Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 20/08/2021)

Planlegger du en ferie i Europa kan noen ganger ta en stund. For nitid reisende, det er en betydelig tid investering å forskning logistikken av reise og velge et sted å bo. Skulle du gå all-inclusive eller ikke? Hvordan skal du komme deg dit, av tog eller fly? Det er faktisk viktig å veie alle mulige alternativer før du kan gjøre det riktige valget. Hvis du velger å bo i en all-inclusive resort, mange av de store europeiske destinasjoner har du dekket. Hvis du reiser gjennom Europa, du kan nyte opplevelsen av å bo på de beste all-inclusive resorts og få det komfortabelt med tog. Her er vår liste over de beste all-inclusive resorts i Europa du ikke kan gå glipp av:

 

Borgo Egnazia, Italia

Det regnes som en av de vakreste feriestedene ikke bare i Puglia, men hele Italia så vel som Europa. Borgo Egnazia teller som en av de beste all-inclusive resorts i Europa. Borgo Egnazia vil sjarmere deg med den tradisjonelle arkitektonisk stil du vil merke over Puglia, så vel som dens vakkert dekorerte rom, bassenger, en golfbane, og til og med aktivitetsklubber for barn og tenåringer. Komme til Bari eller Brindisi med tog og deretter reise til Savelletri di Fasano, tar naturskjønn rute for å se alle skjønnheten i Puglia.

Napoli til Brindisi Togene

Bari Togbilletter til Napoli

Bari til Fasano Togene

Napoli til Fasano Togene

 

 

San Pietro di Positano, Italia

Italia har mange flotte steder å besøke, men Amalfikysten er en favoritt blant italienerne selv. Og en av de beste all-inclusive resorts i Europa er rett der. Sankt Peter, med dens 57 rom og sjarmerende Strandrestauranten vil glede deg så mye som skjønnheten i regionen. Du kan bestille et par raske togturer for å komme til Amalfi, fra Napoli eller Salerno - og nyte utsikten underveis.

Milan til Salerno Togbilletter

Firenze til Salerno Togbilletter

Bari til Salerno Togbilletter

Roma til Salerno Togbilletter

 

Beste all-inclusive resorts i Europa den elskede – Club Med Opio Provence, Frankrike

Provence Italy all inclusive resorts

 

Hvis du er besøker Frankrike og leter etter en god all-inclusive erfaring, ser ikke lenger enn Provence og dens Club Med Opio resort. Olivenlunder og lavendel felt kommer til å være venter på deg til å utforske dem, langs den vakre Côte d'Azur. Club Med Opio Provence gir fantastisk mat med regional mat spesialiteter, store rom, og massevis av aktiviteter for deg eller barna - du kan selv ta bueskyting leksjoner! Du kan komme hvor som helst i denne regionen ved å bruke TER Provence-Alpes-Côte d'Azur (TER PACA) jernbanenettet.

Dijon til Provence Togbilletter

Paris til Provence Togbilletter

Marseille til Provence Togbilletter

Lyon til Provence Togbilletter

 

Hotel Tannenhof, Østerrike

Best all-inclusive resorts in Europe / Austria

 

Hvis du foretrekker fjellandskap i stedet for viltvoksende strender, en av de beste all-inclusive resorts i Europa for deg å besøke kan være i Østerrikes tyrolske Alpene. Hotel Tannenhof skilte fantastisk fjellutsikt, og det er en flott ski retrett for de som foretrekker en litt mer privat atmosfære. Du kan nå Ischgl enkelt fra Innsbruck, Zürich, eller München - toget tar deg til Landeck, etter som anlegget er en kort kjøretur unna.

Wien til Landeck Ischgl Togene

München til Landeck Ischgl Togene

Salzburg til Landeck Ischgl Togene

Zürich til Landeck Ischgl Togene

 

COR-Resort, Tyskland

COR-Resort i vakre regionen Bayern er blant de beste all-inclusive resorts i Europa, spesielt når det gjelder å tilby fasiliteter som skiheiser og velutstyrte rom.

Ski er hovedattraksjonen i Brannenburg, som du kan nå enkelt med tog fra Berlin og andre byer i Tyskland og Europa.

München til Brannenburg Togene

Berlin til Brannenburg Togene

Hanover til Brannenburg Togene

Hamburg til Brannenburg Togene

 

Beste all-inclusive resorts i Europa Ending

Hvis du ønsker å nyte ferien i de beste alpinanlegg som Europa kan tilby, planlegge turen og bestille togbilletter tidlig for å dra nytte av de beste tilbudene!

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss en kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-all-inclusive-resorts-europe%2F%3Flang%3Dno – (Rull ned litt for å se inn kode)