Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 21/02/2021)

Et Europa Ruteplanlegger er viktig i å organisere togreise over hele Europa. Først av alt, det er over 10,000 destinasjonene man kan besøke i Europa. På grunn av antall destinasjoner, er det viktig å forske på hvordan å kartlegge din reise. Du ønsker sannsynligvis å ha din egen unike rute til å reise gjennom Europa. Og for å planlegge tid, kan det være lurt å bestille billetter på forhånd. Mest bemerkelsesverdig er at du bør være i stand til å boken tog reiser som inkluderer kundeservice på ditt språk-og gi rom for fleksibilitet som du vil Lagre Et Tog kan.

 

Europa ruteplanlegger Viktig planlegging faktorer

All planlegging begynner med å sørge for at du har de nødvendige reisedokumenter. på samme måte, før du planlegger din reise, kan det være lurt å vurdere fly til det første reisemålet hvis du bor utenfor Europa og tog reiser hvis du bor i Europa fordi det er den beste måten å reise i Europa. Noen av de faktorer som synes viktig for dagens reisende; historisk nettsteder, natur, uteliv, strender, mat, og aktiviteter.

London til Paris tog

Paris til Amsterdam Tog

München til Berlin Togene

Roma til Milano Togene

 

 

Europa Ruteplanlegger etter land

Europe Route Planner map

 

 

 

 

 

 

 

Østerrike

for det første, reservasjoner er nødvendig for nattog og internasjonale tog og du kan gjøre det på Lagre Et Tog. Reservasjoner er mulig også for intercity høyhastighetstog (gjelder også Eurocity og InterCity). Viktigste intercity ruter er Wien & Linz, Salzburg, Graz & distriktet Kärnten. Østerrike Europa Ruteplanlegger tilbyr svært gode internasjonale togforbindelser. I tillegg, drikkevarer og snacks er tilgjengelig på de fleste tog og spisemuligheter tilgjengelig på internasjonale tog. Du kan ta med sykler på østerrikske tog. Du har også billetter til Østerrike som tillater deg å trene reise til Lichtenstein.

Graz til Innsbruck Togene

Wien til Graz Togene

Wien til Salzburg Togene

 

Europa Ruteplanlegger Østerrike

Belgia

De fleste tog i Belgia krever reservasjoner, så ikke mye nytt for Europa ruteplanlegger her. Det er svært anbefales spesielt at for flytog, internasjonale tog, og høyhastighetstog vil du ha reservasjoner nok tid på forhånd. Dessuten, tog i Belgia har første og andre klasse sitte. Noen av togene har en minibar og varme og kalde snacks. Reisetiden i Belgia er raske med reiser mellom, store byene tar 20 minutter til en time.

Luxembourg til Brussel Togene

Antwerpen Brussel Togene

Amsterdam til Brussel Togene

Paris til Brussel Togene

 

Belgium gardens

Bosnia

I likhet med Belgia Europa Ruteplanlegger, trenger du ikke å foreta en reservasjon for de fleste tog i Bosnia. Det er ikke mulig å foreta reservasjoner ved innenlandske tog i Bosnia. Dette inkluderer Brzi Voz hurtigtog og
passasjer lokal tog. I motsetning til andre europeiske land, sykler er ikke tillatt på tog i Bosnia. I tillegg, internasjonale forbindelser fra Bosnia gå gjennom Sarajevo stasjon.

 

Europe Route Planner Bosnia

Europa Ruteplanlegger for Bulgaria

Du trenger ikke store deler av Europa Ruteplanlegger i form av reservasjoner for Barz Vlak lokale ‘rapid’ tog og også Patnicheski lokaltog. derimot, reservasjoner er nødvendig for Expresen Vlak raske tog og internasjonale tog. Internasjonale tog tilgjengelig i Bulgaria inkluderer Bulgaria Express, De Svartehavstog, Bucuresti Istanbul Express og likeså noen andre tog med avreise fra Sofia. Bulgarias viktigste rutene ta 6-8 timer (nattogene er mulig) Sofia, selvfølgelig, hovedstasjon for internasjonale forbindelser. Sykler er tillatt på togene, men du må betale ekstra for dem.

 

Bulgaria skyline

 

Europa Ruteplanlegger med Redd a Train

Fordi en million er det grunner til å reise gjennom Europa, Vi har funnet deg billigste billettene. Europa har mest vakre togstasjoner. Mens også å ha de vakreste landskap, gjelder også broer og strender. Så etter at du klarer det landet du reiser i Europa Ruteplanlegger, Ta 3 minutter nå for å bestille billige togbilletter i Europa på Lagre et tog. Betal ved hjelp av alle de populære betalingsmetodene.

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-route-planner-trains%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode