rouen togpriser

Paris til Lille togpriser

Rouen til Brest togpriser

Rouen til Le Havre togpriser

 

Travel Mistakes to Avoid in Europe is to exchange money in the airport

 

6. Bestilling av overnatting i det gale nabolaget

Plassering er en av de viktigste faktorene for å skape den perfekte ferien i Europa. Ikke gjøre undersøkelser på den beste delen av byen, nabolag, eller landsby å bo i, er en feil å unngå når du reiser i Europa. Å velge sted for overnatting er like viktig som å velge overnattingstype. Å bo i feil bydel kan koste deg reisetid, trafikk, pris, og sikkerhet.

Togpriser fra Brussel til Amsterdam

London til Amsterdam togpriser

Berlin til Amsterdam togpriser

Paris til Amsterdam togpriser

 

Accommodating on a mountain

 

7. Reisefeil du bør unngå i Europa: Spise i den første restauranten du ser

Hvis du er en typisk turist, så går du til de populære hurtigmatkjedene til lunsj eller den første restauranten på vei. derimot, du kan gå glipp av fantastiske restauranter, med fantastiske lokale retter og synspunkter som vil ta pusten fra deg.

Hvis du bare bruker litt tid på å forske i forkant av turen, du vil unne deg en uforglemmelig kulinarisk opplevelse. I tillegg, prøver deilig mat, du kan spare noen få krone, i stedet for å splurging i den første restauranten rundt. God kaffe, kake, lokal mat, og oppsiktsvekkende retter til morsomme priser, kan være rett rundt hjørnet.

Togpriser for Firenze til Roma

Togpriser for Napoli til Roma

Firenze til Pisa togpriser

Togpriser for Roma til Venezia

 

Eat at the right place and avoid Travel Mistakes in Europe

 

8. Holde seg til veiledningen snarere enn gratis byvandringsturer

En guidebok er en stor kilde til inspirasjon for en tur til Europa, og for å ha en generell reiseplan. derimot, å holde seg til guideboken din er en av de største reisefeilene du kan unngå i Europa. Det betyr at du vil besøke de samme stedene som millioner av andre turister, og som en turist.

Oppdage byen på en gratis spasertur er den beste måten å nyte de mest fantastiske byene i Europa. En engelsktalende guide vil ta deg rundt i byen. I tillegg til å vise populære og berømte steder, byvandringsturen vil fortelle deg byens best bevarte hemmeligheter og gi deg mange anbefalinger og tips for byen. Dette inkluderer matanbefalinger, gode avtaler, skjulte flekker, og viktigst av alt hvordan du kan være trygg.

ENAmsterdam til London Togpriser

Paris til London togpriser

Priser fra Berlin til London

Tog fra Brussel til London

 

 

9. Reisefeil du bør unngå i Europa: Ikke pakking for Europa

Solfylt, regn, kjølig, eller fuktig, noe av det mest spesielle med Europa er at du kan oppleve alt 4 årstider på en dag. Så, ikke å pakke spesielt for Europas vær er en reisefeil å unngå for enhver pris.

T-skjorter, regn- og vindjakke, komfortable sko er ganske enkelt viktige ting å pakke for din tur til Europa. Det er best å pakke og bruke lag, på denne måten vil du være komfortabel i alle værforhold, og vil ikke bære rundt en hel garderobe.

Tog til München til Zürich

Togpriser fra Berlin til Zürich

Basel til Zürich Togpriser

Tog til Wien til Zürich

 

eiffel tower black and white

 

10. Oppbevare kontanter på ett sted

Europeiske byer er kjent for å være fantastiske, men også for lommetyveri, turistfeller, og ulike ordninger for å lure turister. Dykking reisebudsjettet ditt mellom dagsturen din bag, sikker, og et kredittkort er den beste måten å reise trygt og nyte.

Det er best å være på den sikre siden og unngå å ha kontanter og kredittkort på ett sted. Så, å ha din dyrebare tilhørighet på deg til alle tider og steder, er en reisefeil du bør unngå i Europa.

Amsterdam til Paris togpriser

London til Paris togpriser

Rotterdam til Paris togpriser

Togpriser fra Brussel til Paris

 

Travel Mistakes to Avoid in Europe is not to take a Canal trip

 

Konklusjon

Å konkludere, det er mange fantastiske steder å oppdage i Europa. Du kan tilbringe en fantastisk helg eller planlegge en lang eurotur, mulighetene er endeløse. Men, når du reiser til et fremmed land, spillereglene varierer fra by til by. Det eneste som forblir det samme er feilene turistene gjør hver eneste tur. Vår 10 reisefeil å unngå i Europa, vil holde deg trygg og gjøre turen virkelig unik.

 

her på Lagre et tog, Vi hjelper deg gjerne med å planlegge ferien til Europa du ønsker.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "10 reisefeil du bør unngå i Europa" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/travel-mistakes-avoid-europe/?lang=no Deen– (Rull ned litt for å se inn kode)