Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 08/10/2021)

Hvilket sted er bedre å nyte pizza enn landet som oppfant den, Ikke sant? italien~~POS=TRUNC kjærlighet, kjærlighet, elske denne deilig snack-slått-måltid! Ikke rart pizza i Italia er omgjort til en ren form av kunst, og er endelig UNESCO-godkjent!

Roaming rundt Italia, du finner pizzeriaer åpnet på 18-tallet, men også de nye, med en helt ny tilnærming til baking. Det finnes hundrevis av varianter av basis alternativer, pålegg, størrelser, og smaker. I utgangspunktet, du kan ikke hoppe over å ha pizza minst én gang under ditt besøk på denne vakre Middelhavet land… greit? Flink. Selv om du ikke er en pizza fan, Italienske kokker vil få deg til å ombestemme deg

Vår liste vil gi deg førsteklasses restauranter i Roma, Milan, Firenze, Napoli, og Verona. Her er topp 8 pizza i Italia.

MERK: Ikke glem å laste ned alle de super nyttige reisetips apps før du starter reisen.

 

  1. Da Vittorio in Trastevere, Roma: Pizza med en eventyrlig vri

På dette plukke av pizza i Italia, du kan ta del i prøvetaking “Tre Colori Pizza.” Tre forskjellige krydret ingredienser sørger for en rød, hvit, og grønn pizza, akkurat som italiensk flagg. Prøv å ikke la jalapeno peppers, krydret siciliansk pølse, og tangy hvit ost brenne munnen. Hvis du er ferdig med hele pizza i 10 minutter eller mindre du vinner en premie. I tillegg til denne regelen, du kan heller ikke drikke mer enn 16 dl vann eller øl. Vinneren får sitt måltid gratis, en t-skjorte, og et bilde lagt ut på berømmelsesveggen. Og, hva skjer hvis du ikke gjør det? Du kan alltids prøve igjen, så husk dette stedet når du reiser til Roma.

Milano til Roma Togene

Firenze til Roma Togene

Salerno til Roma Togene

Napoli til Roma Togene

 

lunch is served

 

  1. Pizzeria Da Attilio, Napoli: True Kind of Pizza

La oss starte vår historie om pizza i Italia med noen grunnleggende. mange italienere ta i betraktning Margherita den eneste sanne slags pizza. Bare noen få ferske og hjemmelagde ingredienser bør gjøre for en fantastisk parabolen, tilsynelatende. Og når det kommer til Da Attilio er Margherita, de har rett. hjemmelaget deig, frisk tomatsaus, oliven olje, og fersk mozzarella er alt du trenger. Hvis din munn er vannhull som du leser dette, Da Attilio er stedet for deg. Pass på å sjekke det ut mens utforske byen Napoli.

Milano til Napoli Togene

Florence til Napoli Togene

Bari til Napoli Togene

Roma til Napoli Togene

 

https://www.youtube.com/watch?v = QyWLTQx–uc

 

  1. smaken, Verona: Kunsten å lage Doe

Sapore er et sted hvor du kan finne det største utvalget av høy kvalitet deigen i bare én restaurant. Renato Bosco, mastermind av dette plukke av pizza i Italia sted, regnes som en av Italias beste brød gjør eksperter. Siden du kan finne mange forskjellige stiler av pizza her, det ville være flott å be om en vinsmakermey. Det anbefales også å spørre om forskjellige base alternativer før du tar en endelig beslutning. veganere vanligvis elsker Sapore tilbud siden den har en overflod av pizzaer som passer deres preferanser.

Milano til Verona Togene

Roma til Verona Togene

Florence til Verona Togene

Venezia til Verona Togene

 

Veggie pizza in Verona

 

  1. Brandi Pizzeria, Napoli: Blant de beste pizza i Italia siden det 18. århundre

Pizzeria Brandi er angivelig ansvarlig for coining begrepet Pizza Margherita. De tok dette navnet for å hedre dronningen av samme navn. Selvfølgelig, pizza med de samme ingrediensene eksisterte før, men dette moniker gjorde det ikoniske i pizza universet. Pizzeria Brandi dateres tilbake til 1870 når det drives under navnet Pizzeria di Pietro. Tradisjonen og historien bak dette stedet har gjort det populært blant italienere og turister. Det er derfor publikum fortsatt samles her sulten etter en bit av en queen-heter glede.

