Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 08/10/2021)

Det er utallige guidebøker med tips og anbefalinger for alle typer turer til Europa, og alle typer reisende. Disse guidebøkene er gode for å lære om historie og kultur, men de vil ikke fortelle deg om Europas innsidertips. Gratis turer er en fantastisk måte å oppdage Europa på, og du finner en gratis byvandring i alle europeiske byer.

Bruk komfortable sko, fordi vi drar på en reise til 7 beste gratis turer i Europa.

 

1. Praha beste gratis byvandring

En engelsktalende guide vil møte deg kl ananas hostel i gamlebyen for 2.5 timers tur rundt Praha. Du starter vandreturen i det berømte torget i gamlebyen, fortsett til den ikoniske Karlsbroen. Fra turistsenteret til byens beste steder for lunsj og drikke, Praha's do's and do not's, du vil avslutte turen med mange anbefalinger og historier du aldri vil lese om i guidebøker.

Praha's gratis byvandring er en av 7 beste turstier i Europa, på grunn av den spesielle guiden. Du vil forlate turen spent på å oppdage Praha, og med en flott liste over restauranter som tilbyr rimelige lunsjmenyer. I tillegg, vil du lære om barhopping for det beste tsjekkiske håndverket øl, og den beste utsikten over det fantastiske Praha.

Nürnberg til Praha togpriser

Togpriser fra München til Praha

Togpriser fra Berlin til Praha

Togpriser fra Wien til Praha

 

Prague city view is the start of the Best free walking tours Europe

 

2. Amsterdam, Nederland

Amsterdams gratis spasertur, også kjent som FreeDam byvandring, handler om å oppdage og nyte den mest liberale byen i Europa. Turen avgår daglig fra møtepunktet på børsen for en 3-timers spasertur, fra gamle Amsterdams legender til de moderne og trendy Amsterdams historier.

Under disse 3 morsomme timer, møter du reisende fra hele verden og lærer om Amsterdams liberale narkotikapolitikk, distriktet rødt lys, politikk, og historie fra guidene’ morsomme historier. I tillegg, på gratis turer, du kan få innsidertips fra guiden videre de beste dagsturer fra Amsterdam og over hele Europa.

 

 

Togpriser fra Brussel til Amsterdam

London til Amsterdam togpriser

Berlin til Amsterdam togpriser

Paris til Amsterdam togpriser

 

3. Berlin beste gratis byvandring

Berlins originale gratis byvandring er den beste måten å oppdage byens historie, landemerker, og høydepunkter om et par timer. Det er en flott innledende tur til en av de hippeste byene i Tyskland, med en rik historie, og politikk.

I tillegg til historiske høydepunkter, Berlin tilbyr forskjellige turer som viser Berlin fra forskjellige vinkler; kunstnerisk, foodie, eller drinker sentrert. i Original Berlin gratis byvandring, du vil besøke 6 av de viktigste landemerkene i Berlin, og hør om historiene bak Berlins mur og kultur.

Berlins originale gratis byvandring går to ganger om dagen, fra møtepunktet kl “The Bud”. Guiden vil vente i en original gratis vandretur Berlin-t-skjorte og vil gjerne anbefale de beste festlokalene i byen, og hvordan reise fra Berlin til andre store byer i Tyskland og nasjonale reserver.

Frankfurt til Berlin Togpriser

Leipzig til Berlin togpriser

Hannover til Berlin togpriser

Hamburg til Berlin Togpriser

 

Berlin City view from the street

 

4. Venezia, Italia

Venezia er en av de minste byene i Italia. likevel, det er veldig lett å gå seg vill når du vandrer rundt i de trange smugene og storslått arkitektur. Venezias gratis byvandring vil lede deg gjennom historien, kultur, Kunst, og arkitektur på en 2.5 timers tur. Den lidenskapelige guiden Simona vil fortelle deg alt om byen, mat, og flekker for romantikk.

Høydepunktet på Venezias gratis spasertur er Simona, guiden, og den morsomme stemningen. Uansett regn, antallet mennesker, du vil ha en fantastisk tid og få mange anbefalinger for italiensk mat og Eprol-drinker i Venezia.

