Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 13/08/2021)

Italia har uten tvil den største kaffekulturen på jorden. Den første europeiske landet som importerer kaffe fra Egypt, Italia har hatt suksessrike kafeer siden 16th Århundre, og i dag vil vi gi deg råd om 5 fantastiske kaffebarer i nærheten togstasjoner i Italia.

 

Hvis du er ute etter kaffe i nærheten togstasjoner i Italia du er på hell. Italienerne liker deres kaffe brygget sterk og rask. Derav deres preferanse for espresso er og italienerne er også ansvarlig for å utvikle melkebaserte kaffedrikker som cappuccino og latte.

Faktisk, nesten alle kaffe kultur i Europa og den vestlige verden kommer fra Italia. Dette er grunnen til at alle de forskjellige standardtypene vi drikker har italienske navn.

Så, Det burde ikke komme som noen overraskelse at Milano Centrale, Italias eldste og travleste togstasjon i Italia, skal rose noen fantastiske muligheter for å få koffeinholdige drikker. 330,000 folk bruker Milano Centrale per dag. Grense tog fra Milano Centrale ta passasjerer til store europeiske destinasjoner som Paris, München, og Wien.

Strasbourg til Paris tog

Zürich til Paris tog

Frankfurt til Paris tog

Genève til Paris tog

 

 

Her er toppen vår 5 plukker for uunnværlige kaffebarer i nærheten togstasjoner i Italia

  • Crazy Cat Cafe

crazy cat kafé i nærheten togstasjoner i Italia

Denne kafeen ligger noen få minutters gange fra togstasjonene i Milano i Italia og er nøyaktig beskrevet med navnet. Katter går rundt i denne koselige kaféen mens du spiser og drikker. Denne funky kafeen er beryktet for å ha utmerket te servert i et kattformet krus og ha deilige kaker. De ansatte er svært vennlige og de fleste katter er alltid sover, dette er hva de liker å gjøre.

Crazy Cat Cafe Nettsted

Adresse: Via Napo Torriani 5 | Hjørnespark via Cappellini, 20124 Milan

 

Genoa til Milano Togene

Roma til Milano Togene

Bologna til Milan Togene

Siena til Milano Togene

 

  • Kaffe Panzera 1931

Denne kafeen ligger rett ved siden av stasjonen og er åpen til 3 ER. For det siste 87 år, mennesker har kommet til dette familiedrevne stedet for å få en rask kaffe og en sandwich før ombordstigning sine tog. Denne kafeen har et stort utvalg av småretter som er tilgjengelige i sin kafé seksjon og for de som ønsker en mer elegant opplevelse, det er en restaurant delen som serverer deilig pizza og pasta. Kafeen er ekstremt travel under lunsjtid, men utenfor dette, den er rask service med et smil.

Nettsted

Adresse: Piazza Duca d'Aosta 10 | de.

via Vitruvio, 20124 Milan

 

Rimini til Milano Togene

Pisa til Milan Togene

Torino til Milano Togene

Venezia til Milano Togene

 

  • Kaffebar

Hvis du er ute etter å se hva som er så bra med italiensk kaffe, Dette er stedet å besøke. Det store utvalget av kaffe og deilige hjemmelaget snacks gjør dette til et populært kaffe sted for både turister og fastboende. Dette er et flott sted å spise frokost og selger noen kaffe for en euro eller mindre. Denne kaffebar er tilgjengelig for rullestol, har WIFI, er kjeledyrvennlig, og hadde en velfylt alkoholbar. En sju minutters gange fra stasjonen.

Adresse: via Vitruvio 40 | Togstasjonene i Italia | Milano Lombardia

 

Firenze til Milano Togene

Napoli til Milano Togene

Bergamo til Milano Togene

Bari til Milano Togene

 

Roma Termini stasjon

Hvis du også reiser gjennom togstasjoner Roma Termini i Italia, her er noen flere må-besøke kaffebarer.

  • Bar midler

Hvis du er ute etter utrolig kaffe til en god pris, så Bar Fondi er svaret. Denne kule kafeen tilbyr flott livemusikk, ledsaget av utmerket lett mat. Reisende anbefale prøver bakverk. Bestille mat og drikke her er en rask og behagelig prosess, og kafeen er populær blant både reisende og lokalbefolkningen. (Prisen på denne kafeen er et enormt røverkjøp sammenlignet med andre kaffebarer i Roma)

Adresse: via Milazzo 16, 00185 Roma, Italia

 

Milano til Roma Togene

Firenze til Roma Togene

Pisa til Roma Togene

Napoli til Roma Togene

 

  • Moka kafé

Dette Espresso bar er en annen kaffebar i en veldig praktisk sted for folk å bruke Roma Termini stasjon og tilbyr rask service. Cappuccino er guddommelig, og det er mange valg for kaffe, og blåbær muffins er også en stor hit. Hvis du kjører sent for et tog og trenger en rask kaffe, det blir ikke raskere enn Moka.

Adresse: Piazza Dei Cinquecento | Togstasjonene i Italia | Roma Termini, Roma

 

Terni til Roma Togene

Foggia til Roma Togene

Grosseto til Roma Togene

Arezzo til Roma Togene

 

Så neste gang du kommer til en by i Italia hvorfor ikke slippe inn i en av de fantastiske kaffebarer i nærheten togstasjoner i Italia også.

 

Bestill din neste togreise bruke Lagre et tog og se mange jernbanestasjoner i Italia.

 

Planlegger du en tur til Milano eller Roma i nær fremtid? Hvorfor ikke ta 3 minutter og finne billigere togbilletter på Lagre et tog. Fyll ut dato og klokkeslett og som togstasjoner i Italia du ønsker å reise og vi vil gi deg den beste prisen for din reise, at du kan betale for på flere måter.

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcoffee-shops-train-stations-in-italy%2F%3Flang%3Dno– (Bla ned for å se inn kode)