Rimini til Napoli Togene

Siena til Napoli Togene

Venezia til Napoli Togene

Pisa til Napoli Togene

 

  1. Gourmettavernaen, Milan: En moderne gourmetpizza

EN litt dyrt for en pizza sted, men interiøret og beliggenheten gjør rettferdiggjøre en stor regning. likevel, pizza er deilig også. Denne pizzeria er for de som tenker utenfor boksen. Ekstravagante ingredienser vil utfordre deg til å prøve noe nytt og ekstraordinært, som en pizza med fiken eller med sjømat. En gang til, en vinsmakermey er et godt valg her, siden det er ikke lett å bestemme hva du skal velge. I tillegg, i motsetning til de fleste andre pizza i Italia, dette er veldig lett å fordøye.

Rimini til Milano Togene

Roma til Milano Togene

Torino til Milano Togene

Venezia til Milano Togene

 

friends eating together in italy

 

  1. Trapizzinoen, Roma: Noe litt annerledes

Il Trapizzino er en skikkelig overraskelse for noen pizza lover. Kontrast til andre pizza i Italia, pizza her ser mer ut som trekantet smørbrød. Noen kaller dem utstoppede pizza. Inne i disse utstoppede trekanter kan du finne ingredienser som dampet kylling, aubergine, og rød blekksprut. Deigen er meget lett, som tillater deg å spise to eller tre stykker. denne lille, koselig sted i nabolaget av Testaccio er alltid fullpakket med mennesker. Så du bedre gjøre en bestilling på minst et par timer i forveien.

Trieste til Roma Togene

Siena til Roma Togene

La Spezia til Roma Togene

Pisa til Roma Togene

 

  1. Pizza AM, Milan: Et sted hvor du kan spise i Cue pizza i Italia

Dette er en av de mest kjente pizza i Italia, og det er i Milano. Dermed, ikke bli overrasket om du ser en linje av mennesker venter utenfor butikk. Stikkordene er en vanlig ting i Pizza AM. Siden de ikke ønsker å gå et annet sted, eiere vil tilby deg små pizzabiter mens du venter. Du kan få et glass italiensk hvit vin også. De har en liten meny, med bare 3 typer pizza. Hei, trenger du ikke bekymre deg – de er alle fantastiske, så du vil ikke føle at du går glipp av i det hele tatt.

Genoa til Milano Togene

Trieste til Milano Togene

Perugia til Milano Togene

Lecce til Milano Togene

 

veggie pizza in milan

 

  1. Symbiose Organic Pizza, Firenze: En sunn ta på pizza i Italia

I tilfelle du er på utkikk etter en glutenfri-pizza i Italia, Symbiose i Organic Florence er navnet du bør huske. Det er også flere vegansk alternativer, men samlet, hver pizza smaker fantastisk! Alt er laget av økologiske råvarer, noe som gjør dette pizza litt sunnere enn andre. Deigen er meget tykk, som kan være etter alles smak. Men – alle vil elske den rike fylling som utfordrer deg til å spise en hel pizza! Hvis du ikke kan spise alt, pakke det som er igjen og lagre det i morgen. Det vil fortsatt smake deilig.

Salerno til Firenze Togene

Lecce til Firenze Togene

Bari til Roma Togene

Genoa til Firenze Togene

 

 

Så der har du det. Dette var vårt valg av de beste pizza i Italia. Så mange restauranter å besøke, og så mange forskjellige varianter å smake! derimot, disse var bare forslag. Du kan sikkert finne mange flere steder med smakfulle pizzaer rundt Italia deg selv. Hvis du trenger hjelp til å bestemme hvilken vei er best for reiser til Italia, Besøk oss på www.saveatrain.com. Vi vil være mer enn gjerne hjelpe! Pakk toget reise pre-trip essensielle, ring oss, og la eventyret begynne!

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss en kreditt med en link(www.saveatrain.com) til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftop-8-pizzas-italy%3Flang%3Dno/ – (Bla ned for å se inn kode)