Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 16/07/2021)

Mange badeferie begynne med stress flyreiser, busser, og ferjer, men det er en enklere måte. Reiser med tog har så mange fordeler, forlater deg følelsen avslappet før du selv har startet ferien. Enten du leter etter en deilig måltid med utsikt over havet eller en chill familieferie, det er mange vakre europeiske strender tilgjengelig med tog.

 

ITALIA: Bay of Silence, Sestri Levante
Nærmeste togstasjon: Sestri Levante Station, 1.1km, en 14 min gange unna.

strendene tilgjengelig med tog og sjø og fine farger
strendene tilgjengelig med tog og sjø og fine farger

 

De sjarmerende Den italienske kystbyen Sestri Levante er en av strendene som er tilgjengelig med tog, og har lenge blitt feiret for det fantastisk landskap og fargerike kysthusene og skianlegg, alle rik på historie og kultur. og badestrand – du er på hell. Den lille stranden heter Baia del Silenzio, eller ‘Bay of Silence’ får sitt kallenavn fra det rolige, krystallklare vannet i bukten, så vel som de naturlige fjellformasjoner som beskytter mot stranden fra vinden.

For å unngå folkemengder, Vi vil foreslå å besøke dette hjørnet av paradiset i løpet av september eller oktober. Dette er etter at juli og august ferierende har funnet veien hjem.

Milan til Sestri Levante Togene

La Spezia til Sestri Levante Togene

Tog til Genova Sestri Levante

Parma til Sestri Levante Togene

 

Strendene tilgjengelig med tog i SPANIA: Playa de la Llosa, Cambrils
Nærmeste togstasjon: Cambrils togstasjon, bare en 1,2km eller 16 min gange fra jernbanestasjonen.

3 divers in the sea
3 dykkere i sjøen

 

I motsetning til de mer kjente spanske strender Ibiza og Mallorca, Platja de la Llosa er en rolig strand på kysten av den lille strandbyen Cambrils. Perfekt for familier eller par på jakt etter en avslappende ferie. Playa de la Llosa har mange restauranter og kafeer i nærheten, så vel som paraplyer og solsenger til leie, offentlige bad, og rullestoltilgjengelighet.

Selve stranden har liten kunstig viker som begrenser bølger og tidevann. Kombinert med den klare blå varme vannet, dette gjør svømming og snorkling veldig avslappende.

 

PORTUGAL: halv strand, Algarve
Nærmeste togstasjon: Meia Praia togstasjon, en 6 minutt, 500m gange.

sommertid med folk på stranden, av en strand tilgjengelig med tog
sommer med folk på stranden, av en strand tilgjengelig med tog

 

Ligger på den berømte Algarvekysten, Meia Praia er den største i Lagos-området og også våre største strender tilgjengelig med tog. Sammenlignet med andre, mer turistfylte deler av Algarve, Meia Praia er en fire kilometer lang oase av nydelig gyllen sand og rolig. Det er også kafeer og barer stiplet langs kysten. Den vestlige utkanten av stranden er litt travlere på grunn av sin nærhet til Lagos.

Meia Praia er også en populære senter for vann sport, inkludert vindsurfing, kitesurfing, og jet ski. Besøkende kan betale for undervisning og leie utstyr. For de mindre eventyrlystne, en dukkert i det forfriskende kalde vannet og en liggende på en solseng under en paraply, også tilgjengelig for leie.

 

Vår siste pick for strendene tilgjengelig med tog, FRANKRIKE: Beach Senix, Guethary
Nærmeste togstasjon: Gare de Guethary bare 2.1km unna, lett walkable, men du kan ta en rask taxitur til sjøen.

surfer looking at the sea
en surfer ser på havet

 

En liten, bortgjemt strand på den ville, uberørt Sør-vestlige kysten av Frankrike, Beach Senix (også noen ganger kalt Cenitz) er det perfekte reisemål for nybegynner surfere, familier, eller Alenereisende. I hjertet av den franske Baskerland, mellom Biarritz og Saint-Jean-de-Luz, Guethary er en sjarmerende gammel fiskerby.

Ligger helt sør slutten av Guethary og det er derfor det er en del av våre strender tilgjengelig med tog, bølgene på Plage de Senix er litt mindre enn du ville finne opp langs kysten i Biarritz, som er kjent som Europas surfing kapital. Den naturlige skjønnhet og avslappet stemning gjøre det perfekt sted å besøke.

Bordeaux til Biarritz Togene

Nantes til Bordeaux Togene

Lyon til Biarritz Togbilletter

Marseilles til Biarritz Togene

 

Er du ute etter å kjøpe togbilletter for reisen til strendene tilgjengelig tur med tog uten reservasjonsgebyr? Besøk Saveatrain til tilgang til de mest rimelige priser.

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-european-beaches-accessible-by-trains%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)