Togpriser fra Milano til Venezia

Togpriser for Firenze til Venezia

Togpriser fra Bologna til Venezia

Treviso til Venezia Togpriser

 

Venice Canals are the Best free walking tours Europe

 

5. Paris beste gratis byvandring

Paris er en av de mest turistbyene i Europa, for ikke å nevne i verden. Når Eiffeltårnet og Avenue des Champs-Elysees er overfylt med turister, det er vanskelig å nyte magien til byens ikoniske steder. Men, på en gratis tur, guiden din vil sikre at du får det beste ut av disse landemerkene, og mange flere i en unik stylet tur.

Paris er hjemmet til mange skjulte perler, antallet gratis turer er dermed uendelig. Det er dag- og nattturer, turer for hvert nabolag, kulinariske og kunstturer. derimot, den beste gratis byvandring i Paris er de skjulte perlene og hemmelig Paris-tur. Guiden tar deg gjennom skjulte passasjer i Louvre, bygninger til hemmelige fotopunkter, vekk fra folkemengdene og inn i Parisiens hjerte.

Amsterdam til Paris togpriser

London til Paris togpriser

Rotterdam til Paris togpriser

Togpriser fra Brussel til Paris

 

Paris louvre museum

 

6. Zürich Chocolate Free Walking City Tour

I tillegg til den flotte og morsomme guiden, Zürichs beste gratis byvandring er kulinarisk himmel. Hvorfor gå gjennom gamlebyen og Zürich høydepunkter i tradisjonell stil, når du kan krydre det med guddommelig sveitsisk sjokolade. Smak på trøfler, lære om kakaoutvinning, og besøk beste sjokolade i Europa mens du beundrer Lindenhof og Grossmunster kirke.

Zürichs gratis vandretur er 2 timer lang og avgår hver lørdag fra Paradeplatz, og det er ikke nødvendig å registrere seg.

Interlaken til Zürich Togpriser

Luzern til Zürich Togpriser

Togpriser fra Lugano til Zürich

Togpriser fra Genève til Zürich

 

Zurich canal is one of the Best free walking tours Europe

 

7. Wien, Østerrike

Den beste måten å komme i gang med utforske Wien er på Welcome to Vienna gratis byvandring. I omtrent 2 timer får du en kort historie om Wien og dets viktigste landemerker, hvor du kan smake på wiensk mat til lunsj fra Marina, en av de beste guidene i Wien.

To ganger om dagen, guiden vil vente på deg på Albertina-torget for en historisk tur rundt Wien.

Salzburg til Wien togpriser

Togpriser fra München til Wien

Graz til Wien Togpriser

Praha til Wien Togpriser

 

Vienna, Austria view from above

Konklusjon

Det beste med gratis turer er guiden. Mens de fleste turene er på engelsk, guiden vil levere alt du trenger å vite om byen på utmerket engelsk. Hvert spørsmål vil bli besvart, og du vil avslutte turen med fantastiske anbefalinger, anekdoter, og informasjon om byen. Det nest beste er at 7 de beste byvandringene i Europa, er at de er gratis, kort og til poenget, og engasjerende.

 

Vanlige spørsmål om gratis vandringsturer i Europa

Er disse gratis turene virkelig gratis?

Gratis byvandringer er tipsbaserte. Betydning, du trenger ikke å bestille et sted på turen for betaling, men på slutten av turen, du bør takke den gode guiden ved å tippe.

Hvor mye trenger jeg å tipse om??

Tipping varierer fra by til by, men i gjennomsnitt er tipset € 5 til € 15.

Hvordan finner jeg guiden?

Gratis byvandringsguider vil møte deg på de sentrale møtepunktene, og du kjenner dem igjen på skjorten. I tillegg, de vil mest sannsynlig komme opp og hilse på deg.

Finnes det turer på andre språk bortsett fra engelsk?

De fleste gratis turer i Europa tilbyr turer på engelsk og det lokale språket, med få turer på andre språk. Dette varierer fra by til by, og turoperatører.

 

her på Lagre et tog, Vi hjelper deg gjerne med å planlegge reisen til de beste europeiske byene og turer med tog.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "7 beste gratis turer i Europa" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-free-walking-tours-europe/?lang=no Deen– (Rull ned litt for å se inn kode)